17tilføjet af

Kaktus

Har hun transformeret sig til en chili?
Jeg ved, hun skriver under flere nicks, bl.a. anonym og stikkerne. Men synes, jeg har set hendes karakteristika via andre nicks.
Er jeg blevet paranoid?
Fri mig for piggene.... ;-)
tilføjet af

paranoid

tror sq at det er dig der er paranoid :)
tilføjet af

*GGGG*

det er da også Randy ;-)
m.v.h.
Bulderfnis
tilføjet af

Det er ikkke mig, dumme!

Er du lebisk??????????
No way!!!!!
Bare glem mig okay. Jeg logger ikke på med disse nick du nævner, hvis du var klog..kunne du måske har fundet ud af min redaktion, men det er du ikke!!
tilføjet af

Joda

Bulderfnis er nok en af de klogeste på SOL-en. Hun forstår at holde lav profil, når det er nødvendigt og tænde af, når det er forståeligt. Hun har humor og varme. Virkelig værd at se op til for os allesammen Randy. Jeg ville egentlig ønske for dig selv, at du kunne se de gode egenskaber ved andre, og tale godt om dem.
tilføjet af

kloge konkurrence

nu?
der kan man bare se
tilføjet af

Pas nu lidt på dér

fordi man siger noget pænt om nogen, behøver det ikke at betyde konkurrence! Konsekvensen af netop det du sige er, at det så ikke vil være muligt at sige noget pænt til hinanden. Og så er SOL-en ude på et skråplan...godt hjulpet på vej af dig!
tilføjet af

truer du!!

hvad skal jeg passe på?
kommer du så efter mig, hvordan?
tilføjet af

Bekræftelse

Bare til orientering i disse copycat tider - det er mig der har skrevet dette indlæg, uden at være logget på.
tilføjet af

Rød klud rød klud rød klud

Skal du nu IGEN til at hæfte dig på alt hvad jeg skriver? Når jeg nu har slettet alle de indlæg du ellers har klistret dig på, så er det fordi du er uønsket, men jeg virker som en rød klud for dig. Hver gang jeg skriver noget, så er du der! Du må jo være afhængig af miog og det rush det giver dig, at skrive din personangreb til mig. Synd du ikke får det rush i selskab med mennesker, for så var der vel ingen grund til at spilde tiden med det i SOL-en.
Det er en skam, for det er ikke folk som dig der debatterer emner. Du er en troll. Og man skal ikke fordre trolls.....men man kan jo hive dem frem i lyset, som et udmærket eksempel på, hvad det er man taler om.
Debattører som dig er snyltere. I hægter jer fast på særligt udvalgte, og jeres indlæg vil derefter kun indeholde personangreb, og tomheder. I præger debatten i meget negativ grad....ødelægger stemningen fuldstændig. I vil trække jeres ofre så langt det overhovedet er muligt, og der er kun en måde at stoppe jer på....at lade være at svare jer!
Jeg vil derfor ikke svare dig mere.
Jeres aktiviteter er drevet af rendyrket egoisme. I mener at debatten er en legeplads for jer...og det er helt i sin orden, at I på bekostning af andre mennesker, skal have lov at smadre det hele.
Jeg ved ikke i henhold til hvilket menneskesyn der berrettiger til at opføre sig sådan, men jeg synes ærlig talt I er en skændsel. Og det er JER der ødelægger debatten....ikke ivrige debattører!
tilføjet af

Nej har aldrig skrevet til dig før

det var det du skrev om i forgårs, hvor du følte dig smidt ud af debatten fordi du ikke syntes andre skrev ordenligt til dig, du skrev du forlod forummet husker jeg og nu, så skriver du selv på denne måde, derfor
hvis du mener jeg før har været "efter" dig, som du skriver, vil jeg foreslå du tjekker dig selv efter for overnervøsitet.
tilføjet af

Sådan én har jeg også haft

det er temmelig irriterende i længden. Vedkommende der hægtede sig fast på mig yndede at være meget moraliserende overfor mig og vende mine ord mod mig. Jeg tænkte også på bare at slette de indlæg, men valgte at lade dem stå, så andre kunne se et eksempel på sådan en "debattør". Men min snylter holdt dog heldigvis noget hurtigere op end din.
tilføjet af

Ja :o)

Du må jo have gjort et eller andet rigtigt, som jeg ikke kan finde ud af ;o)
Jeg må jo se om jeg kan lure dig tricket af.
tilføjet af

nej du

det er nok fordi jeg er mere neutral i debatten så jeg er ikke ligeså spændende at forfølge som dig :0) Man må bøde for at være en spændende person, ihvertfald på SOLdebatten ser det ud til ;0)
tilføjet af

Ørhrmm

en lidt tvivlsom ære må jeg sige ;o)
Hvis jeg skal være helt ærlig, så føler jeg mig meget mindre spændende efter denne solide omgang hetz....som jo ikke er overstået endnu...
Det har tappet mig, det har gjort mig sur og ked af det...og jeg glemte helt hvorfor jeg oprindelig medvirkede her i SOL-en. Hetzeri og chikane gør noget ved mig, jeg ikke bryder mig om, og jeg har svært ved at genkende mig selv i mange af mine egne indlæg. Skal de virkelig have lov til at få den betydning for en?
Efter noget tid har jeg flere gange kastet håndklædet i ringen..."okay så" tænker jeg..."hvorfor fanden skal man blive ved at være i et forum, hvor man uønsket?" Med en lidt bitter smag i munden har jeg tilkendegivet at nu må det sgu være nok.
Men så har jeg modtaget henvendelser pr. mail, som virkelig sætter både mig selv og min måske lidt forkælede reaktion i perspektiv. Mennesker, der fortæller mig hvad jeg har givet DEM, minder mig om, min oprindelige inspiration i SOL-en: Andre mennesker, meningstilkendegivelser, gensidig støtte, fælles undren, erfaringsudveksling... UH...jeg har dyb respekt for, dem der har skrevet til mig! Det giver mig helt gåsehud at de virkelig har mod på at gøre det! Det er stort ihvertfald. Håber det er noget, der sker meget her i SOL-en.
Pludselig skrumper hetzere, trolls, spammere og den slags ind til ingenting.
Så er jeg ligesom blevet hjulpet tilbage på sporet...
Min taknemmelighed overfor de, der har skrevet til mig, har ingen øvre grænse!
tilføjet af

er den din dagbog?

*GGGGGGGGGGG*
tilføjet af

Og du Randy...

Det er skønt du kan grine...vidste ikke du kunne noget positivt. Men det kan du. Dejlig overraskelse. Grin mere...latter er godt. Det frigør endorfiner i hjernen...det har alle brug for.
Mange hilsner
din
Halfevil333
tilføjet af

BUZZ OFF

eller bliv så vi kan grine af dig :0)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.