5tilføjet af

Jeg kan ikke helt finde ud af det..

Hej.
Jeg er en fyr på 15 år.
Jeg kan ikke helt finde ud af mig selv.
Jeg har kun haft pige-kærester og kunne ikke forstille mig at have en fyr som kæreste. Men seksuelt kan jeg godt lide at tænke på mænd.
Er jeg bøsse? Er jeg bi-seksuel?
-Eller er et muligt, at det kun lige er en periode fordi jeg stadig er jomfru og ikke har prøvet hverken det ene eller det andet endnu? Det har godt nok stået på i 2 år nu.
Samtidig vil jeg også gerne lige spørge om det er rigtigt at man kommer hurtigere første gang end de følgende gange efter?
Og så ha rjeg e spørgsmpl mere:
Jeg synes ikke at min penis er særlig stor. Men jeg er 15 år så hvor står er sandsynligheden for at den vokser mere endnu?
Mvh. mig! :-(
tilføjet af

Tjah....

Hej.
Det lyder umiddelbart for mig som om du er biseksuel, men i sidste ende er det kun noget du selv kan vide. Det er ikke noget andre kan finde ud af for dig.
Men der er nu heller ikke noget galt med at være biseksuel. Det hævdes af sexologer, at omkring 80% af alle mænd er latent biseksuelle, men der er bare ikke mange der erkender det.
Om man kommer hurtigere første gang end efterfølgende? Tjah, måske.... generelt kommer man hurtigere hvis det er længe siden, og det kan jo næppe blive mere "længe siden" end aldrig ;o)
Og at du så iøvrigt ikke synes at din penis er særlig stor.... tjah, min voksede da et godt stykke fra jeg var 15 til jeg var 20, men nu er det jo altså heller ikke kun størrelsen det kommer an på..... omend størrelsen heller ikke er ligegyldig.
Men bare rolig, den kan nå det endnu ;o)
Jeg ønsker dig et rigt og varieret sexliv
/Sprocket
tilføjet af

Hav nu ikke for travlt...

...med at give dig selv en "kasket" på og sige, "jeg er sådan og sådan". Du er først og fremmest dig selv. Bare tag det roligt og se, hvad der sker. Men har altid alle mulige forskellige tanker i hovedet - også senere, men især når man er 15.
Det med at tænke over tissemandsstørrelse og bryststørrelse osv. er jo meget moderne for tiden (måske pga pornofilm? *G*) Men jeg har nu aldrig været ude for, at en pige tog målebånd frem... (Så var hun da også blevet smidt ud med det samme).
Men sådan er de fleste slet ikke. Det er slet ikke det, de tænker på (tænder på). De kan faktisk være ret søde... *S*
Held og lykke med at finde dig selv (det tager hele livet, og du er jo først lige begyndt).
tilføjet af

Mmmm...

Hejsa!
Altså... Jeg fik taget min mødom (sådan rigtig!) da jeg var 18. Inden da havde jeg tændt en del på piger og synes det var lidt frækt og vældig spændende!!
Min seksuelle debut blev da også med en pige.
Og ja, jeg er vel biseksuel, men jeg har en drenge kæreste nu, og har ikke været sammen med en tøs siden jeg gik i gymnasiet (-selvom jeg da stadig tænder på det...)
Hvad er det så jeg prøver at sige? Jo! At i "den alder" har man tusind tanker i hovedet, og ALT skal helst prøves. -Og jeg har jo altså lissom prøvet det, men det har jo ikke gjort mig homoseksuel eller erklæret bi.
Min indstilling er bare, at jeg vil heller gøre de ting jeg har lyst til end at lade være.
Og det synes jeg også du skal gøre. Ligemeget hvad det er, bare DU har det godt med det.
Ang. størrelsen - det er ikke størrelsen det kommer an på vel! - En af dem jeg har været sammen med var så stor at det gjorde forfærdelig ondt - og det er jo ikke noget at hige efter vel?!
Knus og kram - og held og lykke ;0)
tilføjet af

så sød

du er simpelhen så sød at jeg har taget mig sammen til at skrive noget på nette første gang so here goes...
bare rolig, lige nu virker verden forvirrende og man ved ikke hvilket ben man skal stå på.
sagens kerne er: tænker du også på piger når du ornanere??? og tænder de dig. min gamle fysik lære sagde engang at alle på et eller andet tidpunkt bliver bisexuelle, om det er 3 minutter 3 uger eller år så får vi alle sammen sexuelle tanker om det samme køn.
så det er bare med at prøve dig frem og føl efter...
DEN vokser i 5 år i nu slap du bare af og der er ingen grund til at stræbe efter en 20 cm sjover for de gør ondt, tro mig jeg ved hvad jeg skriver om! få kvinder kan klare sådan en fyr helt i bund *SSSSSS*
må fremtiden bringe dig en masse gode oplevelser :)
tilføjet af

Ikke mere vokseværk

Din diller vokser ikke ret meget mere, højst en cm. Det er ikke sikkert du er homo, mange drenge tænker meget over om de er homo i starten af teenageårene. Det er forskelligt fra mand til mand om man kommer hurtigere første gang, mange kommer hurtigt selv om de har haft sex op til flere gange.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.