4tilføjet af

fejler jeg noget?

Hej.
Jeg er en ung pige på 17 år.
Tidligere har jeg været me´get glad og haft en stort socialt behov.
Jeg skulle helst være ssmmen med nogle af mine venner eller veninder hver weekend, og/eller i hverdagene.
Men:
her i løbet af det sidste år, er jeg blevet mere asocial. jeg har ikke et behov for at se mine veninder mere på samme måde som før. det er altid dem der spørger om jeg kommer og besøger dem. aldrig omvendt. det er slet ikke fordi jeg ikke kan lide dem eller noget, jeg har det bare ok med at være selv.. og så bare snakke lidt med dem engang i mellem. og nogen gange har jeg slet ikke lyst til at se dem.
Jeg er også blevet mere irritabel og har tit humørsvingninger..
Fejler jeg noget???
tilføjet af

Nej du fejler intet.

- Sådan tror jeg at en del 17 årige har det.
Du har bare brug for at være dig selv og det er bare fint.
Du siger at det er noget du selv vælger - hvis det var dine venner, der valgte ikke at ville se dig mere, kunne det være at der var noget i vejen med dig, men nej - bare slap af, tror det er ret normalt. :)
tilføjet af

Ved det ikke

Tror det er meget normalt at man i nogle perioder har mere lyst til at være alene.
Er det noget der generer dig? Er det fordi du ikke kan overskue det at mødes med dine veninder? Hvad bliver du irriteret over?
tilføjet af

ja..

jeg bliver irreteret over næsten alt.. altså der skal ikke meget til før jeg vrisser af fx. min mor..
og jeg ser meget negativt på alt ting.. det er som om der ikke er noget der er godt nok.
har fx. lige været ved at søge noget arbejde, og hver gang min mor foreslår noget finder jeg alle de negative ting frem.. det er det samme med min skole.
ved ikke hvorfor, men hat svært ved at se positivt på noget.
det der på en måde bekymre mog er, at jeg har haft det sådan det sidste år.. også med at se mine venner. har slet ikke behov for at være social, som jeg plejede..
tilføjet af

Det er blot en fase

det er en proces at lære at "have nok" i sit eget selskab. Det er en fase du gennemgår og det er slet ikke unormalt den indtræder i 17-års alderen. Føl efter og du har behov for at være i selskab med andre blot med dig selv og tilgodese dine behov.
Der er ingen grund til at opføre sig dårligt overfor omgivelserne af den grund, - heller ikke din mor. Få lige salontonen på plads overfor hende, det fortjener hun.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.