11tilføjet af

jeg kan snart

ikke klare at se martin jørgensen på landsholdet, han laver så mange fejl, så det gøre helt ondt at se landskamp. Smid ham forhelvede af holdet. jeg mener, indtil videre i første halvleg (dk-geo) har han lavet et hav af fejl, og brændt et hav af chancer. så kan iøverigt tage dennis romkugle med. de er ved gud pisse vage, rent ud sagt.
tilføjet af

Rommedal...dommedag

At han er er taget ud for længst forstår jeg ikke, han har brændt 1-2-3-4 gange....kan ikke tælle længere. UD MED HAM
tilføjet af

Never change a winning team...

Morten Olsen VIL åbenbart vise hvor lidt han kender til fodbold. Man skifter fanme ikke 3 mand ind på 10-15min. Rytmen gik jo komplet fløjten, og det bør en mand som M.O. sgu vide.
Fandango
tilføjet af

Godt for målscoren

Som jeg husker tabellen, har Tyrkiet en uvæsentlig bedre målscore INDEN kampen mod Georgien. Er den ikke så småt ved at være rykket på plads? Stillingen hvor jeg skriver dette indlæg er FEM:ET til Danmark.
Fandango
tilføjet af

Er helt forpustet

Vi sætter altid små Dannebrog i vinduet for hvert mål Danmark scorer. Vi har pænt store vinduer - meeeeeen. Nu er jeg sgu osse ved at løbe tør for Dannebroger.
Hehehehe, men kors for en aften. Og isoleret set, så er det sgu en præstation. Vi behøver jo ikke nødvendigvis at tage det triste resultat i Kiev med.
Fandango
tilføjet af

Hvor der handles, der spildes...

Gad vide om vi så den samme kamp? Ingen siger noget om at de andre misbrugte et HAV af chancer. En fyr som M. Jørgensen som har et utal af boldberøringer løber naturligvis forgæves mange gange.
Det er sguda som når man arbejder. Kun folk som har meget at lave, begår en del fejl. Sådan er fodbold.
Vores venstre fløj klarede sig fint i aften.
Fandango
tilføjet af

glemsom

er du meget glemsom, eller kan du bare godt lide at se dit eget alias hele tiden. Du er ret irriterende, også fordi du ikke rigtig har noget at sige. Har en fornemmelse af at du er den type der kan tale i 3 timer, uden egentlig at sige noget.
tilføjet af

Det er korrekt...

...også selvom jeg synes at 3 timer er i underkanten. Ellers noget du vil vide?
tilføjet af

Tag dig sammen, fjols!

Du er da for lam at høre på! Er du blevet slået for hårdt i røven, da du kom ud af din grimme kællings mave, så du simpelthen har taget skade, eller hva'?
Fordi han måske har en dårlig dag, eller bare er uheldig, og ikke scorer på nogen af hans chancer, er sgu da IKKE en begrundelse for at tage ham af holdet.
Søg læge hurtigst muligt, halvhjerne!
tilføjet af

du trænger da hvis til

briller!!!!!!
han stod foran målet mindst 3 gange uden at få den i kassen. og det handler ikke bare om denne kamp, de sidste 30- 40 fjolset har spillet. selvfølgelig spiller han en god kamp i ny og næ, men han får også kun 22000 kr. pr. kamp.
tilføjet af

Martin Jørgensen

er fandme den eneste på landsholdet der kan spille fodbold.
Derimod Gravesen.. Skyd ham. Jo før jo bedre.
tilføjet af

hmmm. der tager du fejl

altså. syns du er helt galt på den med martin jørgensen. sad igår og blev enig med mig selv at han og claus jensen er de mest stabile lige i øjeblikket på landsholdet hvad pasninger og spil angår. jeg kunne nok finde nogle der var værre end ham i hvert fald. rommedahl har ikke været med i en periode, men han er jo trods alt en meget hurtig fløj, og man kan jo ikke lige sige at grønkjær er helt i topform.
jeg mener at martin jørgensen altid er på pletten og søger for at de kærer spillere bliver fodret foran mål.. især så søren larsen kan nette.
så jeg mener du er helt gal på den hvad ham angår. sorry to say
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.