14tilføjet af

LESBISK??? BØSSE??

Skal de ha` lov til at adoptere børn eller får dem på anden kunstig vis???
Jeg synes BESTEMT NEJ !!!!!!!!!!!!!
tilføjet af

12..13..14?

Jeg håber så sandelig ikke at du er specielt meget ældre, end de tal jeg skrev i overskriften..
Hvorfor syntes du ikke at de skal have børn?
Hvis du da bare havde skrevet dét i dit indlæg, ville det straks være mere interesandt at læse, og deltage i..

Jeg kan ikke se hvorfor lesbiske eller bøsser ikke skulle have lov til at adoptere et barn, eller få et barn på anden vis, som du skriver. Det mest brugte argument imod det er "Tænk på børnene, når de vokser op, kommer i skole.. hvor meget de vil blive mobbet.." Jaa.. det vil de jo nok, men hvad så med alle andre, som har "normale" forældre, og som alligevel bliver mobbet? Forskellen er bare hvad de bliver mobbet med.. Og til trods for at det er hårdt at blive mobbet, kan det altså også være styrkende. Og når forældrerne er så åbne om deres seksualittet, at de bestemmer sig for at få et barn, er jeg ret sikker på, at de er modne og stærke nok til, at tage problemet op med lærer, pædagoger, og andre forældre.
tilføjet af

Kærlighed!

Så længe børn bare får kærlighed kan det vel være ligegyldigt af hvem. Tænk på alle de børn der ikke har et dejligt og trygt hjem... De skulle da virkelig ha lov at føle sig elsket, uanset hvilket køn adoptivforældrene har.
tilføjet af

Åben debat

Jeg har ikke noget imod homoseksuelle som mennesker.
Men jeg er træt at det bliver almindeliggjort,
uanset hvor mange der - så er de stadig afvigere.
Det er mentalt, og staklerne fungerer ikke som de skal. Det er der sikker mange der er uenige i, ved Jeg - men det ok. Jeg synes de skulle have hjælp til at komme på bedre tanker istedet.
Jeg synes at det er trist at det skal gå ud over børnene, det er synd for børnene hvis de skal vokse op med to "forældre" af samme køn.
Det er ikke kun om de evt. bliver drillet, men mange af dem vil skamme sig grusomt. Hvis de liver midt i et "freakshow".
De skal vide hvordan livet opstår, og den sunde relation mellem mand og kvinde. De skal have forældrene som rollemodeller ikke, afstumpede mennesker der ikke vil erkende deres problem, og få hjælp.
Der er en grund til at den "konfiguration" ikke er frugtbar, og det synes jeg skal overholdes.
Hvis nogen er så uetiske at de vil lægge arvestof til at et andet par kan få et barn, så løber de desuden fra deres eget ansvar som forældre.
Det er deres egne gener de spreder i blinde, uden at tænke på om barnet nu får et godt hjem og et godt liv - og uden selv at tage ansvar for deres opvækst.
Uanset om det endda er et normalt par, af både mand og kvinde, så bør naturen gå sin gang.
Hvis man bidrager til at sætte liv i verden, så skal man følge det på rette vej - selv.
Jeg Er fyldt 30 og har børn (4 stk)- så jeg er bestemt kvalificeret til at have en mening.
tilføjet af

godt gået !

ja...........det MÅ ikke blive almindeligt....og du har helr ret i , at de er AFVIGERE og STAKLER !!
Hilsen
nnnnnnnnnnnnnnnn
tilføjet af

er du selv....

en bøsse???........siden du er sådan en varm fortaler for at børn skal ha` "FORÆLDRE" , som i sidste ende er ikke andet end nogle stakler der bare har det skidt med sig selv.
tilføjet af

om bøsser og lasbisske

to be or not to be
det er ?
og de skal havde love til det
tilføjet af

se, dit indlæg

Dit indlæg er i mine øjne mere seriøst, og vækker en større interesse.. Det gør dog ikke at jeg bliver enig med dig, selvom jeg faktisk har svært ved at modargumentere dig.
Det kan godt være, at naturen ikke har tænkt på, at der skal kunne opstå kærlighed mellem to ens køn, men nu er mennesket jo udviklet for hurtigt (ifølge nogle forskere) så naturen kan ikke følge med, og holde styr på os mere. Jeg tvivler også på, at naturen havde tænks sig, at vi skulle spredes så hurtigt og uhæmmet, som vi jo nu engang gør (Agent Smith i Matrix triologien, havde faktisk fat i noget dér..).
Jeg kan heller ikke se, at være homoseksuel skulle være en sygdom.. hverken mentalt eller fysisk. Hvis man kan klassificere homosexualitet som en psykisk sygdom, kan jeg ikke se at deer skulle være noget i vejen for at erklære alle som tror blindt på en religion, for at lide af samme sygdom.
At nogle føler krlighed for et andet menneske af samme køn, er jo bare som det er, om det så er naturens vilje eller ej, så er det bare sådan. Det har ikke noget med miljø eller opdragelse at gøre. Sådan er det bare. Og så skal det kaldes for en mental fejl? Naa.. dér er jeg altså ikke enig. Og når jeg nu har accepteret dem som lige så normale, som os andre hetroseksuelle, så kan jeg heller ikke at der skal være noget i vejen for at de skal være forældre for et barn. Hvis de vælger at få et barn, selvom de ikke selv kan få det via kødets lyster og glæder, så må det jo være fordi de er 100% sikre på at de vil have et barn, og så vil de jo elske det med hele deres hjerte. Det er da mere end man kan sige om mange hetroseksuelle par, for husk på, at der er også "normale" par, som tit bliver fundet som uegnet forældre, på grund af RIGTIGE mentale forstyrrelser.
sådan er mit syn nu engang stadigvæk på den sag, om bøsser og lesbiske :)
tilføjet af

11..10..9?

Nej.. jeg er ikke bøsse.. jeg har bare ikke samme synspunkt som dig.. Læs mit svar til Valentine, hvis du er intereseret i hvad jeg mere mener om sagen, for jeg gidder ikke spilde mere tid på dig.. du tér dig som en, som lige har fundet ud af hvad homoseksualitet er, og syntes at "det er da bare for VILDT klamt! AADR!"
tilføjet af

Argument!!!!!

Jeg synes også en masse ting. Men jeg plejer at have et argument, for det jeg synes.
tilføjet af

Stakler?

Nogle stakler der har det skidt med sig selv? Tror du bøsser og lesbiske har det skidt med sig selv som mennesker?
At du er homoseksuel er jo nu engang ikke noget du vælger, lille ven. Ligesom du ikke vælger om du tænder på store bryster eller en urskov mellem en kvindes ben. At være homoseksuel er noget man er - færdig. Det bliver de ikke mindre mennesker af. Selvfælgelig skal de have lov til at adoptere børn, hvorfor ikke? Er det ikke bedre, at børnene får et hjem og nogle forældre der elsker dem, end at de skal sidde på en kold institution hele deres barndom?
Jeg ved i hvert tilfælde, hvad jeg selv helst ville. Dertil er der så mange andre måder at få børn på, så hvis man nedlægger adoption for homoseksuelle, får de bare børn på andre måder. Kunstig befrugtning, surrugat mødre ect.
tilføjet af

Heppa!!!

Sådan!
Jeg er helt enig med dig. (Igen igen -> *S*)
Homoseksualitet gør ikke automatisk folk mindre egnede som forældre. Man kan da ihvertfald sige, at når ønsket er så stærkt hos dem, så har de virkelig overvejet deres valg, meget grundigt.
Jeg vil også lige spørge ud i luften, hvis der ellers stadig er nogen derude...om ikke der er andre "stakler" børn kan have det værre hos...feks. forældre, der har så damned travlt, at de helt glemmer at hente deres børn i institutionen, eller at være sammen med dem mens de er små.
Som inkarneret musikfreak er jeg nødt til at spørge om ikke der er nogen der kender sangen "Cats in the Cradle?" (lidt poppet sang, sunget af alle mulige forsekllige, men teksten den er udødelig!) Teksten handler netop om en dreng, der bare vil være sammen med sin far, men far har ikke tid, ikke lige i dag sønneke...og drengen beundrer sin far, "Jeg vil være ligesom dig, når jeg bliver stor far." Og den dag far bliver gammel og ringer til sin søn, siger sønnen, jeg har ikke tid far, jeg har travlt.....
Øj...det gør ondt....
Det er sgu da FUCKING lige meget, hvilken sexuel orientering forældrene har, sålænge de tager sig af deres børn, giver dem kærlighed, giver dem en chance i livet!
tilføjet af

NEJ

de får bøssebørn og det er synd.
tilføjet af

endnu en stakkel........

den sang du henviser til er skrevet af den afdøde Charry Chapin.........men.....lad det ligge.....
jeg synes at du er et fjols og freak.......ja....det er du nok........men musik-freak....hmmm..........næppe............
Du er nok selv en bøssedreng.............og en STAKKEL.............med mystiske meninger som afviger helt fra det normale.........!!!!
Gå til psykolog!!!!!
tilføjet af

det er..................

SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ KLAMT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.