55tilføjet af

Kvindens maske

Kvindens maske
Man er ung, man møder en lækker lille steg, hun er sød, hun er sjov, hun er kærlig, hun har lyst til sex hele tiden. Man bliver forelsket, man ser beundringen i hendes øjne, man ser hvad hun tænker indeni, man bliver endnu mere forelsket. Hun klæder sig sexet, hun har styr på sin tilværelse, hun har selvtillid.
En dag ser man hende uden sminke – chok – hun aflæser forfærdelsen, hun smører sminke på, man ser det ikke igen, man glemmer det.
Tiden går, forelskelsen blegner, men kærligheden er der stadig. Hun beslutter at de skal giftes, man går med til det, hun er stadig dejlig, hun får den forbandede ring ned over sin finger.
Man vågner op, masken er faldet, stegen er væk, nogen har forvandlet ens elskede mens man sov, hun er trist, hun er kedelig, hun er afvisende, hun har aldrig lyst til sex, man ser kun foragt i hendes øjne.
Nogen har gjort hende bleg, nogen har gjort hende slasket, nogen har forvandlet hende til en bitch. Hun går kun i joggingtøj, håret slasker fedtet ned af hendes oppustede kinder, hun ser amerikanske serier dagen lang. Hun er doven, hun lugter, hun er en ynk, hun er en gift kvinde med 3 børn.
Man husker pludselig sit chok, man forstår nu hvad det var man havde set i et kort glimt, man forstår nu hvad hun havde forsøgt at skjule, man forstår nu at hun er blevet til en kopi af sin mor.
Man er utro, man får lidt af glæden tilbage, man bliver skilt, man får meget af glæden tilbage.
Man er stadig ung, man møder en lækker lille steg, hun er sød, hun er sjov, hun er kærlig, hun har lyst til sex hele tiden. Man bliver forelsket, man ser beundringen i hendes øjne, man ser hvad hun tænker indeni, man bliver endnu mere forelsket. Hun klæder sig sexet, hun har styr på sin tilværelse, hun har selvtillid.
OBS OBS OBS, det er nu man skal stoppe op og tænk, det er nu man skal bruge sine erfaringer,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, det er nu man skal besøge svigermor.
tilføjet af

Hvad mener du ?

Hvad er din mening med dit indlæg ?
Din signatur "Kedelig Mand" ..... havde måske været bedre og nemmere for dig at skrive om ?
Dem findes der nemlig også rigtig MANGE af !!!
tilføjet af

En advarsel

til alle mænd, men det forstår du nok ikke, for du har allerede smidt masken ikke sandt?
tilføjet af

arbejd

med den anden side af forholdet. Tal med din kvinde. find frem til hvad der har gjort at hun ikke længere klæder sig sexet ikke længere har en gnist.
Som du selv antyder, at begynde forfra med en ny hjælper ikke, der kommer til at ske præcis det samme.
Fokus på positive ting er vigtige, måske er det dit overskud der kan vende hverdagen... at opgive er det letteste, alt skal bekæmpes ingen ting kommer let. Hvad er livet uden sværhed og udfordringer....
tilføjet af

forresten

så er det ikke kun kvinden der har en maske, mandens er lige så tyk...
tilføjet af

Måske...

glemte du selv at beholde masken på !!!
Ud af erfaring kan jeg fortælle, at det drejer sig om, at manden også selv skal holde ild i sit ægteskab. Hvorfor skulle konen ellers blive ved med at gøre sig lækker, hvis hun fx føler, at manden er ved at glide over i ægteskabets hverdag. For hverdag det kan det tids nok blive.
Én anden ting er, hvorfor ikke bare være sig selv. Hvorfor skal man have en farverig dækkende maske på (læs: make-up) i det daglige ?? Man skulle hellere være pæn i tøjet og naturlig. Personlig bruger jeg kun lidt mascare i hverdagen, pænt hår og stilrig tøj.
Jeg vil give somebody ret, det er lige så tit manden der har masken på.
tilføjet af

Masken ...

... er endnu ikke smidt her, nej ......... jeg mener heller ikke at kvinder har en maske de skal smide - tværtimod, så mener jeg at kvinder bliver mere "kvinder" med årene !!!
Men det er måske også forkert og kedeligt ?
jeg kan godt forstå at du er blevet skilt - ikke så meget pga. din utroskab,- men mere pga. din uacceptable holdning !!
Hatten af for din ex-kone ..... hun har holdt dig længere ud end mange andre ville have gjort !
tilføjet af

Er det så svært

Er det så svært at tolke, Du burde du nok finde Barbie dukkererne frem igen.
Men manden har så evigt ret.
tilføjet af

Barbie dukkerne ...

... er fundet frem ..... prøver lige at finde "meningen" med jeres holdninger .....det er godt nok svært .... måske fordi jeg er kvinde ?? *LOL*
tilføjet af

Jep

Inden vi kvinder får set os om. Piller de næse og prutter.
tilføjet af

*GG* !!!

Jeg kan kun gi´ dig ret - mænd blir´ mindre og mindre charmerende med årene !!!!
tilføjet af

Lidt mere om mænd

de smider deres sure sokker, underbukser osv på gulvet, selvom snavsetøjskurven står ved siden af dem.
De glemmer at komme med komplimenter, søde ord og kys/ kram.
De vil hellere sidde i sofaen/ foran computeren end at gå i biffen/ på restaurant osv.
Vi er lige gode/ dårlige til at køre et forhold i sænk!
Forøvrigt, er det ikke bedre, at se kvinden som hun VIRKELIG er? Fremfor med en maske på?
tilføjet af

;o)

You're 100% right..
tilføjet af

"Nogen"

Fortolker jeg dit indlæg korrekt, når jeg antager at dit budskab er: Spar tid! Hop direkte på Svigermor???
Nå, spøg til side ;-) Jeg tror personligt ikke du skal lede så længe efter den "nogen" der har gjort din kvinde til det hun er i dine øjne - denne "nogen" kan vist KUN være dig selv :-\
/DGH
tilføjet af

gå efter manden

Ja når man ikke forstår det skrevne, men alligevel føler ubehag ved det, kan man jo altid blive personlig.
Det ville virke lidt bedre, hvis du vidste hvad du skrev om, jeg er f.eks ikke skilt.
tilføjet af

Mandens Maske

Man er ung, man møder en lækker mand. Han er rar, han er sjov, han er betænksom, han er en gentelman han er opmærksom. Hos ham er man tryg. En dag masser manden den første prut ud og ser ganske stolt ud, for derefter at bøvse. Så bliver hun gravid. Manden bruger sin energi på arbejdet. Kvinden har orlov, manden synes da nok kvinden har meget tid til sig selv med sådan en lille nyfødt baby som bare sover, og der kan man da sagtens nå at vaske tøj, handle ind, rydde op efter manden på toilettet og tænker om manden har set for mange film da tøjet er smidt over alt selvom kurven står ved siden af. Kvinden er meget træt og uoplagt. træt at være en husmor med stort H. Kvinden har ikke overskud til at gøre sig lækker for manden. Og synes igrunden at manden godt kunne hjælpe til bare engang imellem. Mere overskud til kvinden - mere overskud til manden. Manden synes stadig hun er frygteligt kedelig. Han savner hans kvinde. Kvinden har bare ikke overskud til at være en sexet kvinde med hofteholder og parat til manden når man er bagud med alt. Kvinden savner også sin kvindelighed, men med alt det arbejde som findes i at ha børn (læs også manden) Manden føler sig SÅ forsømt og mangler sex at han kommer med bemærkninger konstant om at nu er det da vist ved at være længe siden og går en tur ud med vennerne i samme åndedrat. Den onde cirkel er igang...?
tilføjet af

Er bare SÅ enig..

... at yderligere bemærkninger er overflødige.....
tilføjet af

Fej for egen dør

Tro mig- Mænd falder også af på den, når de sidder solidt i et fohold. Slut med blomster, slut med at puste sig og gøre sig til. I bliver lige så røvkedelige. Desvære...
tilføjet af

Bliv bøsse!

Der er kun en vej for dig, bliv bøsse! Det er så tydeligt du kun kan lide dit eget køn, så gør da noget ved det. Spring ud, din kryster!! Og lad os kvinder om de mænd, som tør være til kvinder.
tilføjet af

Hi - hi

Hørt- Jeg klapper...
tilføjet af

Bedre tjent.....??

Hvis du frygter at din 'nye kvinde' ender med at blive som du beskriver din ex-kone, så er hun måske bedre tjent ved at du forholder dig single?
Kvinder er heldigvis - som mænd - forskellige og jeg anser det derfor som værende en uheldig forestilling du har. Om ikke andet, så burde du nok se på dig selv - om DU evt har fremkaldt 'forvandlingen' hos din ex-kone.
Spot
tilføjet af

Det hylende halsende kor

Ikke overraskende vælter det sædvanlige hylende halsende kor af forsmåede ny lesbiske kvinder frem.
I ufattelig selvglæde og sammenspisthed klasker de grinende hinanden grinende på ryggen, og bekræfter alle hinanden i at det ihvertfald ikke er dem der er noget galt med.
Ingen har forstået hvad det var de læste, men de følte ubehag. Et ubehag, som får dem til at hugge til med et modangeb, som de giftslanger de nu engang er.
Et modangreb som kun har et formål, nemlig at hævde sig selv - ynkeligt.
Dette er ikke en debat, det er en slagmark - kønnenes slagmark.
tilføjet af

Og du ...

... har fået det ud af det som du gerne ville !!!
Du må være tilfreds nu ..... så hører vi forhåbentlig ikke mere til dig ?
tilføjet af

Nej det har jeg faktisk ikke

Havde håbet på at få nogle seriøse tilbage meldinger.
Angående det sidste, skal du nok ikke gøre dig de store forventninger.
tilføjet af

Ærgerligt !

*GG*
tilføjet af

He He

Nå du har trods alt humor !!
tilføjet af

Pas på dine fingre !!!!

Når du peger finger af nogen, så husk at der peger 4 fingre mod dig selv !!!
Hvilken fatal fejl ... tænk at hun troede at du ville elske hende lige højt , om hun sad med morgenhår og joggingtøj !!!!
Jeg siger ikke , at det er din skyld , at hun blev sådan , men jeg synes nu ikke mænd er for gode (læs mandens maske af "kedelig kvinde" ).
Det sjove er jo , at når en mand skal score en kvinde , er der ikke det han husker ; blomster , chokolade , gaver osv . Men når silden er hevet i land , får den med dåseøl , prutten , bøvsen med der til hørende sport, OL , tour de France, VM , EM , Formel 1 and you name it !!! Sure sokker og snavset vasketøj....
Og hvor bliver blomsterne af ???..... du har da blomster i haven , har du ikke ???!!!
Og har du været utro, ja så har du ikke min sympati !
Som sagt ... pas på dine fingre !!!
tilføjet af

Trist!

Atter en ynkelig "mand" som ikke kan få den op at stå.
tilføjet af

Selvfølgelig !

Jeg har jo svaret på dit indlæg, ikke ??
tilføjet af

Hellere dårlig humor

end ingen humor
tilføjet af

Bravo...

...var ved at skrive et tilsvarende indlæg, men så kom du indenom . Tak for dit indlæg , og fedt at du skrev som "kedelig kvinde"!
tilføjet af

Netop !

Og det er jo lige netop det du har .... *LOL* ...
tilføjet af

HAaaaar haaar

Jeg kan ikke få luft
tilføjet af

Den første...

Jeg håber da så sandelig ikke at 'den onde cirkel' starter med den første prut? For så er jeg vist ude på et fortvivlende skråplan :-|
Hvad er der nu lige pludselig galt i at prutte og bøvse? Mennesket har gjort det siden skabelsen - dyr gør det (uden at skamme sig, vel at mærke!) - og det er vist noget vi kan blive enige om, at begge køn, kan - og bør - være lige gode om...
Jeg opfordrer tit (som regel efter jeg selv har 'fyret' en sej 'brænder' af) min kæreste til at slå en ordentlig én - ikke at hun kan! Tror desværre der ER noget om snakken: Kvinden kan sjældent holde munden lukket, længe nok, til at oparbejde det nødvendige tryk!!! ;o)
Men hun er efterhånden kommet godt efter med at bøvse, og skulle JEG ikke være den der lærte hende det, så kan børnene ihvertfald fremvise evner i rene 'havnearbejderræb'!
Iøvrigt håber jeg sgu' ikke at 'hun' bliver gravid fordi 'han' bøvser ;o)
Men al respekt for dit indlæg (jeg kan sagtens følge tråden) - det er et naturligt modangreb på en debatstart som denne. Jeg synes klart at der skal være overskud til at vi gør os 'lækre' for hinanden, men samtidig skal vi også erkende, at der må være plads til de dage hvor overskudet ikke er der.
Iøvrigt fortalte en klog kvinde (en gammel kollega) mig engang, at hun havde 'kureret' sin mands tendens til at smide tøjet i et spor fra soveværelse til badeværelse. Hun lagde det simpelthen sammen igen og ind på hylden i skabet!. Begrundelsen? ALT der IKKE lå i kurven måtte være at betragte som RENT tøj!!! Han lærte efter sigende HURTIGT at ramme kurven ;o)
/DGH
tilføjet af

Ha,ha,ha ...

.... skraldgriner også selv !!!!!
tilføjet af

prøv at læs

nudetnok´s indlæg, i bunden af debatten. Midt i alt det andet han skriver, fanger han som den første, pointen i midt oprindelige indlæg.
tilføjet af

Ja, det er ....

.... meget fint skrevet ..... og ?
tilføjet af

og du har brugt en halv dag

på at kommentere noget du ikke har forstået
Se det er fed humor
tilføjet af

Fed humor =

at jeg netop HAR forstået dit indlæg, men at du ikke er klar over det !!!!
*GG*
tilføjet af

Er det dig, hun er gift med??

Så kan jeg da godt forstå, det ender som det gør!
tilføjet af

Rullesteg

Du har ret, det er som at købe en rullesteg man ved aldrig hved der er indeni før den skal spises.
tilføjet af

Hmmmm

Det er nu en gang sådan i alle forhold, men kan ikke være på toppen hele tiden. Kærligheden forvandles til et dybt og trygt venskab. Alle kvinder bruger masker (eller som du kalder det "sminke") og vi mænd kan godt li´ det. Jeg elsker når min kone gør noget ud af sig selv....forvandler sig lidt med en maske. Jeg elsker også at se hende om morgenen. En ting jeg altid vil huske er, hvorfor jeg blev forelsket i hende. Mange glemmer nemlig hvem de forelskede sig i. Min kone er både smuk og dejlig....også uden maske.
Vi mænd skal jo også give vores kone en grund til at gøre noget ud af sig selv. Gøre noget for at få dem til at føle sig som de kvinder de er. Vi var jo også helt på toppen da vi mødte vores koner. Kan du kigge på digselv, være ærlig og sige du stadig er på toppen overfor din kone?? Min konklusion er, man er 2 om at gøre et forhold godt og stabilt, man er 2 om at ødelægge det.
Du skriver om utroskab og at man får glæden tilbage?? Du skriver i har 3 børn?? Hvad glæde er der ved at være den man elsker utro??? Hvad glæde er der ved at risikerer sit ægteskab for et "hurtigt knald" når det man får ved konen er 10 gange bedre....hun er da den der allerbedst ved, hvordan hun skal tilfredsstille dig. At pisse på en pige som har givet dig 3 børn....?? At læse dette som mand, gør mig flov af mit eget køn. Det må da være rart at DU som den eneste i denne verden ikke bliver ældre, altid er på toppen......dit nick "kedelig mand" er vist en joke. Iøvrigt burde kvinder da have frihed til at smide "masken" for sin egen mand og stadig føle hun er smuk. En kvinde som lige har født, tænker sgu da ikke på at gøre sig smuk for dig.....barnet og hende selv i denne situation er da vigtigere. Følte hun virkelig hun skulle sove med sminke på for ikke at se dit chokerede ansigt igen....eller var det bare dig der overså hende som kvinde??
tilføjet af

Hvem siger

At det er min livshistorie ??, jeg er gift og har kun 2 børn.
Se mit indlæg længere oppe som hedder det hylende halsende kor, det passer rimeligt godt til dig.
tilføjet af

Flovmand

Stik piben ind flovmand, det med sminken var i overført betydning.
tilføjet af

Piben var inde

Så læs og forstå....!!! Måske skulle du skifte dit nick til "flovmand", det passer bedre, nu du selv skriver det.
tilføjet af

Er alle mænd ikke sådan?

Det er vel tilladt at genneralisere over dig som mand, når nu alle kvinder bliver skåret over een kam!
Hvordan føles det i øvrigt?
tilføjet af

nej, jeg har ikke læse det

og skal ikke læse det..men, hvad er du ude på?..det hænger ikke sammen, du skriver en indlæg som du aner ikke hvis det passer eller ej? eller nå! ja!! dine forældres historie!! sorry at din mor blev til en surmokke!! og måske trænger du vis til lidt opmærksomhed. Er din kone ikke mere tiltrækende?
så sig til din overvægtig kone på en diplomatiske måde at hun burde taber sig..
tilføjet af

Fis tilbage til bodegaen

De savner dig, der er så stille når den enarmede ikke kører.
tilføjet af

Det føles

Som om du ikke har det særligt godt med dig selv. Synd han forlod dig, men du var jo ikke meget bevendt vel ??
tilføjet af

fis tilbage til håndværksted!!

og læs Anders And..og BT!!! bodega??*GGG* jeg blandt danske dranker og deres røg!!???!! du er helt gakgak..eller det..
tilføjet af

Næ hov!

Jeg lever skam lykkeligt sammen med min mand. Vi har en dejlig datter sammen og er ganske tilfredse. Det er derfor, det er mig en gåde, hvordan nogle mennesker kan få sig selv til at dømme ALLE kvinder/mænd til at være nogle røvhuller. Se DET er et dårligt selvbillede, når man gør dette.
Og nu skal du i øvrigt ikke prøve at tale udenom. Hvordan føles det at blive genneraliseret som værende et stort svin, bare fordi man er hankønsvæsen?
Du behøver egentlig ikke at svare, din undvigelse af spørgsmålet er svar nok. Især fordi den bliver ledsaget af et angreb på min person, hvilket du i øvrigt ikke har noget belæg for at kunne vurdere.
tilføjet af

hvis det stod til mig

Jeg kan give jer begge to ret, det virker for det meste som noget gensidigt.
Men jeg vil da helt klart selv fortrække en dame uden make-up. Men jeg tror ikke det er det kedeligmand mener med maske.
tilføjet af

HAHAHAHA!..

GODFORNØJELSE!..
HVOR GRIMT HVAR DET ENLIG?..
TJAH´,DER ER RET MANGE KVINDER SOM IKKE KAN GÅ UD AF EN HOVEDEDØR (udent)at få farveladen til at blive hængende på fjæset.om de bliver smukkere af det,er vil en fromlig gåde.der er meget hvad en æske/plade farvelade kan gøre ved folks ansigter nu tildags.
HVIS HUN SKAL HAVE (EN FORBANDELSE) PÅ SIN FINGER ER DET SÅ IKKE BEDRER AT LADE VÆR´?..
END AT FORHEKSE (SIN PARTNER) TIL NOGET HUN ELLER HAM IKKE ØNSKER ENDNU.:-)
tilføjet af

VAR?

Hva faen mener du med det? du kan da ikke bare skrive så noget.. hvad skal folk svare? jeg synes ikke at det der hører med på en debatside..!
tilføjet af

SÅDAN!

Fantastisk svar! så kan han/de lære det..
tilføjet af

Dan Turell

Jeg syntes det var så fedt!!😃det er jo nærmest et digt... det mindede mig en anelse om Dan Turells, så jeg begyndte at læse det som jeg kunne forestille mig ham sige det..
skide godt! :)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.