3tilføjet af

Kunsten at forstå kvinder II

En hvis hr native gav i mit indlæg ”Kunsten at forstå kvinder” et svar, som gjorde jeg kom i tanke om flg, som jeg bare lige MÅ fortælle videre.
Adam går og keder sig i paradisets have. En dag hvor han har fået nok, råber han efter Gud: Gud, jeg keder mig, kan du ikke skaffe noget underholdning.
Gud hører hans kald, og kommer lidt efter til syne. Hmmmm… siger Gud. Og efter at have overvejet længe svarer han: Godt så… Jeg vil give dig kvinden.
Kvinden!? Spørger Adam uforstående… hvad er det?
Gud kigger alvorligt på ham og svarer: Kvinden er den smukkeste, dejligste mest intelligente og den eneste helt igennem perfekte skabning i hele universet.
Fint svarer Adam. Det lyder godt.
MEN… siger Gud. Intet er gratis. Hvis du vil have jeg skal give dig kvinden, koster det dig din ene arm, dit ene ben, halvdelen af din hjerne, din ene testikel og sidst, men ikke mindst, dit ene øje.
Damn… tænkte Adam… Og svarede: Det skal jeg sgu lige tænke lidt over…
Efter at have tænkt tingene grundigt igennem hele natten, kalder Adam næste dag igen på Gud og spørger:
Hvad kan jeg få for et ribben?
tilføjet af

Adam og Eva igen

En dag Adam og Eva gik og hyggede sig i Paradis kom Gud til dem og sagde han havde to gaver til dem - de måtte vælge én hver. Den første gave var at kunne stå op og tisse. Den vil jeg have, den vil jeg have råbte Adam, og så fik han gaven. Derefter løb Adam rundt og tissede op af buske, træer, sten, ja alt hvad han kom i nærheden af mens han jublede over sin nye gave. Mens Gud og Eva stod og betragtede synet spurgte Eva hvad den anden gave var. Gud svarede: "hjerne Eva, hjerne"
tilføjet af

Selvfølgelig blev Adam skabt først...

...alle laver da et udkast eller en kladde inden det endelige produkt!
tilføjet af

Arto igen igen

For helvede send nu de jokes til Arto.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.