2tilføjet af

Mikrochip injiceres-ja/nej tak???

Vi er i jerngreb(kollektiv hypnose)
men når det her sker!
....!!!

"Eksperter siger, at det vil ikke vare længe, ​​før alle nyfødte får en subkutan chip, soldater og politifolk en chip injiceres, og du og jeg, hvis vi skal kunne klare i samfundet.
En kæmpe artikel i Loc et stykke tid tilbage om fordelene ved en subkutan chip, tilstand af teknologien til at gøre dette muligt, og i hvilket omfang regeringen finder det hensigtsmæssigt, at denne teknologi rent faktisk vil blive gennemført. Og ifølge eksperterne, men det er tilsyneladende et spørgsmål om tid, før alle nyfødte får en chip indsat, at fra da af ikke blot deres identitet kan fastslås, men også, at deres journaler for resten af ​​deres liv med ham eller deres kriminelle.
At det er en stor krænkelse af privatlivets fred og integritet af det menneskelige legeme at give eksperterne ærligt. Men ændringer som dette er altid trykt på en måde, folk har ikke noget valg, og også dens fordele er stærkt overeksponeret. Kig på Rotterdam parkeringsplads, hvor du kun kan betale med en flishugger og i øvrigt. Og den offentlige transport smartcard dig og mig ved halsen bliver gedouwd. Bedrageri-følsomme på alle sider, men snart kan man ikke undvære den offentlige transport chip-kort i undergrundsbanen.
Hvad er fordelene ved en subkutan chip kræves af regeringen i din krop?
1) Du har ikke flere kontanter i lommen. Baja Beach Club i Rotterdam er den første underholdning verden, hvor faste kunder - på frivillig basis - få en chip injiceret. Indsættelse koste tusindvis af euro, men kunderne kan få en kredit til forbrug 1500 EUR tilbage. I baren for at få deres drinks, bare scanning, og der er afsluttet uden en krone på lommen.
2) Identifikation er nemmere, fordi du altid har et ID med dig overalt. Pas, licenser, bankkort og andre emner, som du ikke har brug for mere i lommen.
3) Din medicinske journaler og donorcodiciel du altid har med dig. Så i tilfælde af en medicinsk nødsituation, skal sygehusene direkte til din medicin, allergier og mulig årsag til dine pludselige medicinsk problem. Hvis du gør dø da lig klart, om du ikke ønsker at donere dine organer til transplantation.
4) Politifolk og soldater med en chip i hånden er de eneste, der kan affyre deres våben. Deres våben er elektronisk krypterede, hvilket gør dem i hænderne på ejeren villige til at dele deres dødbringende last fyring. Soldater får en separat chip - den ene med GPS kapaciteter - så de kan blive opdaget, da de tabte i kamp eller bortført."
tilføjet af

Mikrochip injiceres-ja/nej tak???

Det er bare spørgsmål om tid, så skal alle have den chip.
Dette er noget der har været forudsagt de sidste 2000 år.
Om folk vil eller ej, bliver det en lov i fremtiden at leve med den chip i sig.
Der er mange fordele ved det rent praktisk. det er bare noget lort når man er kristen, for så er man på skideren.
tilføjet af

Mikrochip injiceres-ja/nej tak???

Du skal lige have styr på Googles oversættermaskine, den laver nogle gange fuldstændigt kaudervælske oversættelser, det er derfor mennesker er udstyret med en hjerne ser du 😃
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.