2tilføjet af

Min veninde er sammen med min far!!!

Min veninde og jeg har været veninder næsten altid. Vi har altid haft det rigtig godt sammen, men nu er jeg ikke så sikker mere.
Mine forældre er skilt og min far bor alene. Jeg valgte at flytte med min far. Det har altid fungeret godt mellem min far og jeg, indtil nu.
Tit når jeg kommer hjem fra skole er min veninde der uden at jeg har inviteret hende. Når hun så sover hjemme hos mig kan hun finde på at gå midt om natten og blive væk i længere tid. Når hun kommer tilbage siger hun bare at hun har været på toilettet, hvilket jeg ikke helt tror på.
Min far snakker tit om hvor sød min veninde er og hvor godt hun ser ud.
Jeg er helt sikker på at de har et eller andet kørende, men tør ikke rigtig spørge nogen af dem. Et eller andet sted synes jeg det er ret klamt hvis min veninde er sammen med min far. På et punkt føler jeg mig svigtet af dem begge. Hvad skal jeg sige? Og hvordan skal jeg forholde mig til det? Skal jeg bare passe mig selv og lade dem styrre deres? Jeg ved det ikke... Derfor spørger jeg nu jer til råds.
Det skal siges at min veninde og jeg begge er 17.
Håber virkelig på et godt råd.
M.v.h Musse
tilføjet af

konfronter hende

Det lyder som en virkeligt ubehagelig situation, men hvis det er tilfældet er det din far der har svigtet.. Din veninde er som du meget ung, og har endnu ikke opbygget et fuldstændigt moral kodex. Din far er den voksne og er den der bør vide at det IKKE er i orden at have et forhold til sin datters 17 årige vendinde. Det er nærmest incestiøst. Jeg synes du skal prøve at lokke ud af din veninde om der foregår noget. Sig at du ikke vil blive sur (selv om det vil du selvfølgeligt), sig at du godt kan holde på en hemmelighed, og sig at du ikke synes der er noget galt med det, indtil hun svarer ærligt. ER der så noget imellem dem, skal du konfrontere din far med det og orientere ham om at det er for klamt og på INGEN måde i orden. Hvis der foregår noget ville jeg holde op med at invitere veninden til at overnatte. desuden ville jeg nok fortælle det til hendes forældre, selvom det ville ødelægge jeres venskab. Hvis du ikke kan lokke et svar ud af hende, og du stadig har fornemmelsen af at der foregår noget, ville jeg fremover overnatte hos hende i stedet for hjemme hos dig, hvis i skal sove sammen. Det er totalt uhørt.
tilføjet af

???

Du skal sq da bare passe dig selv - eller du er måske jaloux..... føj for den, der ramte jeg vist et ømt punkt!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.