7tilføjet af

Manden er jo selv syg !

At ha´ den holdning .... det er da for sygt !!
Eller hvad mener du ?

http://www.bt.dk/nyheder/artikel:aid=317372/
tilføjet af

LÆS hvad der står !!

Han har jo en holdning der siger det er forkert. !
"Det er selvfølgelig en anden sag, hvis det er ulovligt eller der ligger et overgreb bag. Det tager jeg selvfølgelig afstand fra,"
Han forudsiger bare hvad der EVT KUNNE ske i fremtiden. Det er sket før, som han siger.
tilføjet af

Nej, du har misforstået

Hejsa
Nej, han er ikke syg, det er ikke mandens holdning at han accepterer pædofili, du har misforstået. Han er samfundsforsker og præsenterer blot her hvad han har fundet ud af. Han præsenterer iøvrigt sine undersøgelser til en avis der aldrig har brugt meget spalteplads på saglig argumentation og jeg kan ikke tage artiklen seriøst da påstanden er ret så ubegrundet.
Selv er jeg nok lidt skeptisk, jeg tror ikke at pædofili i dag er fuld acceptabelt da det går ud over nogle børn. Men jeg går udfra at en samfundsforsker ikke bare hiver sådan en påstand op af hatten men har undersøgt sagen tilbunds.
Mvh Jacob
tilføjet af

meget sygt

Hvrdan kan man tro at det nogesinde bliver normalt at være en skide homo.
tilføjet af

Hva med insest?

Han forudser at det sker i fremtiden.....GAAB!
Fordi det skete for 100 år siden, sker det nok igen. Børneprostitution sker da i dag i masser af lande. Skal det så gøres lovligt? Nope, tror at Hauges måde at lave paralleller på, er ren provokation fordi han har et anstrengt forhold til homoseksuelle.
Men det forarger da! Hans sammenligning af homoseksuelle og pædofile, kan ikke sidestilles.
Som ungt menneske er du ikke seksuel bevidst og kan derfor manipuleres med, til stor glæde for de pædofile. Derfor denne seksuelle lavalder, for at beskytte mod voksnes snedighed.
Vi må gå ud fra at vi har lært af fortiden og derved den seksuelle lavalder. Det ville være noget af et tilbageskridt andet.
Der har været befolkningsgrupper, hvor det har været normalt at oplære sine børn seksuelt. Mor til søn, far til datter. Bliver incest så også lovliggjort? Hvem kunne mon tænke sig et seksuel forhold til sine forældre?
tilføjet af

Pædofili

har overhovedet ikke nået med sex at gøre. Børn der bliver udsat for pædofili bliver både psykisk og fysisk krakket og misbrugt.
Bøsser vælger selv hvem de vil have sex med , ligesom alle andre.
Der kan man ikke sammenligne bøsser og pædofile.
tilføjet af

Delvist enig

I hvert fald så langt, som at bøsser og pædofili ikke kan sammenlignes.
Men pædofile snakker også om kærlighed. Og i deres syge sind gør de ikke noget forkert. Desværre er deres ofre ikke i stand til at foretage et selvstændigt valg, da de er børn. Og ofte finder pædofile deres ofre blandt dem, der stoler på de voksne eller er for høflige (eller velopdragne eller tillidsfulde) til at sige fra.
Og jeg har desværre ikke nogen patentløsning, hverken til forebyggelse eller helbredelse. Jeg kan kun sige, at det er enhver "forælders" mareridt. Og jeg ville være ked af af berøve mine børn tilliden til voksne, men det er den eneste forsvarsmekanisme, jeg kan se nu.
tilføjet af

WWW.DANSKANTIPARTI.WEBBYEN.DK

STØT KAMPEN MOD PÆDOFILE
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.