3tilføjet af

mangler kicket

mig og min kæreste har dyrket sex lidt over en måned nu. vi var begge jomfruer fra starten.. men sex er bare ikke det der helt store som folk snakker om. det er ikke det helt store kick. har i nogle ideer til at det kan blive så fantastisk som folk snakker om det er..
tilføjet af

Lær hinanden at kende

Der er kun en udvej -hvis I skal fortsætte sammen. Lær hinanden bedre at kende.
En måneds erfaring tyder på at forholdet ikke er så gammelt endnu, og at der derfor er meget I ikke vil indrømme over hinanden. Løsningen kunne derfor være at tale om hinandens ønsker og fantasier.
tilføjet af

Hej nybegynder...

Det liv som du og din kæreste her for nylig har taget hul på er noget af det sværeste her i livet. At tilfredsstille en anden M/K er ikke noget man bare gør.
Det tager tid og kræver fortrolighed fra begge parters side af for at det skal give kicket. Når I er nået dertil og så har oplevet kicket, tro mig, så er I solgt.
Bare rolig, I skal nok få lov at opleve de sekunder hvor man er helt væk og inde i et univers som ikke kan forklares men skal opleves. God fornøjelse..Knuzzz
tilføjet af

Det er svært svært

når man begge er nye.
Men debut var med en næsten jomfru, og jeg må tilstå at jeg lærte først hvor fantastisk sex var da jeg fik en kæreste med erfaring og modet til at "styre" mig. Siden har jeg brugt hvad jeg lærte - og det har ændret alt.
Jeg ved ikke om man som 2 jomfruer kan nå specielt langt uden at invitere andre. Men hvor langt er langt :)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.