1tilføjet af

Livet før og efter voldtægt

Hej,
Jeg skriver til jer, da jeg planlægger at skrive en større artikel om konsekvenserne af voldtægt.
Formålet med artiklen er at sætte fokus på de eftervirkninger og problemstillinger, piger, der har været udsat for voldtægt, står overfor.
Jeg vil derfor meget gerne i kontakt med en pige, der har været udsat for voldtægt, og som har lyst til at fortælle om sine følelser, tanker og oplevelser i forbindelse med overgrebet. Og om sit liv før og efter voldtægten. Da mit fokus i høj grad er på efterfølgerne af voldtægt, er det ikke et problem, at voldtægten er sket år tilbage.
Jeg ved, det er et meget følsomt og privat emne. Jeg vil derfor i første omgang meget gerne fortælle mere uddybende om projektet til de, der overvejer at medvirke og besvare alle spørgsmål.
Artiklen her er i første omgang et afgangsprojekt til internt brug på Danmarks Journalisthøjskole, men vil blive skrevet med henblik på publicering. I vil selvfølgelig kunne optræde anonymt - og få mulighed for at læse og godkende artiklen inden, den bliver trykt.
Jeg håber at høre fra jer, hvis i overvejer at være med,
Mange hilsener
Trine Blicher,
trineblicher@hotmail.com
tilføjet af

jeg vil gerne hjælpe..

Det er måske lidt svært, da jeg ikke helt kan huske hvordan mit liv var før, men jeg er blevet udsat for incest for nogle år tilbage.. det var min storebror..
jeg har meget svært ved livet nu, og også meget svært ved sex, da jeg hele tiden tænker tilbage på de forfærdelige minder..
Jeg tror at jeg står overfor en depression nu, da jeg kan græde flere gange om dagen uden nogen grund..
jeg går og er ked af det og trist hele dagen, og har ingen glæde ved livet mere.. jeg har tit skåret i mig selv og prøvet selvmord.. men min kæreste stoppede mig altid i tide.. du kan se mit indlæg i debatten, har lige skrevet den idag, den hedder: Hvad er der galt med mig??!
for jeg føler at det er min skyld det hele..
og jeg vil frygtelig gerne hjælpe andre, som har været i samme situation, for jeg ved, hvordan det er, når der ikke er nogen hjælp og støtte at hente, og derfor vil jeg gøre alt for at hjælpe.. du kan få min mail: nicki.jensen@sol.dk
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.