16tilføjet af

Moske-modstanden gror

Københavns kommune har åbenbart spurgt borgerne, hvad de synes om at opføre den meget omtalte stor-moske. Iflg. tekst-tv har de fået 70 svar. Om de er positive eller negative fremgår ikke.
Samtidig meddeles det, at - lige nu - cirka 89.000 har erklæret sig som modstandere af moskeen på en facebook-side!
Minder det ikke om noget? Jo, desværre: I 1986, da Søren Krarup indrykkede sin historiske annonce i Jyllands-Posten, "Nej, ikke en krone" (til Dansk Flygtningehjælps indsamling), vrælede alle medierne og toppolitikerne minus Frp. op om, hvor "racistisk", "umenneskelig" ect.etc. han var. Et par uger efter havde han modtaget 400.000 kr. (i '86-penge) til gavn for fortsat modstand mod den muhamedanske indtrængen.
Nu - 24 år efter - har islam så magt til at oprette dette hæslige symbol på dens ondskab i Danmarks hovedstad...hvis ikke folket siger så klart fra, at det ikke kan lade sig gøre. Det kræver mere end en facebookside, men det er da positivt at se modstanden. Hvad mon homo-Klaus siger?😕
tilføjet af

Har du et link....

...til den side på facebook?
tilføjet af

Kun 70 svar

Mange ting skal efter loven lægges ud til offentlig høring, men det er sjældent at politikerne retter sig efter borgernes mening, derfor protesterer folk i dette tilfælde på¨Fjæsbog.
tilføjet af

Hvilket petrodiktatur finansierer moskéen?

Det er meget vigtigt at vide, selvom Mogens Jensen og andre totalitære socialdemokrater ikke bekymrer sig over at de udleverer DK til extremdiktaturer.
tilføjet af

Her

tilføjet af

Ved

ikke om det er den rigtige, men du kan da prøve at søge på facebook, jeg ved at der var en, der var ret stor på facebook, 90000+, men tror den er væk efter at den blev angrebet af indvandre med rascistiske svar til alle der skrev derinde
tilføjet af

Faktum er

at Danmarks første rigtige moské både vil være finansieret og ejet af den iranske stat. Altså af et regime, som praktiserer sharialovgivning, voldtager kvinder og mænd i sine fængsler og stener og lemlæster sine borgere i fuld offentlighed
Imamen for den kommende stormoské på Vibevej, Mehdi Khademi, arbejdede frem til 2004 i revolutionsgardisternes afdeling for ideologi, hvorefter han skiftede militærhjelmen ud med turban og blev håndplukket af præstestyret til Danmark. Han må formodes at have forbindelser til Irans berygtede efterretningstjeneste, især fordi han i revolutionsgarden arbejdede sammen med eksperter i hjernevask og rekruttering af nye medlemmer til den hellige sag.
Imanen har til opgave at missionere for en form for islam, der får retningslinjer direkte fra præstestyret i Iran - altså fra en fundamentalistisk stat, som er berygtet for at undertrykke, ikke blot andre trosretninger, men også konkurrende udgaver af islam, herunder sunni muslimer, alaviter, moderate muslimer, sufi muslimer og sekulære muslimer, der alle udsættes for forfølgelse.
Det er disse kulsorte holdninger, der vil dominere i den nye moske.
tilføjet af

Hu ha dada

Det er lige før du er parat til at selv betale moskeen?
tilføjet af

Den var

tilføjet af

Forhold

dig til indlæget, istedet for dit gætteri, men det kan du måske ikke, uden at dit DF-fobi bryder ud 😉
tilføjet af

Elendig planlægning

Det er ikke nogen cykelkælder-moske. men en med 3000 pladser. Nu er jeg nabo til grunden til en bebyggelse med boliger, institustioner, kultursteder, forretninger og endelig moskéen. En sådan moské vil betyde, at det vil være meget svært at sælge lejligheder, hvis der bliver uro og slagsmål. Hertil at det nok er svært dor borgerne at gå imod Bach-koncernen og Københavns Kommunes byplanlæggere. Den endnu ubebyggede grund ligger mellem Statens Serum Institut og de kæmpemæssige universitetsbygninger som jeg ikke fatterm at staten har haft råd til at bygge.
Dette med støj fra moskeen og diverse kirker er kun småting her, mere spørgsmålet om bebyggelsen og moskén kunne være som hund og kat.
tilføjet af

Moske

I en del muslimske lande er der kirker. Et eksempel er Pakistan, der har jeg set flotte kirker. I f. eks Saudi Arabien er kirker forbudt.
Men hvilke lande skal Danmark sammenlignes med? Hvem skal vi opføre os lige som?
tilføjet af

Måske er

der Få flotte kirker tilbage i Pakistan, men du kan læse lidt om her, hvordan man behandler kristen og anderledes troende i de muslimske lande
http://www.islaminfo.dk/FileUpload/documents/muslimskelandesbehandlingafmindretal_6145.pdf
Og det er ikke et spørgsmål om hvordan vi skal opføre os, men mere et spørgsmål om hvad disse mennesker vil her i Danmark og i vesten, de føler sig åbenbart sig bedst tilpas i deres egen lande, når de vil lave vores om til deres middelalder-lande
tilføjet af

kirker-moskeer

Hej, når jeg svarer, vil jeg tillade mig at tage udgangspunkt i Pakistan-fordi jeg selv har været der.
Ja, der er nogle i Pakistan, der ikke er særligt rare. Men alligevel synes jeg, man skal se på, hvad regeringen og flertallet af befolkningen mener og gør.
Pakistan er et stort land med masser af mennesker med meget forskellige holdninger.
I Sverige er der nogle enkeltpersoner, der skyder tilfældige indvandrere, i Danmark har vi nazisterne og White Pride, det vil jo heller ikke være rimeligt at dømme alle svenskere og danskere på grund af dem.
Og så har de danske soldater i Irak(som jeg synes, at vi skulle have holdt os langt væk fra) udleveret fanger til tortur. Det synes jeg, er rigtig pinligt, netop fordi det ikke er skøre enkeltpersoner, der står bag.
Jeg tror, der er mange grunde til at folk fra muslimske lande er her i Danmark, jeg synes også, at det er underligt, hvis folk er her, hvis de har meget mod os og vores kultur.
Jeg kender flere indvandrere, som er her, fordi de er glade for vores demokrati, men nogle er her også af økonomiske grunde.
tilføjet af

Ja, Fruppe.

Det er sørgeligt, at vi er nået dertil, at man bruger disse fjæsbøger som en sidste udvej, hvor det blot ender blindt.
Jeg bor meget tæt på Njalsgade-grunden og synes at kombinationen mellem en beboelses-og institutions-bebyggelse og en kæmpe-moské er meget uheldig.
Nok noget både Bach-gruppen og Københavns Kommune er fuldstændig kolde over for, og først indser, hvis ingen vil flytte ind i de nye lejligheder.
tilføjet af

De hellige bygninger.

Det er ikke ualmindeligt, at der er sat ild til kristne kirker i muslimske lande. Fra gammel tid er enkelte store kirker ombygget til moskéer efter at man har skiftet religionen ud.
tilføjet af

Trojansk hest.

Det er børnebørn med skolesøgende oldebørn af de importerede slaver fra muslim-landene som tidligere DANSKE politikere har importeret som løsning på et arbejdskraftmangel-problem.
hvor deres børn, da de blev voksne ofte havde forstand på at udnytte det danske system til det yderste. Nu fornemmer jeg at der er kræfter i gang for lidt efter lidt at indføre en anden kultur/religion i Danmark, og der først nu er en
slags "modstandsbevægelse" mod dette, og at det kunne udvikle sig til noget i retning af små lokale borgerkrige. Hermed ikke at Danmark er besat som den 9.april 1940, men det er mere som den trojanske hest.
Dette med religionerne eller om vi teologisk set har med to rivaliserende "guder" eller man slås om, hvem af guderne der den ultimative Vorherre kommer jeg ikke ind på her.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.