5tilføjet af

Hormonspiral

Hej....
Hvor får man en hormonspiral og hvad koster den?
tilføjet af

her

du skal op til lægen og have en recept - den koster vist 700 (eller er det 1200?) - det ved jeg ikke præcist, da jeg får tilskud til den.
Det kan man få, og så koster den ikke ret meget (100 kr). Du skal klage over lange, blodige menstuationer og smerter - så er det muligt, at du kan få tilskuddet.

Jeg har selv en (faktisk nr.2 nu - de holder i 5-6 år), og jeg har så at sige aldrig menses - ingen smerter - og selvfølgelig præventionen i sig selv.
Det er simpelthen den bedste beskyttelse efter min mening.
tilføjet af

Bedste beskyttelse

...er vel at blive sterialiseret, hvis man alligevel ikke vil have flere børn?
Ellers kan man jo bare lade være med at dyrke sex ;o)
tilføjet af

har også en !!

uden tilskud ligger den på ca 1211,- det var det jeg gav for den.... !! og som der blev skrevet i forige indlæg så sig til din læge at du har enorm kraftige menses osv. så kan hun sagtens sørge for at du får tilskudet.. desværre for mig havde jeg en stupid læge til trods for at jeg havde problemerne som ville havde givet tilskudet.. Man skal dog ikk forvente at man med ET ingen menses har, de blir mindre og mindre for hver gang og man kan sagtens plet-bløde i op til 8-12 mdr efter !! men det småting og til at leve med. Min blev sat op i nov. sidste år og denne gang er første gang uden det der "ad", der sku gå 7 mdr i mit tilfælde.. Kan kun på det kraftigste sige god for den... !!
hellere spiral end p-piller ikk :o))
tilføjet af

gyn...

''Fik'' dvs. betalte 1200 kr for min. Den blev sat op hos min gynækolog. Men da jeg er steraliseret fik jeg medicintilskud og den kom så ned í 800 kr. Har tilgængælde været blødningsfri i over 5 år nu. Har dog stadig menstruationssmerter ca en gang om mdr. Held og lykke med det.
tilføjet af

hormonspiral

Tak for hjælpen:-) Jeg er påvej til lægen.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.