5tilføjet af

I byen hele tiden...

Hej med jer.
Min kæreste gennem 4½ år bryder af og til vores aftaler. Han lover det ene - men jeg ved altid hvad det ender med - noget helt tredje end det han lovede! Fx. lover han at han kommer hjem til mig hen på aftenen, men når jeg så skriver og spørger ham fx. hvornår han kommer, får jeg så pludselig at vide, at han skal være sammen med gutterne.
Bliver så såret og ked af det HVER gang det sker. Ikk så meget det, at han går i byen og er sammen med gutterne - mere det med at han lover det ene og gør det andet. Vil jo gerne indimellem holde hygge-lørdag med en god film, slik og sodavand, men det er efterhånden sjældent han er hjemme sådan en lørdag.
Nogle der har et godt råd til hvad jeg kan stille op??
Er det bare min kæreste, eller er fyre sådan generelt??
Nyd det gode vejr mens det er og mange hilsner Mig...
tilføjet af

nej sådan er alle fyre ikke

Jeg synes nærmere din kæreste lyder som én af de få (heldigvis da), der foretrækker byen med vennerne, frem for kæresten.
Jeg tror han trænger til en ordentlig opsang fra dig, hvor du gør ham opmærksom på at du bliver dybt såret af, at han ikke holder sine aftaler!
Jeg synes i det hele taget ikke det lyder som et specielt stabilt forhold, han skider dig jo langt op i røven! Jeg tvivler ikke på du stadig elsker ham, men det lader til at du allerede har stillet spørgsmålstegn ved om du kan leve med hans opførsel.
Jeg vil foreslå at du giver ham en opsang og siger at der simpelthen ikke bliver nogen "næste gang" for hans vedkommende...ellers er du skredet. Men husk også at sige at du stadig elsker ham og han stadig har chancen hos dig..mange fyre kan nemlig ikke tåle hård kritik uden der flyder lidt sødsuppe og kærlighed med.
Men spørg først lige dig selv igen: kan du virkelig leve med ham? Der findes tusindvis af fyre, der ikke er som ham.
al held & lykke!
tilføjet af

Nej da...

ikke alle er som ham. Men du er bærer til dels selv skylden, for at han misbruger din tillid gang på gang. Ved godt, det lyder hårdt, men hver gang du accepterer, at han går over DIN grænse, så rykker du samtidig hans grænse for, hvad der er acceptabel opførsel. Det er lidt lige som med et lille barn, hvis man bare skælder ud og så ellers ikke gør mere ved det, altså ikke viser nogen konsekvens, så bliver barnet ved, for der sker jo intet ved det?
Stil ham stolen for døren og forlang respekt fra ham, hvis han vil beholde dig som kæreste. Det er ikke nok bare at fortælle ham, hvor ked af det han gør dig, for det ved han sikkert udmærket? Det bliver hårdt, for han vil nok ikke tro dig i starten, du har jo trods alt tilgivet ham alle de andre gange, ikk? Men så må du holde stand og føre din "trussel" ud i livet. Først da vil han fatte det og måske ændre sig. Og hvis ikke, er han så noget at samle på???????
Hvorfor går du for resten ikke selv i byen, i stedet for at sidde hjemme og vente på ham? Kunne være, hvis du ikke altid bare var der, at han fik øjnene op for den guldklump han har, men ikke værdsætter???
Håber du klarer skærene og giv da lige en up-date om, hvordan det gik, hvis du altså vælger at benytte dig af rådet. *S*
Knus D.
tilføjet af

Forandring !

Det mønster vil han gentage ligeså længe du tillader det..det er havd du har gjort indtil nu, tilladt at han holder aftaler.
Hvad får det af kosekvenser for ham ??
Når ikke du kan lokke ham frem..så syntes jeg du skal sparke ham et vist sted..og så selv gå i byen.
Du har allerede tilladt for megt, så den bliver nok svær at hive hjem ..
tilføjet af

Fyr ham

Hej. Heldigvis er det ikke alle fyre der er sådan. Din fyr er mere eller mindre ligeglad med dig groft sagt. Du er meget god at have når gutterne ikke har tid. Du er meget bedre tjent uden ham selvom det gør ondt at bryde. Men hvad med fremtiden ?? Nu ved jeg ikke hvor gamle i er, men 4 1/2 år er ved at være et skillepunkt for at man vil noget mere med sit forhold end bare at mødes en gang i mellem når det passer ind i fyrens eller pigens kalender. Han sårer dig gang på gang, men han mærker jo ikke konsekvensen af det han gør overfor dig. Og hvis ikke det at se dig så ked af det får en klokke til at ringe hos ham... hvad skal der så til for at han respekterer dig ??
tilføjet af

Update...

Hej med jer...
vil bare lige fortælle, at jeg har taget en snak med ham om det og han kunne godt se det var noget møg han egentlig lavede, så nu er alting godt igen...
Så må vi jo se hvad der sker når det bliver weekend..
Mange hilsner Mig...
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.