2tilføjet af

Kriminel i Danmark.

http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/article1435227.ece
Det kunne være , at man burde have noget mere politi , der hvor der er for meget kriminalitet. Når man får kontanthjælp er det tvangsaktivering , det er det åbenbart ikke når man er kriminel. De straffer ikke kriminelle på flere måder , når de er blevet arbejdsløs.😉
Et jobcenter i flere boligområder , og helt andre metoder overfor de kriminelle.
Der er for mange indvandrer kriminelle problemer , gør noget ved det. Tænk lidt mere på ofrene , og lidt mindre på de kriminelles rettigheder.
Chefen burde politiet tage kontakt med , han siger selv , at han laver meget kriminalitet.
tilføjet af

Helt udenfor rækkevidde

af almindelig fornuft.
De kan vel pille kontanthjælpen fra ham, men så skal han leve på nas hos vennerne hvad der giver mere kriminalitet

Der er en afdeling af jobcentret i Vollsmose der er målrettet indvandrerne, hvad der foregår der har jeg ingen anelse om, jeg ser aldrig en rygende flok udenfor i pauserne som vi jo gør i det normale jobcenter.
I min aktivering i kommunen har jeg kun været sammen med een indvandrer, en libaneser i trediverne, han er ikke 100% mødestabil, men når han er tilstede er han flink og absolut ikke doven.
tilføjet af

Tja... Men nogen ville hellere straffe alle

I stedet for at tage fat om problemets rod og få løst problemerne der hvor problemet er, er det åbenbart sjovere at bruge det til propaganda mod indvandring og straffe nogle som ikke har noget med sagen at gøre.
Resultat: Det er vigtigt for den pågældende at skaffe sig nogle penge til at få sig en fremtid. Job og uddannelse er noget man kun tager for at blive oplært i at betale det meste til statskassen, hvoraf en ikke ubetydelig del går til politikeres druk, rejser, iphone og andet forbrug, samt vennetjenester. Og en stor del til offentlige eveighedsprojekter der ikke tjener andet formål end flytte midler over i private kasser.
På sin vis kan man sige at, selv om an lyder dum at høre på, så har han en vigtig pointe uden at han måske selv er klar over det.
Trist, men sandt. Desværre.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.