8tilføjet af

Miss Studievært

Hvilken dansk kvindelig studievært burde kåres til Miss studievært????
tilføjet af

Hvad synes du selv?

Synes ikke rigtig, der er nogen kvindelige, som virkelig siger mig noget. De er bare nogle pæne piger, der læser op og stiller spørgsmål...den eneste studievært, jeg synes har noget personlighed, der skinner igennem er Hans Pilgaard. Han er fandme go'.
Taler vi derimod kvindelige tv-journalister er min ultimative favorit til hver en tid Ulla Terkelsen. Hun formår at videregive så meget information, så alle kan forstå det, sagligt, præcist, brugbart og så er hun allevegne. Hun kan sætte sig ind i nye ting på et splitsekund - og jeg har hende mistænkt for ikke at have noget liv ud over sit arbejde. Næsegrus beundring for damen - der nok ikke kan hamle op med alle tv-værter der er ansat for deres pæne ansigts skyld - men i guder, hvor er hun dygtig. Flere Ulla'er - færre døde dukker.
,
tilføjet af

Paula

Det er da helt klart Paula Larrain.. Hende kan man altså godt få en mindre forelskelse i, når hun sådan vækker en om morgenen med nyhederne :O))))))
Ellers syntes jeg i helhed at Viden Oms vært Anja Philip.
gør det rigtig godt. og er da egentlig også ldt sød :O)
tilføjet af

En god "gammel" kending *S*

Nemlig Suzanne Utzon..hun evner og formår at viderebringe et budskab på en meget overbevisende måde.
Desuden har hun det sjældne talent, at finde det rigtige ansigtsudtryk, som passer til situationen..altså, hun sidder ikke og ler, hvis det handler om voldtægter og massedrab..men har altid et smil på læben når der tales om lette og fornøjelige emner.
Hum er meget medlevende, og yderst troværdig !
Bare det jeg vile sige :-)
Vh..Piat
tilføjet af

blondinen

er lige til at dunke
hun er super
tilføjet af

Paula Larrain er for dejlig

Helt enig Paula Larrain er bare SÅ dejlig!!!!!
tilføjet af

OHH YES

Jep hun er for dejlig!
tilføjet af

Krave som flyvinger

Hørt! - hun har ofte et kravetøj, så hvis der kommer en kastevind bagfra, vil disse virke som flyvinger. Og hun ser så godt ud, at jeg glemmer at læse rulleteksten.
Hurra for hende
tilføjet af

Ja.. meeeenn .... nej

Synes også hun er køn, men jeg så hende i et underholdningsprogram for et par måneder siden, og der virkede hun bestemt ikke spor dejlig, ... snarere selvoptaget og dum.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.