4tilføjet af

d-vitamin mangel

Hej
jeg har åbenbart d-vitamin mangel og min læge har lavet en recept på piller der hedder calcichew. De ser ud til at have en farlig masse bivirkninger f.eks. coma og hjertestop. Jeg søger nogle der tager disse piller for at høre om det virker osv.
hilsen ranner
tilføjet af

Med de bivirkninger.....

..du vil kunne risikere at få af midicinen, så ville jeg undlade at tage det - jeg ville prøve alt andet før det - massser af FISK og DAGSLYS.
Og så ellers få en mere indgående snak om medikamentet...
Vh. Rosalilje
tilføjet af

Ved ekstrem overdosering

kan du gå i coma - måske!
Har du læst indlægssedlen ordentligt? Der er ingen alvorlige bivirkninger ved brug af Calcichew, med mindre du altså har tænkt dig at spise dem alle på en gang!
Mere info her:
http://www.nycomed.dk/Produkter/Terapiomraader/Gigtogknogleskoerhed/Calcichew/data/Indlaegssedler/CalchiChew_D3_tyggetabletter.htm
tilføjet af

fede fisk - og dit problem er løst

D-vitamin er et "sjovt" vitamin. Meget let - såvel som meget svært at få dækket. I Danmark ses
D-vitamin mangel som regel kun blandt ældre menesker samt muslimske og afrikanske kvinder. Hører du monstro til den sidste gruppe? Nå - action; spis 100 g fed fisk per uge - så får du dækket dit behov. Fed fisk er laks, sild og makrel. En anden mulighed er solbadning! Hvis fede fisk og solbadning ikke er en mulighed - er der D-vitamin piller. Følg dosering og spis dem sammen med din aftensmad. (Der skal være fedt i maden - ellers kan din krop ikke optage D-vitaminet) Held og lykke!
tilføjet af

Tag pillerne, hvis du har dit liv kært

nej, det er 200 gram laks - om dagen, ikke om ugen. Eller en bagatel af 40 glas mælk om dagen, hvis du skal have det gennem maden. Det er rigtigt, at vi kan takke muslimerne for fokus på dette alvorlige sundhedsproblem, idet det først blev opdaget hos tildækkede muslimske kvinder. Men solcreme smørende normal danskere er præcist lige så udsatte, dvs. ca. 70 pct. af alle danskere.
Tag pillerne og få målt D vitamin indhold i blodet om et par måneder, måske skal du have højere doser. Jeg har taget ca. 20 gange anbefalet daglig dosis i 1 år og er nu endelig langt om længe ved at komme mig. Men først efter at få konstateret afkalkning af knogler og svækkelse af nerver og muskler. Jeg har anbefalet en række bekendte at blive testet og 4 ud af 5 havde mangel på D vitamin. En dygtig special læge på området er f.eks. Pia Eiken, Hillerød sygehus. Hun har 4 mdr.s ventetid, men har skrevet en række artikler, som kan googles. God bedring fra en lidelsesfælle.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.