5tilføjet af

Mænd fra Mars?!...

Er mænd marsboere? Er det derfor vi ik´ kan forstå hinanden... Altså kvinder og mænd. Mange af mine tidligere forhold gik i stykker alene ved misforståelser og komunikationsproblemer!
Nogle gange efter sex ville man bare snakke sammen, finde ud af hvad, der foregik inde i ham... Men han ville hellere sove. Straks troede man, at man ik' længere betød noget for ham... Man begyndte at ligge mærke til alle de små ting! Lige pludselig virkede det som om, at han kiggede på alle mulige andre kvinder!
Man fik hurtigt konkluderet, at han snart ville slå op med en!... Men man skulle da nok komme ham i forkøbet.. Ha!! "Jeg slår da bare op med ham først", sagde man til sig selv... Og det gjorde man så. Man følte sig stærk- man havde vundet... Han havde ikke såret en.. Man havde ikke fremstået som en latterlig,lille, desperat pige...!
Men pludselig braster følelsen.. Man kunne jo egentlig godt lide ham! Det var faktisk et ret godt forhold, I havde gang... Man spillede kold ved slå-op-aftenen, mens han alt imens var rimelig berørt og havde tårer i øjenkrogen.. Man troede bare, at det var hans frustration over ikke at være den, der var "heartbreaker"... Hmm... Måske skulle vi kvinder lade være med hele tiden at prøve at være tankelæsere! Måske skulle vi bare ta' bind for øjnene og føle os frem..

tilføjet af

Ja!

det er fuldstændigt rigtigt!
læs mit svar her: http://debat.sol.dk/show.cgi?category=12&conference=33&posting=14658
jeg tror at du kan bruge noget af det.
jeg skal nok komme med noget mere i morgen er rimmelig træt og kan ikke rigtig koncentrere mig lige nu *S*
mvh
Peter
tilføjet af

tankevækkende...

Kære filosof!
Du fik virkelig sat nogle tanker igang hos mig! Jeg kan selv genkende det meste.
Kærlig hilsen kristine
p.s skriv nogle flere indlæg af samme karat tak!
tilføjet af

Yes!

Yes! endelig en der fat i den rigtige ende!
kvinder prøver altid at være tankelæser!
spørg dog mændene hvad de selv mener hvis i er i tvivl!
tilføjet af

Nej fra Jorden, MEN...

Hej filosof
Ja, nogle ting er blevet bedre efter "ligeberettigelsen". Andre ting VAR altså lettere før *S* Dengang (ca. 1966) lærte man i naturhistorie i skolen, at det er som du siger:
"Men han ville hellere sove. Straks troede man, at man ik' længere betød noget for ham... Man begyndte at ligge mærke til alle de små ting! Lige pludselig virkede det som om, at han kiggede på alle mulige andre kvinder!"
Nej jeg ved ikke, måske var det ikke lettere. Nu jeg tænker over det, var det faktisk forvirrende, at hun - efter måske at have haft brug for en del opvarmning for at komme i gang - minsandten ville ligge og snakke, når det hele var overstået, og man bare kunne falde til ro og sove... *S*
Og det var på en gang skræmmende og også lidt dejligt, at hun krævede visse følelser eksklusivt forbeholdt sig selv. Det gjorde jo det hele lidt mere betydningsfuldt, end man havde forestillet sig. (Selvom det selvfølgelig også er rarest, hvis hun forstår, at det at man KIGGER på andre IKKE betyder, at man er forelsket i dem).
kh
tilføjet af

Tjae

Hej Filosoffen
Fede betragtninger!!
Så er der jo også lige det med, at vise kvinder, ikke kan/vil give en et svar, når/hvis man spørger
om der er noget galt!!
Forventer ikke lige et svar som:
"De ville du vide, hvis du elsker mig"!!!
Gud f.... elsker man kvinden, ellers er/var der vel ikke nogen grund til at spørge.
Meld jeres følelser, eller bange anelser ud!!
Det gælder både mænd & kvinder. Vi er ikke tankelæser nogen af os.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.