4tilføjet af

En stor gang rod!

Hej, Jeg er en fyr på 19 år som i sidste weekend var sammen med min ex. Det skulle i sig selv ikke være noget problem, men sagen er at jeg åbentbart ikke havde sluppet hende helt. Det er over et år siden vi kom sammen, men nu er mine føelser for hende blusset op igen. Jeg har ikke følt noget for andre siden hende, hvorimod hun har haft et par forhold. Hver gang jeg har en pause på arbejdet eller andre steder er hun den første jeg tænker på. Når jeg ligger i min seng, savner jeg at holde om hende som jeg engang gjorde - I kender det sikkert... det river mig fuldstændigt i stykker! Men jeg vil ikke fortælle hende om mine følelser fordi jeg er 99% sikker på at hun ikke lagde mere i det, men hvad skal jeg gøre? Jeg vil bare gerne være i stand til at føre en normal hverdag igen...
Celica
tilføjet af

Damn....

...Det er lidt scary det her. Det kunne ha været mig der har skrevet det der.
For ikke så længe siden prøvede jeg præcis det samme (er forresten også en fyr på 19) det var også et år siden vi havde kommet sammen og så havde vi lige en aften sammen og så kom alle følelserne op i mig igen.
Jeg synes at du skal fortælle hende om din følelser. Ta' chancen det gjorde jeg og selv om hun ikke liige havde det lige som mig så var det forsøget værd. Havde jeg ikke gjort det ville jeg bare ha' fortrudt det.
For mig er det mest effektive ikke at ha' nogen kontakt med hende for så er det meget nemmere at komme over det igen og komme videre (Men det er jo nok bare mig).
Men igen jeg synes du skal tage chancen.
Mangor
tilføjet af

Kom igang og....

....tag chancen. Du er ung, og skal sikkert møde mange piger endnu, før du finder den helt rigtige. Så der er ikke noget at tænke på. Elsker du hende, så sig det. Afviser hun dig må du affinde dig med det. det vil måske gøre ondt et lille stykke tid, men du kommer over det, og du vil få øje på en masse andre smukke kvinder. Lev livet nu.... Det er nu du kan. Først når du kommer på den anden side af de tredive, begynder det at blive kompliceret.
Go for it, og held og lykke ;-)
tilføjet af

Nu har jeg snakket med hende

Og det gik som jeg fornemmede. Hun mente at hun havde så meget om ørene for tiden og ikke havde tid til en kæreste... Men den undskyldning ved jeg godt der ikke passer, det er nok bare en "sød" måde at sige: Skrid, jeg gider ikke snakke med dig! Men jeg synes ikke det har gjort det en skid nemmere!! det ændrer jo ikke på hvad jeg føler for hende. Jeg kørte en lang tur i min bil (det plejer at virke afslappende på mig) men jeg kunne simpelthen ikke slappe af, den blev kastet rund på de små veje alt imens tankerne tæskede rundt i hovedet på mig. FORH*LVEDE det er svært det her, specielt fordi mine bedste venner enten er på ferie eller sammen med kæresten
tilføjet af

Tjaa..

At køre råddent hjælper ikke en dyt.... Vend det til noget positivt.. Du er fri.. du kan køre rundt og score nogen babes.. du har livet foran dig... Jeg ville sgu ønske jeg var dig... Skulle du komme forbi midtjylland når du er ude og ræse, så giver jeg sgu gerne en bajer. Efter den kan vi tage en tur til byen og kikke efter potentielle kærester. Tro mig.... Det bliver nemmere for dig, end for mig :-)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.