9tilføjet af

Ud med nicklas jensen

han er jo hamrende ringe, selv Asbjørn sennels ville være en klar forbedring.Han kan slet ikke begå sig på det niveau.
tilføjet af

Enig

Jeg er helt enig. Kan ikke se hvordan sådan en ringe spiller kan komme på det daske landshold. Han har kostet os 6 point mod Spanien i denne EM-kval. Ved ik lige om Sennels kunne gøre det bedre, men vi burde have nogen bedre venstrebacks i Danmark, om ikke andet så kunne Ulrik Lauersen spille der, da han er venstre benet, når vi får Agger tilbage.
tilføjet af

ikke ud med Olsen

Helt enig det er frygteligt at se på hvordan han fumler med den bold på den venstre kant. Go til alle de aviser luk dog rø... Olsen skal da ikke gå af han er sku da den bedste til posten. Det er spillerne den er gal med.
tilføjet af

Måske en ide her..? Måske ikke...

Nu har jeg ikke en skid nogen ideer til, hvordan man kunne forbedre landsholdet...
Men...
Var det evt. en ide at sætte 11 nye spillere på banen(inden den næste ligegyldige kval. kamp), da debutanter altid har mere spillelyst end de erfarne
Det virker som om, danskerne først blir virkeligt spillelystne - når de FÅR scoret...
Det virker også som om, de er dårlige til at skabe kampen på hjemmebane...
1 ting jeg aldrig har fået besvaret:
Hvad mente DBU, Ricardo kunne tilføre landsholdet❓Den mand er jo tilfreds med at spille remis med alle nationer... At ansætte ham ville svare til at ansætte mig som tysklærer i folkeskolen - uden nogen læreruddannelse. Jeg føler, at Ricardo med sin spillefilosofi splittede alt det ad, som Sepp havde fået bygget op... Hvorfor kan DBU ikke se noget forkert i, at Ricardo er ligeglad med et hvilket som helst resultat..?
SKAL vi absolut have kopier af Laudrupperne og Elkjær på banen for at kunne nå frem til flere slutrunder ?
PS: Jeg så kampen i går - men holdt bestemt ikke med nogen!
tilføjet af

Jo Olsen skal ud

Det er da ham der sætte landfholdet, så det er ham der bruger alle de drålige spiller.
tilføjet af

Ind med Claus Jensen, ud med Dennis Jensen

Claus Jensen ville være blandt de få, der kunne have hamlet op med spaniolernes driblekunst. Derimod er Nicklas Jensen og Dennis Jensen på niveau med et 1. divisionshold!
Og Grønkjær er der heller ikke så meget goddaw i mere - han skal da tilbage at spille i Holland - dét gjorde ham for alvor god! Herhjemme i suppen kan han jo nå at få en varm kop kaffe ved hjørneflaget før han bliver tilbudt bolden...sådan noget sænker hans fodboldmæssige udvikling!
Og hvorfor sætte Kenneth Perez og Nicklas Bendtner ind så sent i kampen?? JEG havde regnet med, at de var startet INDE!
tilføjet af

???????????????????

hvem fanden er dennis jensen`???? kender kun daniel jensen. man følger nok ikke særlig meget med i fodbold for så havde man nok vidst at claus jensen er gået på pension som fodbold invalid.
tilføjet af

Nicklas Jensen!

Der må simpelthen gøres noget.. Man har nu endnu engang fået bevist, at Nicklas Jensen er pivringe.. Den mand kan simpelthen ikke spille fodbold.. Så sidder man og tænker, at det var tider med Jan Heinze. Morten Olsen er simpelthen for bange for at prøve andre folk på backpladserne. Hvorfor ikke en anden type på venstre back?
- Christofer Poulsen ( FCM ) - Fysisk stærk med godt overblik.
- Michael Lumb ( AGF ) - Er super i det fremadrettede spil og kan samtidig sagtens dække de gode spillere op. Se eks. kampen mellem AGF-Aab, hvor Nomwethe blev nødt til at skifte side over til Ulrik Lindkvist for, at kunne bryde igennem. Hvis man prøvede Michael Lumb, ja så, kunne vi måske se noget fremadrettet på denne plads.. Altså skal generationsskiftet komme allerede NU!
tilføjet af

HØRT

HØRT HAN ER SIMPELTHEN BARE F-Æ-R-D-I-G
tilføjet af

HELT SIKKERT!

IND med ASSbjørn Sennels! Han er KANON!!! Slap af et talent!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.