9tilføjet af

Mosk`e i kbhn.Total vanvid.

Jo,hørte det i tv avisen igår.Havde nær skidt i bukserne af bare lede over sådan en bygning i kbhn.
At skulle høre på den råben og brølen 5 gange daglig,bliver noget af en prøvelse for disse københavner.Jeg føler virkelig medlidenhed med dem,hvis den bygning bliver til noget.DET MÅ IKKE SKE.Hollænderne er begyndt at brænde disse mosk`er ned,for de har endelig fået åjnene op for,hvad det er for en rådden og farlig relgion islam er.
Jeg kan kun opfordre folk til at lægge grisetæer og grisekød på den jord,hvor den mosk*e skal bygges,så bliver der nemlig ikke bygget på den jord,for så er den jo uren.Kødet kan bare købes i ethvert supermarked,sådan.
tilføjet af

hahaha

bilka i fields har tilbud på grissetæer.
tilføjet af

SÅ KOM

Her over! vi gir asyl? bare husk at sprænge broen bag jer!!?
tilføjet af

Du må da selv have brug for en

Du må da selv have brug for en moske (måske *G*) -Du kan da i hvert fald ikke være dansker med den stavning!?!
tilføjet af

Lalleglade tosse.

Du burde som det første i morgen købe dig en staveplade. Du burde nok have fulgt lidt mere med i timerne da du gik i skole. Måske der for meget at forlange dig.
tilføjet af

www

Ja til ISLAM og stor NEJ til Bøsse .
tilføjet af

?..

...hej du der fremmed røver!!
gad vide om din egen mor ikke er (en smugle fremmed for dig)!!!
for dit sprog er (KUN) for kbh´er.hvis du er en artig kbhner knægt,ville du ikke bruge sådanne et (MODBYDELIGT)-et sprog der inde hvor der fandtes et par statshoveder iblandt dig selv!!!?..
måske tror du selv at du er et værdigt SVIN,MÅSKE ER (DENNE TEKST SOM ER DIN EGEN TEKST ET HJÆLPE MIDDEL FOR MINDRERÅRIGE GENERATIONER TIL RØVPAPIRSLIV)!!!
-prøv at lære andrer mennesker at kende ,og du vil sikkert blive overrasket.:-)
tilføjet af

denhus?

??????????
tilføjet af

KBH Drengen

Jeg syntes du skulle læse dit eget indlæg,og find så dine fejl i dansk stavning,for dem er der flere af,tosse.
tilføjet af

Afstand fra Moske i KBHN:

Jeg tager helt og holden afstand til en moske i kbhn.
Håber det bliver stemt ned med opførsel af sådan et bedehus.Hvis det alligevel bliver til noget med det bedehus(må gud forbyde det)skal der så også laves en plads til muslimernes geder og kameler,og et slagtehus skal der vel også være plads til,for deres svinske måde at slagte dyr på,fornægter sig ikke.
Nej,der skal ikke bygges en moske i kbhn,eller andre steder i landet.De kan rejse hjem hvor de hører til,for der er rigelige af moskeer i muslimland.
De har lige fået(købt)en kæmpegrund til deres afdøde,et sted som aldrig må røres af vantro(os danskere).Hvad laver egentlig alle disse muslimer her i landet,i deres øjne er vi vantro,men de vil gerne bo i et vantro land,her er sku da noget der ikke stemmer.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.