3tilføjet af

Lav arbejdsmarkedet helt om.

Mange virksomheder flyttes til udlandet. Vognmandsfirmaer ( der var et meget stort vognmandsfirma i fjernsynet ) , gør det hele på sådan en måde , så det går ud over danske chauffører. Fagforeningerne og politikerne er nød til at lave et helt andet arbejdsmarked. Arbejdsgiverne har rettigheder , det burde vi andre også have. Det kan ikke være rigtigt at man jagter de arbejdsløse , og * du SKAL stå til råddighed * - for et arbejdsmarked der ikke eksisterer. Der er et ufatteligt pres på arbejdsmarkedet , mange mennesker presses på deres eksistens. Dem der er arbejdsfrie presses , dem der er så heldig at have et arbejde presses - nogen så de bliver syge af det. Det er nemt bare at stange en fyreseddel ud ,det er jo nemt at få en anden medarbejder. Det er på tide at der er noget som hedder et arbejdsgiver ansvar , det er for nemt bare at ødelægge et menneske . De kan ikke løse den arbejdsløshed , fjern presset fra arbejdsmarkedet.
tilføjet af

Enig!!

Der er et alt for stort pres på det danske arbejdsområde og det har sine konsekvenser. Vi er midt i en kæmpe udvikling så det kan ofte være svært at se en løsning/ende på problemerne. Jeg tror bare det desværre også er vejen fremad.. Som man siger "det skal være skidt før det bliver godt" og kan det blive værre??
tilføjet af

mennesker er nu mere en et arbejde

Hvis det at være uden arbejde ødelægger et menneske- så har det menneske sku da også fortjænt at gå til grunde i klynk og selvynk. Find en hobby og nyd friheden- og de par gange det ska møde op hos af eller kommunen dør det sku ikke af
Men ja vi bliver nod til at lave arbejdsmarkedet om snart- og velfæren for den sagsskyld
tilføjet af

Jagten er gået ind!

Regeringen foreligger i dag sit udkast til at kommer igang med det sorte arbejde. Ja, men dog mon vi ikke skulle forlange at alle arbejdstagende indsendte en seddel til Arbejdsformidlingen om hvor meget arbejde de har påtaget sig så vi kunne komme efter alle der har mere end 50 timers arbejdsuge og 200 timer om måned. Disse burde betale mere til staten samtidig med at arbejdsgiveren betale 10 proc af den udbetal-te løn i ekstra skat. Det ville kunne nedsætte arbejdsløsheden.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.