2tilføjet af

Kunne godt bruge et par gode råd!!!

Hej!! Jeg har et lille men stort problem!! Så kunne godt bruge lidt hjælp eller nogle gode råd Jeg er kun 156cm høj og så har jeg det lille problem at alt mit "fedt" sidder sig fra maven og ned efter.. Så det betyder at jeg har fede låre en stor røv og en mave som næsten er FOR tynd!?! det medfører at jeg ikke kan passe cowboy-bukser da jeg bruger 26 i livet og 30 omkring lår og røv... Og det er jeg godt nok ved at være træt af!!! Det kan ikke rigtig være fordi jeg ikke dyrker nok mosion da jeg dyrker håndbold 3 gange om ugen på højt plan, og jeg føler mig i fin form! Jeg tror sådan set bare det er fordi at det ikke lige er de rigtige øvelser der bliver laver, for jeg spiser sådan set meget varieret... håber jeg kan få nogle "fif" af nogen der har det som mig!? Venlig Hilsen den (næsten) fortabte;)
tilføjet af

Hmmm

Jeg vil ikke snage men, jeg har hørt at p-piller kan give fedt på lår og baller. De har et højt indhold af østrogen (Det kvindelige køns hormon) og det er kvindeligt at have fedt de steder. Den anden ting er nok, at du spiller så meget håndbold, og du løber så meget rundt. Det bevirker at dine muskler bliver større de steder. Det kunne også være, at du var en af de ca. 6 procent af alle kvinder, der har en lidt hørere produktion af testosteron (Det mandlige kønshormon) og det bevirker så, at dine muskler vokser lidt hurtigere og større, end andre kvinders. Jeg kan desværre ikke rigtigt give nogle råd, men snak med din læge, han/hun ved mere om det end mig og kan sikkert(Forhåbentlig) give dig nogle råd. Håber du får bugt med dit problem.
tilføjet af

kendte det

Jeg havde også en gnag for stor røv, men det blev løst ved at jeg gik over til et andet mærke... så mit råd er: FIND DIG ET NYT BUKSE-MÆRKE!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.