10tilføjet af

Nedslag i prisen...

Vi har nu fundet, hvad der måske kunne være vores drømmebolig. Den er bare alt for dyr. Sælger står i den situation, at de ikke har et andet hus at flytte til, og de skal derfor ud at bo til leje, hvis deres hus bliver solgt, inden de finder et nyt. Kan vi forhandle om et nedslag i prisen, hvis vi lader overtagelsesdagen stå åben, således at sælger i ro og mag kan finde sit nye hjem, og slipper med besværet med en mellemstation? I såfald, hvor meget vil være rimeligt? (det drejer sig om en familie med to børn)
tilføjet af

det kommer

da an på, hvor huset ligger, hvor stort og hvor gammelt det er, samt hvad det koster.
Prøv på nettet, at se hvad huse i området sælges til.
Held og lykke
tilføjet af

Ro på!

Det er I som købere der har bukserne på og regn ret sikkert med at sælger ikke kan komme af med sit lort (sælgers marked jo). Virk desuden ikke for begejstrede for det I skal overtage og KLART I kan få forhandlet et nedslag næsten uanset hvad. Tænk på at han jo skal have penge UD af pottemånen snart og det er dem I kommer med: IGEN: det er jer der bestemmer for det er jer der har midlerne! Det er IKKE en give'n'take situation I er I med en take-situation.
vh.
Buller Nullerbørge
tilføjet af

læs lige igen

sælgeren har ikke købt noget andet, og når man er i den situation kan man bare vente til det rigtige tilbud kommer. Medie stuntet at husene falder drastisk, skal tages med moderationer, nogle gør, mens andre stiger. Så det tidlige indlæg med at undersøge markedet osv, er nok ikke helt ved siden af.
tilføjet af

Endten vil han sælge eller også vil han ikke

så sig, hvornår I vil overtage huset - og vil sælger ikke det - "finder" I et andet, så kan sælger jo selv om resten....... det er jo ikke jeres problem at han så ikke har noget at bo i.......... DET finder de, bare rolig.
Tillykke med, at I har fundet "huset".
tilføjet af

SAGTENS :)

Mit motto er man aldrig skal købe noget til prisen🙂Og det gælder så sandelig også boligmarkedet.
Det er jo købers marked på nuværende tidspunkt, da der er et rekord stort antal boliger til salg.
Det handler om is i maven, med hensyn til hvor meget i kan presse dem🙂så der findes ikke en opskrift der siger hvor meget.
Min kæreste og jeg kiggede på hus for nogle måneder siden, og der pressede vi sælger ned med 500.000 uden problemer, vi valgte dog ikke at købe huset alligevel, da der var for meget der skulle laves🙂Men vi har fundet noget andet, hvor vi OGSÅ har fået en væsentlig nedgang i prisen :)
tilføjet af

mon ikke du mener 50.000

500.000 ER sgu mange penge at gå ned, med mindre huset koster 10 mio.
Men overdrivelse fremmer forståelsen
tilføjet af

nedslag

på 500.000, vil jeg også tilbyde på mit hus, for prisen er sat 800.000 for højt.
Det er ikke alt der kan købes på købers vilkår, hvis sælgeren har orden i økonomien, og ikke har købt noget andet, så har han råd til at vente. Vi taler om huse i 5-6 mill. kr. klassen, gør vi ikke?
tilføjet af

Og som mægleren sagde

- "Vi havde ganske vist noget i deres prisklasse - men det faldt sammen igår" *S*
- Hvis du kan trykke en huspris 500K så har det nok været en ApS pris, det er sat til salg for.
tilføjet af

Nej det var sgu 500.000

Og det kostede 3,6 million :)
tilføjet af

Hehe :)

Der var sindssyg meget der skulle laves, og det havde været til salg i 1 år🙂Så derfor bød vi 500.000 under prisen🙂Vi havde nu ikke regnet med at tilbuddet ville blive godkendt, men det gjorde det sgu🙂Men vi valgte alligevel noget andet.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.