5tilføjet af

Infeksin - vidundermiddel

Eller hvad? Jeg har hørt en del om hvor godt det skulle være - udrensende for al betændelse o. lign i kroppen, men er der nogen der rent fakta har prøvet det?
tilføjet af

Ingen dokumentation

Jeg citerer fra hjemmesiden www.alternativinfo.dk:
"Produktet er et kosttilskud. Der foreligger ingen dokumentation, hvorfor evt. virkning ikke må omtales iht. Fødevarestyrelsen."
tilføjet af

Alternativ 'medicin'

har vel i den forstand aldrig en dokumenteret virkning - derfor jeg søger erfaringer med produktet.
tilføjet af

Det er ikke korrekt.

Der findes naturlægemidler, som har "bestået" prøven. De blev testet videnskabeligt, og der viste sig at være en statistisk signifikant effekt i forhold til placebo.
Hvis producenter af naturlægemidler ønsker at blive taget seriøst, så skal de sørge for at få testet deres produkter videnskabeligt, ligesom medicinalindustrien gør det. Og når deres produkter "dumper", så bør de undlade at markedsføre dem.
Desværre er der mange brådne kar i den branche, som markedsfører deres produkter på grundlag af følelser og fornemmelser, og som ignorerer fakta.
tilføjet af

JA!

Min søn blev født med RS-virus - temmeligt alvorligt for et spædbarn.
Fik lungebetændelse min. 1 gang om måneden og inhalationer 6-10 gange dagligt.
Efter 1½ års mere eller mindre fast indlæggelse på sygehuset opsøgte jeg en naturmediciner som bla. behandlede ham med infeksin.
Da han fyldte 2 år blev han erklæret rask og "ude af systemet". Det skal lige siges at RS-virus ødelægger luftvejene og baner vej for infektioner. Og at det normalt er noget børn vokser sig fra i teenageårene.
Kan kun anbefale det.
tilføjet af

Ikke så troværdigt

Jeg synes ikke det er en så troværdig historie omkring din søn - det kan godt være det er rigtigt. Der er blot ansatte fra diverse naturmedicin-virksomheder som netop bliver betalt for at skrive historier som din...
Det er også lidt mindre troværdigt når du hedder XxxxX ?
Jeg søger blot nogle flere sandheder omkring Infeksin.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.