15tilføjet af

Nå! Nu er mælk sundt igen

http://iform.dk/kost/nyt-om-kost/1-glas-maelk-om-dagen
Man har vel et standpunkt til man tager et nyt...eller hvordan?😃
Jeg fortsætter bare med at drikke min mælk. Jeg er kun usund i en periode hvert andet andet år, hvor man så har fundet noget nyt om mælken🙂
tilføjet af

Nej - kalcium er sundt

Og det kan du sagtens få på andre måder, end ved at drikke mælk.
Men der er forhåbentlig grænser for hvad du byder din krop. Så drikker du alligevel mad der er beregnet til kalve, så håber jeg du husker at drikke det uhomogeniseret og økologisk.
tilføjet af

Bah!

Hvad putter du så på dine müsli?
Jeg er så super træt af det helse flip! Man bliver altså ikke et bedre menneske fordi man lever sundt!
Jeg spsier hvad jeg har lyst til, men dog stadig med den omtænke med at få vitaminer og sådan. Og hvis jeg føler jeg har behov for at tabe mig, så syrker jeg lidt ekstra motion.
Kan godt være man kan overleve længere ved at følge alle de helseråd der findes, men for mig handler det om at leve, og ikke bare at overleve.
tilføjet af

kalkvand?

mælk indeholder også en masse vitaminer og næringsstoffer, specielt det økologiske. Så det er altså ikke bare en gang kalkvand, ellers ville det jo også ende med at der blævrede en masse hvise vandmænd rundt ude på markerne istedet for køer🙂
tilføjet af

Enig!

Og de glemmer aligevel altid at fortælle at mælk er det rene gift for nogle mennesker, mens andre godt kan tåle det. Og så er det jeg taber tiltroen til disse "forskere"...
Efter hvad jeg har hørt er der mange asiater m.m. som helst ikke bør drikke det når de er voksne da de kan blive syge af det...
Så hvad der er sund og hvad der ikke er må vel afh. af hvem men er og hvordan ens gener er sammensat...
tilføjet af

Ferskvandsgopler?

Tror de bliver nødt til at tilsætte lidt alm. køkkensalt før det bliver tilfældet..
Eller har jeg overset en gopleart?
:-)
tilføjet af

Kan vi blive enige om at du læser

varedeklarationen og så kommer tilbage og forklarer hvad det er for vitaminer og mineraler du kan finde der? Især mængden er vigtig.
tilføjet af

Læs

der står ikke noget om, at mælk nu er sundt. Der står at man kan forbrænde mere, ved at drikke mælk. Dermed ikke sagt, at man ikke kommer til at få gener af mælk, hvis man hører til dem, der ikke tåler det så godt.
tilføjet af

Nej der står

at mælk er godt!
tilføjet af

Hvor står det ?

Der står mælk giver en superforbrænding. Hvor står der, at det skulle være godt, fremfor det man tidligere har skrevet om mælk. ?
tilføjet af

Forvirring ...

Ja, Desværre. Der er mange Forskere - der "Fusker", og ikke kan finde ud af, at huske, hvad det har sagt. 😮😉
Nogen gang ... siger de ... det er sundt ... og så den næste rapport ... det er usundt! Og så igen, det er sundt ... 🙂
tilføjet af

Hvem har påstået det?

Hvem har forsøgt at bilde dig ind, at man bliver et bedre menneske af at være sund? Ikke jeg, i hvert fald!
Men jeg fylder ikke min krop med hvad som helst. Den skal jo holde længe, og gerne så godt som muligt.
Jeg passer bedre på min krop, end jeg passer på min bil - og den passer jeg rigtig godt på. Mange andre gør det modsatte.
Din opfattelse af at leve, er det jeg opfatter som at overleve. Jeg kan ikke leve på næringsfattig mad, som grøntsager uden værdi, fordi det er dyrket på rockwool, og har fået de flotte farver af kunstige tilsætningsstoffer. Og naturligvis kan jeg heller ikke leve af kød der kommer fra dyr der lever af disse næringsfattige grøntsager - det er jo intet værd. Man kan lige så godt fylde maven med polyfylla.
Jeg kan overleve på at det skidt - men leve kan jeg ikke.
tilføjet af

Overhovedet ikke enig

Den smule du kan få tilført fra mælk, opvejer på ingen måde de negative sider ved mælk. Du kan opnå væsentligt bedre resultatet ved at spise masser af rå og økologiske grøntsager.
Din ide om blævrende vandmænd på markener.... komælk er altså designet til kalve. Det har naturen været millioner af år om at lave, så det passer perfekt. Ergo vil der markene ikke ende med at blive fyldt med vandmænd, hvis vi lod kalvene få det mad der er beregnet til dem. Så ville markerne blive fyldt med sundt kvæg.
tilføjet af

Superforbrænding?

Læs lige igen, og se hvor mange kalorier du forbrænder ved at drikke mælk. Og husk så lige at modregne de kalorier du indtager ved at drikke mælk.
Og læs så lige igen hvad der står: Et korrekt indtag af kalcium kan hjælpe forbrændingen igang. Mælk er bare den dovne og uvidendes måde at indtage kalcium på. Det kan gøre sundere og bedre med rå grøntsager.
tilføjet af

Det er jo

forskellige mennesker der mener forskellige ting. Sådan har det jo altid været. Jeg synes nu selv min egen mening om tingene er ligeså god som alle andres, jeg behøver følge andres meninger, jeg finder det jeg kan om tingene, og vurderer så selv hvad jeg synes. Ellers kan man også sige, hvem skal man tro på? Hvorfor tro på den ene, frem for den anden? Jeg tror ikke på mælk er skadeligt, og drikker det stadig.
tilføjet af

Øhh?

Prøv at vende lasagnen om, eller isen, eller rugbrødet eller hvad det nu måtte være, vitaminindholdet står altså ikke på deklarationen! Der er masser at vitaminer og mineraler i mælk.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.