8tilføjet af

Hold i ryggen

Øv!!
Da jeg vågnede imorges var alt fint, men i løbet af formiddagen/eftermiddagen har jeg åbenbart fået udviklet et forfærdeligt hold i ryggen.
Jeg er ved at blive vanvittig, for jeg skal sidde næsten ret op hele tiden, har svært ved at bukke mig osv. Det sidder nederst på ryggen.
Nogle der har nogle forslag/metoder til at få det til at forsvinde? Så ville jeg blive noget så glad!!
*Melje
tilføjet af

Du må købe

en ribbe som du kan srække dig i hvis du har plads til den,eller køb i matas en lændeholder.
God bedring fra
mammi på Frederiksberg :)
tilføjet af

Her er noget

tilføjet af

det kan være

...og måske har du fået træk,hvad med en varmepude,det er i den grad et meget fugtigt og usundt vejr i øjeblikket.Et lægebesøg måske?
tilføjet af

Stakkels dig

Har selv lige haft en ordentlig omgang...først hold i ryggen og otte dage senere, kom det igen på samme måde...dog viste det sig istedet at være influenza dennegang.....Hos mig hjalp det at få lagt noget tykt pap under min madras, og at lægge mig fladt på ryggen en halv times tid, flere gange i løbet af dagen.
God bedring til dig.
tilføjet af

jeg plejer

at lægge mig på gulvet fladt på ryggen og presse bækkenet ned i gulvet.... bagefter lægger jeg benene op på sædet af en spisestol, og presser bækkenet, og så kan jeg også godt benytte mig af at bukke benene tager hænderne rundt om knæene og så trække knæene op mod skulderne... hvis jeg er heldig så kan det sætte min hybermobile ryg på plads.
PS: Kuld i form af en pose med frosne ærter indpakket i viskestykke er bedre end en varme pude - selvom det lyder forrykt. Får du summen og snurren - så er det af sted til en læge...
tilføjet af

Øv...

Øv, men I har jo nok ret...
En varmepude lyder bare meget mere tiltalende end en pose frosne ærter :(
Men tak for alle svarene. Jeg holder lige øje med, om der kommer flere råd!
*Melje
tilføjet af

Ipren piller skulle hjælpe!!!!

Ikke pernodil piller.
Det er rigtig nok.
tilføjet af

Du skal

en lille tur til kiropraktor. Har selv haft lignende rygproblemer. De kan fjernes ved et lille besøg hos din kiropraktor. Du skal ikke tage ipren eller andre smertestillere (jo, men ikke for at løse problemet), så risikerer du at du ikke kan mærke den smerte som du egentlig burde føle, og kan for alvor smadre ryggen helt. Jeg mener at jeg fik en enkelt behandling eller to i sin tid, - de fjernede alle smerter, om end det ikke er så behageligt og en smule dyrt.
Held og lykke med at få smerterne væk!
MVH- A
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.