11tilføjet af

Mobning , psykisk chikane.

Det er der meget af , man skulle have ret til at forsvare sig selv , og ikke straffes for det. Mennesker kan være så grove , at de skulle have en eller anden straf for det. vold er strafbart , det psykiske kan ikke bevises. På en arbejdsplads var der en som fik salt i kaffen. Man kommer vaskepulver i hans madkasse. En dum udlænding ville ikke have , at en dansker havde en spegepølsemad med i skole , det skulle han provokeres for ( Ekstra bladet). Der skulle meget mere fokus på mobning og psykisk terror , som kan foregå i meget lang tid. Der skulle indføres noget der hedder selvforsvar . Nogen som kan forstå disse problemer , og som kan være bisidder , hvis der opstår problemer.
tilføjet af

Psykisk dårligt arbejdsmiljø

Jeg har prøvet, at være ansat på en arbejdsplads, hvor det psykiske arbejdsmiljø var meget dårligt. Der var en meget negativ stemning blandt nogle arbejdskollegere, med bagtaleri og skænderier. I kaffepausen var det også tit nogen der skændes og havde mundhuggeri, så selv ens pauser blev ødelagt.
Der var engang en elev i lære, hvor chefen, og nogle andre ansatte var efter vedkommen hele tiden, så vedkommen måtte gå til Fagforeningen for at få hjælp til at gøre noget ved problemerne, for ellers skulle vedkommende ud og finde en anden læreplads.
Jeg har også engang hørt chefen udtale sig om en kollega, at hun var en forbandet dum kælling.
Hvis man havde en anden holdning end chefen, som ikke passede ham, så var man en dum kælling.
Jeg har prøvet, at forsvare en kollega som nogen talte dårligt og negativt om. Jeg prøvede, at vende det til det positive. Men det skulle jeg ikke blande mig i, så jeg holdte op med at blande mig.
Jeg blev træt af at være ansat der, og søgte noget andet arbejde. Jeg er heldigvis glad for at være der, og her har man det godt.
Så et godt psykisk godt arbejdsmiljø, betyder meget, for at gå på arbejde med glæde.
tilføjet af

retten

først lige, jeg forstår ikke hvorfor der er så mange fejl ved stave og ordsammensætning, er det fordi at skole og forældre ikke har givet ansvarlig opdragelse således at børn&unge forstår hvor meget det kan betyde senere i deres voksenliv.
Mobning, ja jeg forstår ikke mennesker såvel voksne som børn kan have det godt med at nedgøre andre mennesker, det er mennesker som på en måde er syge i hovedet og hvad er de blevet det af , måske igen dårlig opdragelse.
tilføjet af

Stavning

Det har du da meget ret i...! Du får lige en stak kommaer og punktummer, så du har lidt at fordele af næste gang. Du er ellers god til at stave!
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ..........................
Godt nytår.
tilføjet af

Mobning

Du forstår jo udmærket godt indlægget.
HVORFOR?, HVORFOR?, og endnu engang HVORFOR?, er det bydende nødvendigt for dig at skulle kommentere tegnsætningen?. Du må leve, trøsteæde og konsummere janteloven hver dag?. jeg håber du fik det meget bedre af kommentaren.
Nåmen anyway, som svar på indlægget som højst sandsynligt er gammelt, jeg surfede tilfældigt bare lige herind, jeg færdes blandt mennesker som er blevet diagnoseret: "Post Traumatisk Stress Syndrom". Pga. mobning på arbejdet, DET er temmelig alvorligt, det er noget soldater som har været i krig lider af. Personligt synes jeg der er alt for lidt fokus på mobning blandt voksne mennesker. Jeg har forleden læst i HK's blad at folk der én gang har sygemeldt sig fra jobbet pga. mobning eller stress højst sandsynligt ikke vender tilbage til arbejdsmarkedet. Hvor er det sørgeligt at folk har trang til at bagtale og holde udenfor på en arbejdsplads. Hvor er det trist.
Og hvorfor gør man det?. Er det fordi at fokus bliver rettet på en anden end en selv?. Eller er det fordi man ikke har andet at give sig til?. Er det fordi man føler et sammenhold med de andre end den der bliver hængt ud?. Hvorfor sker den slags?. og hvor er ledelsen i det tilfælde?. Bør man have en chef som bagtaler?. Hvor er direktøren når den slags sker?. Det gælder om at være synlig som chef. Synlig og deltagende, det er meget få chefer.
tilføjet af

bogen "Hverdagens skjulte ondskab"

beskriver bla psykisk vold på job, og i parforhold. kan varmt anbefales til både "almindelige" og folk der arbejder med sager/ børnesager med psykisk vold
tilføjet af

Hverdagens åbenlyse ondskab

... er ligeså slem. Med tavse vidner er det dobbelt krænkende og ydmygende at blive udsat for psykisk chikane. Og når offentlige instanser ikke kan / vil gøre noget, er man prisgivet.
Et super-link er til www.bullyonline.org - en suveræn side om mobning i alle dens aspekter.
Mit råd efter adskillige år i Helvedes forgård:
Bryd ikke sammen, BRYD UD, forlad stedet og kom aldrig tilbage. Du betaler med dit helbred, i værste fald med dit liv !!!
tilføjet af

Mobning af chef mod medarbejder

Kan ikke være mere enig. Mobning bør kunne straffes - det kan faktisk føre til selvmord. Mobning er derfor en meget grov forbrydelse - som man generelt bør fængsles for.
Jeg har faktisk selv været udsat for mobning - faktisk af min chef og 3 andre ansatte. De drev mig faktisk meget tæt på selvmord - men der KOM ingen reaktion fra firmaet eller andre instancer - så 4 firkøvet er sådan set stadig fri. Ufatteligt. Mobberne arbejder som konsulenter inden for IT branchen (SAP). Det er mig stadig en gåde at en stor Svensk konsulent koncern fortsat vil have dem ansat. Men det er nok bare mig som ikke fatter en brik :-)
tilføjet af

Bad du om hjælp?

Hvad enten vi kan lide det eller ej (og jeg kan ikke lide det) så er der meget, der tyder på, at nogle er potientielle mobbeofre.
Jeg har ofte set at mennesker, som er blevet mobbet i skolen også oplever det i deres voksenliv på arbejdspladsen eller af en partner.
Det er derfor vigtigt (føler jeg) at vi lærer vore børn, ikke at påtage sig offerrollen. Vi tilstræber, tilsyneladende, udelukkende at lærer dem, de ikke må mobbe, men ikke hvad de skal gøre, hvis de selv bliver udsat for det.
I min skoletid blev en del mobningstiltag afværget af ofret selv, fordi mobberne - første gang de prøvede til - fik nogen på huden. Det magtmiddel har vi i dag afskaffet, men ikke givet - især vore drengebørn - nogle andre værktøjer.
tilføjet af

ja!!svin- med store forhåbninger- findes ofte- og ikke mindst ret hurtigt>>

svinne med grise øre -og store u-funktionersbagdele,er ofte ret goe til fordigter historier:plus sædeligheders vandtruer-en opfindelse med store umødelige helte for santanister med..hvem/er jeg formen ,for betroende -skørheder, af alle arter!!.arkja",dem findes osse på >>herluffholmhjemmet misandten>>en storhedssnuede mandsfællet >>nonstop>> fyr med store forventniger for, børne-familierstraumaer..osv...
>>med store fiktionershemmeligheder ,om lidt af hvert artsfæller.en uønsket familie for pengesummernes størrelser-til slidtagser.en mumlende lille/høj skidespræller,for hans borgerligheder -af betonet effekter..-bøssens frembrud ,for sæderligheder ,for buksens nede om anklen>>mobbe provokationer, for hvem -er ham der/hvem- er hende der!?,,en virklighed -med en masse ting -over styr af borgerligheder(en ung mands helvede ,for ingen steder ,at forgåes sig -i eller på!??),,andres kvinders skræk ,for satanisternes forgivelser.(mobningsord -for en kort bemærkning -er osse en groft-seværdighed -for- personsstyrker!!)
en >>score karl>>" med storhedsdigtet fritser "(døgnet rundt)..han påpeger sig lidt med tandsens -nye klæder for voldsomheder!!
han´indsmiger -sig hurtiigt- med charme- han aldrig- nogensinde- har haft før,han forgik -sig på sidesporret,- via en ældreboligtjansen!!!>>alle borgere rasser over hans udtaelser for stop sexensafveje-for hvilken somhelst, dulle der gider ,at sprede sinne derværende benlængder -for en -som lyver tildagligt-en ødelagt venstrerskulder,med en såkladtelige fordrejning-barnløselige sjæle uden ordforråde for hvornår ("steff babl")-gik forkert,med slanten -stop nu -med mobningen..han forslåer -sig hurtigt -med de andrer fyre på gangstiens-port.ægteskaber: søger han gerne (via) -en sengekants forputtelser!!>>en anden tydeligeformet mobning >>pædægoiske forhandlinger>> -kunne det- havet være sådanne her."owen wilson" drog sig -ofte tit ibyen udent -at få lov til noget- mere.!husker ingenting- efter byturen- lod nogen være istikken.lavet en masse påvisninger for hvad -der skulle havet -været forgået med resten -af tekstens samligheder -for -u-troloveligheder.(kan ikke lade, nogen somhelst ,være ifred ,for sinne sexelige vanddrivende midler -for våd i buksen!!)..
(steffs) -sørgmodigeheder -for hvor stor- skal den være -før afspærringernes-
påbegyndelser.en udrydtelser, for"- hvorfor en syngene klang -for bukseafgange:owen wilsons beklædninger!.en >>"take that">> freak af pebermynte dufte,i tøjetsligninger?hvor tit mon han får sandkorn i propilerne-så´man ikke behøver ,at se på afskærringernes uddybbelser for>>hvad gjore for den opsagtelige tid!?(slåskampe for,en ung-dames kærligehænder´en andenmandsperson løg overfor ham(o.w.) ,som kom langt væk
fra>>oslo>>en rød ski jakke med lyselige cowboybukser,plasticskilt hængene-ned langs venstrerhofte:imødegående en ungdames lille gulehår-med skijakke isamme farve,plus et par sortelige bukser..-svømmeklude-lucinos lille datters udseende...>>idag er jeg nermest låst inde i spjældet uden ,at kunne holdes af...(savnet person- kommer du og frelser mig for livets helvedes tilstande..-med/uden dig selvfølgelig!!?)..væk for onde mennesker ,som kun vil ødelægge mit heldbredsmæssige berørrelser -for livets funktioner.(ryggen i venstrer side er totalt ismadrering ,og denne andenmandsfællet person ,er åbentbart døv stum,tænker -kun på- forpligtelser/smadringer -for hendes egen ideerige værker -for sygiskechikaneringer -som senere bekoster samfundet- endnu en skade-med flere på et døgn-nv!!..(>>>holde det fandme iiiiiikke udlængere med alt det postyrheder for grovetrækninger ,af skrub ,af funktionens betrædelse ,for en henvisning -til stedets-(gl)..- plejehjem!!>>)gem endelige denne skoleklade ,for ikke at sprede flere digter historier ,af folksbetegnelser -for hvad- skal man- dog gøre -ved sådanne -nogle
typer!???->>såsom "dennis lene" typer siges der (via)- stedets begribbeligheder.tennae og claus med flere dagligedages midler -for hvornår -gør man sådanne her?kan ikke finde ud afnoget længere.-men finder geren ud af hvornår man stjæler fra mobningernes ofres tegnebørger konstant -udent -at man -som assistentern gider ,at se´godt efter i-
sømmenes poseholdere.>>hvad ved jeg enlig om dette fenemne?jo´ser du"jeg er en af de ret mange ,om osse gerne -vil se sig omkring bydelen, pågrund af tennas og clauses værker for >>REGN´REGN´REGN´UUUUUUUUUUUUD HVORMEGET DE FÅR OM MÅNEDEN!!??>>betaL"BETAL"BETAL"MED FORNAVNET JANE MORTENSEN-FALSKE SOCIALRÅDGIVER PÅ DET GAMLE PLEJEHJEM EN HILSEN FRA NÆSTVED BORGER SERVICE-KONTOR!!!(hele folkets borgerløn er forgået ,sigmed diverse ideerige foranstaltninger,på diverse overreklameret -visbetonet midler ,for hvornår bør´man stjæle kassen ,mere om døgnets frembrud!!!,,spørg jane mortensen om disse sædeligheders acityder for ulovligt intrængenheder.folket på herluffholm hjemmet er udsat for groft hær værkerrier ,groft chikane ialleafskygninger-esonslovevoertrædelser,en u-holdbart belovelse udent ,t fortolke den ,som-den frem fortalt til borgernes samtykkelser for hvad man ikke skal betale for ,at sig på herluffholmhjemmet pågurn af intægternes størelser.>>en fem fortaltlige historie fra fem bosidelser på herluffholm hjemmet,allesvej 20.4700 næstved komune>>>ingen penge til jule indkøberier til deres,rigtige familier pågrund ,f hælerrier-bestjålne lejligheder siger en direktør fra næstvedkomune.>>>ingen tør´át forsvare sig pågrund af udent tag overhovedet siger allesammen som bor p´å h.h.h.gl.plh.>>en som osse forblev sendt derud af borgerservicen fik dise ordforråde at vide her:sssssssssssssssluttt med at betale mere,da hun har gået på gaden 2.1/2.år-imens hendes gamle ex-kæreste ikke ville forstå såkladt dansk via denne opsigelse...(her straffer man denne sagesløse borger med en andenmandsfællet sagsmappe ,om er mariannes-cHR.plus birthe anitas andersen sagsmappe om de to voksnes børnstrivsler>>de påstår at vi selv er skyldige i vores barndomsmishandlinger for opvækstens betydning>>det er deres egen mor birthe anita andersen som er den sykopat,for marianne chr.madsen og charlotte madsen bioogiske lille søster-det"-r der en >>lenedennis skyld i,som er den rocker fortaler flere gæster derfra.
tilføjet af

det tror du man ikke kan fremse!?

for -det kan man godt -i prøver ,som man tilbyder ,at få taget ,af en>> proffs.cand. polit.>>!!-(clarrisa:næstved byes sygolog)-,,
det vil jeg absolut ikke give dig ret i.det kan forgåes sig mere end lynnetshastighede for en tilsvarende dagsprøve fra klinikken selv-ligsom en >>ex-adnreas blucher>> fik taget ,før han måtte lægges igraven ,af dem ,som digter forhistoriske handlinger.steff,maria lene dennis jannik,anette fra assistenskontoret-en venstre fordreget arm forblev dreget voldsomt rundt ,om på rygggen i bedøvet tilstand udent ,at vise denne gene fra overvågnings kam.(nøjagtigt som min biologiske storesøsters søn benjamin 7 år.)rendt -på skade stuen -udent mit nye sygesikringsbevis,og uden -hjælp- fra stedets sykopatter!!!..det hele havedet noget med pengesummer at gøre,man fik pludselige skyld for ,at skylde penge ,når man aldrig ,har gjort ,det,- før helere.laver sjovheder med min rigtige biologiske familie så´de rendert sørger for ikke at få deres julegaver./andrer der skal forgives sig dem af med.sådanne forgik det sig med denne starkels ungedame som detsvære stadig væk bosider sig på h.h.h.gl.pl.-inæstvedkomune idag ,er der ingen, af disse beoer ,som har nogen former ,for pengesummer pågrund ,af store vanvigtige betalingere..-på herluff holm hjemmet.>>>borgerservicens forklarring skaaaaaaal ikke betale mere:men det fortsætter- imod hende -konstant -i døgn dreft.-siden -hun kom -ind på stedet der.plus" de andrer beboer.hilsen oss
tilføjet af

De kente..

Nej nej nej...
Ved godt at mobning er noget lort,
Men selv om Bryan Rice lizzy & mange flere
synger sange om **STOP MOBNING**
såå stopper det jo ikke helt..-Slet ik!..
såå hvorfor??..Desuden skriver de såå meget om
mobning i skolerne, hvis de er så opsatte på at stoppe det,
så skal de FANDME os se at gøre noget ved det
istedet for at kigge på!!!!!!!!!:
Min veninde blev mobbet ud af skolen ,
og det eneste lærene havde at sige var **Forvel og undskyld**??
FEDT VAR???????????????
nej nej nej.. Bortvis dem, Og forklar de fucking forældre om
hvordan de selv ville have det hvis deres børn var kede af det hele sit liv?!..
Hallo.. Ja undskyld.. Ja så må forældrene sætte dem på
pinebænken.. snuppe deres mobiller ,
Det er der ALT sker snart..!!

Hilsen Egern..
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.