6tilføjet af

Phillips Senseo

Jeg prøvede senseo kaffemaskinen lige da den var kommet frem, og synes egentlig den var lækker. Nu har jeg så besluttet at købe én fordi ikke nok med at man kan købe alm. "kaffepuder" til, kan man også købe fx cappucino og kakao. Men nu synes jeg der er så mange forskellige Senseo kaffemaskiner, og forstår ikke helt forskellen? Vil jo egentlig bare gerne have én der kan lave alle de forskellige drikke?
Og hvilke forskellige "puder" findes der??
tilføjet af

tjek

www.kaffepuder.dk
Der finder du også et godt tilbud med maskinen, kaffe og krus :)
God fornøjelse
tilføjet af

elsker senseo

har nydt mange kopper senseo,købte den da den kom frem. men den blev brugt op, har nu købt en til kaffe/og alt puder fra OBH, mega meget bedre end phillips og kaffen er varmer
tilføjet af

Jeg elsker min Senseo.

Jeg bruger den med stor fornøjelse hver dag.
Jeg ikke til hverken cacao eller de andre fancy ting, men jeg kan få min kaffe i de mængder jeg vil - og når jeg vil det - mums!
tilføjet af

Den er skøn

Især for en ungkarl som mig.
De forskellige maskiner skal jeg ikke udtale mig om, nok noget med varmelegemer og rustfrit stål.
Jeg foretager selv storkøb her:
www.kaffepuder.dk
De har et kæmpe udvalg, og man kan med fordel kigge efter yderposer med 36 istedetfor 18 puder. Man kan betale med Dankort, men pakken kommer efter få dage fra Holland, og portoen er billig.
Det er ufarligt at tilmelde sig nyhedsbrevet, man bliver ikke spammet i bunkevis.
Te,kakao og andet har de også, men husk at tilkøbe de specielle holdere, her skal Du vide typenummeret på Din maskine.
Ved fremstilling af te kører jeg en kop vand gennem først for at rense ud.
Tips: Undgå at afkalke maskinen med en poseholder isat, risten i bunden er ultra findelt og kan blive ødelagt, men til at rense denne rist nu og da har firmaet nogle specielle tabletter som lægges direkte i pudeholderen, de er lidt dyre, men effektive.
tilføjet af

3 slags...

Det ser ud til der er 3 forskellige slags ( bortset fra farvevarianterne) Det jeg hurtigt lige ku se var at der den almindelige, som jeg iøvrigt også selv har, en latte version der kan noget at skumme mælk og new generation som ser ud til man selv kan indstille hvordan kaffen skal være.
Jeg er ret glad for min, især fordi jeg kan lave én kop kaffe. Det er rart når man er den eneste i huset der drikker kaffe. Og man kan vælge så mange slags kaffe. Jeg købte min på kaffepuder.dk som mange nævner længere nede i tråden...
tilføjet af

Sjovt nok

Da den kom frem kunne man købe den overalt, jeg tog beslutningen for et år siden og var inde i flere butikker, også et par store hvidevarehuse.... 0 maskiner, fandt den så i en lille biks.
Jeg hader termokaffe der er over to timer gammel.
Endnu et tip: Klap låsen op når kaffen er færdig, den kan risikere at få undertryk ved afkølingen og sidde ¤##?¤!E@@@ fast 😕
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.