5tilføjet af

Nå - så fik man altså ikke svar alligevel

Typisk.
Havde søgt ind på Københavns Universitet og vi skulle jo have fået svar i dag. Posten har været her med alt muligt andet, men der var ikke noget brev fra UNI.
Er der andre der er blevet snydt?
Personligt er jeg lidt ligeglad, eftersom jeg er kommet ind på den samfundsvidenskabelige uddannelse jeg gerne ville ind på i Sverige. Men hvis jeg nu KUN havde søgt i Danmark, så ville jeg sandsynligvis være gået ret meget i panik lige nu.....
Derfor ville jeg lige høre, om der er andre der heller ikke har fået svar. Det er sgu ikke i orden. Lige DET brev er så altafgørende vigtigt for de unges liv lige nu.
tilføjet af

tjek det her:

http://politiken.dk/uddannelse/article759699.ece
Så bude du kunne se om du er kommet ind eller er derettiget til at komme ind. Meget mærkeligt du ikke har fået svar!
tilføjet af

Nå, så kom posten igen

Han havde åbenbart glemt noget :-D
Brevet er her og jeg er kommet ind på Københavns Universitet også. Hvor er det fantastisk :-D
Sikke en god dag i dag :-) Boost til mit selvværd. Jeg har været lidt lang tid om at komme videre med min uddannelse, fordi jeg ikke anede hvad jeg ville og jeg gider ikke spilde folks penge eller min egen tid med at gøre det halvhjertet. Så nu er jeg da virkelig overbevist om, at man stadig gerne vil have mig :-D
Jubiiii
Så er det så bare med hvilken uddannelse jeg vil takke ja til. Måske skulle jeg bare tage den i Sverige og så lade en dansker komme ind på den i København, da vi åbenbart har væsentlig større krise på uni end de har ovre på den anden side af sundet.
Kommer der egentlig ikke flere studiepladser, nu hvor antallet af unge der søger ind stiger? Eller hvad blev det til med det? Og skal vi ikke snart skifte Helge Sander ud en der kan tænke?
tilføjet af

Tillykke :)

Hvor er det godt for dig :)
Antallet af pladser svarer cirka til hvormange inde for den pågældende uddannelse, der er brug for ude i erhvervslivet. Det nytter jo ikke noget, at vi bruger en masse penge på at uddanne folk, og det så i sidste ende kun er halvdelen, der kan komme i arbejde.
Men du har været en af de heldige.
Tillykke tilykke!
tilføjet af

Ja det er rigtigt nok :-)

Jeg synes altså bare der var tale om, at det var en god idé at udvide antallet af studiepladser, men det kan være jeg bare har misforstået noget.
Men jeg vil stadig gerne af med Helge Sander. Han er ikke nu engang ikke den hurtigste knallert på havnen.
Og tusind tak for din lykkeønskning. Jeg er totalt glad :-)
tilføjet af

Tillykke!

Hvilket studie er du kommet ind på? Jeg er kommet ind på Jura, rigtig dejligt!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.