7tilføjet af

netbutikker?

Jeg hr med intresse læst om at det er med fordel og smart med at købe tøj over nettet i diverse netbutikker både her i dk og udlandet men desværre stod der ikke hvilke butikker og evt adresser, så mit spørgesmål er om nogen kender en elelr flere adresser jeg skulle lure på? har set lidt på netet men er helt ny i faget så modtager gerne lidt tips?
tilføjet af

designer eller billig tøj?

Hej :)
Jeg handler meget på en bazar der hedder "trendsales.dk". det er et sted hvor man kan sælge sit "brugte / fejlkøbte tøj" som alm. bruger... men også hvor erhvervsbutikker sælger nyt tøj, tit til meget mere fordelagtige priser end i butikkerne... og hvis man ikke har noget imod at gå i let brugt tøj så er der virkelig penge at spare på at købe designer tøj der inde...
desuden er der virkelig mange sælgere der inde der bestiller tøj hjem fra usa, england m.m. så man ikke selv behøver at bøvle med det...
Men jeg køber også tøj fra reelle netbutikker som:
Smartgirl.dk (go side hvis man vil have ungt pige tøj til ok penge, sparer dog ikke så meget iforhold til de fysiske butikker, men udvalget er meget større.)
smartguy.dk (-||-)
hogm.dk (hennes og maurits netbutik... MEGET STORT UDVALG!!! dog er portoen lidt højere end man regner med... men ok hvis man finder noget man ikke kan finde i sin egen butik)
Ellos.dk ( lækkert tøj til hele familien og til alle situationer fest og hverdag. billigt og holdbart tøj. også til plus pigen (34-56) dog skal man tage et kig på størrelses skemaerne og tage dem alvorligt. alt tøjet kan sendes retur hvis det ikke passer!!!
rigtig godt sted at handle hvis man ikke her alt for mange penge at gøre med!!!)
håber jeg hjalp dig en lille smule... dog bærer mit jo præg af at jeg er på su :P
tilføjet af

Tak :-)

Har lige kigget på siderne og mange gode derpå takker for tipsne
tilføjet af

Billigt designertøj!

Ja, tjek: www.designkup.dk de yder en super god og hurtig service. Men det bedste er deres super lave priser på designertøjet Ducal!
God fornøjelse
hilsen Birgitte
tilføjet af

www.designkup.dk

Hey,
Her er noget for din SU 😃 WWW.designkup.dk
de sælger Ducal og Phoenix til vildt lave priser! Lige noget
for alle os på SU!
tilføjet af

www.customfit.eu

Skal det være mærketøj, designervarer eller bare billigt modetøj så tjek det link ud. Godt nok i udlandet men hurtig forsendelse, fede varer, ægte varer og virkelig skrappe priser. Kan kun give mine anbefalinger videre. +++ herfra på de gange jeg har handlet der.
Link www.customfit.eu
tilføjet af

Samsøe & Samsøe

Jeg tror det er en ny side, men den er rigtig fin, og der er gode rabatmuligheder:-)
tilføjet af

Spar penge i udlandet...

Du kan spare mange penge ved at købe tøj i udlandet - prøv på http://www.blogtrend.dk 😉
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.