4tilføjet af

manden vil have et til

Jeg har sammen med min mand en søn på 2½ år. Nu vil min mand have et barn til, men det føler jeg mig ikke klar til, da jeg gerne vil have en uddannelse.
Eller er det for sent at vente 4 år til til det næste barn kommer???
Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre....
Elisia
tilføjet af

anonym

Er det grundet uddannelsen at du vil vente? (Hvis du selv vil, kan du jo undersøge om du kan få orlov). Er det dig selv der vil vente? Er der problemer i forholdet til din søn´s far, der gør dig usikker? Eller eller eller? Du må spørge dig selv og du vil finde svaret.
tilføjet af

bestemmer du ikke selv,

Jeg havde fået den opfattelse at i Danmark var mænd og kvinder lige i forhold til hinanden.
Og hvis du ikke vil have barn, så skal du ikke få det.
For hvis skyld får voksene mennesker børn, er det for barnets skyld eller er det deres egen?.
Og hvis den ene ikke ønsker det, skal man ikke få det.
Mvh
tilføjet af

jeg ved ikke hvad grunden er

Jeg kan ikke rigtig sige hvad grunden er.
Jeg tror ikke at jeg stoler fuldt på min mand længere da han sidder og sms´er hele tiden, og jeg ved ikke til hvem. Han siger det er en kammerat, og sommetider går han bare ud ad døren, for eksempel i går, sagde han at han skulle til at købe en sodavand, men var væk i 2½ time.
Da han kom tilbage spurgte jeg ham om han selv skulle producere den også. Så lang tid tager det altså ikke at købe en sodavand. For to år siden fandt jeg sex sms´er i hans telefon, til en gammel veninde af mig. Men har ikke fundet det siden, jeg ved ikke om du så indlægget i :::utroskab:::er man utro via sms::: det var mig der havde skrevet det, men det er slettet nu.
Denne veninde bor ikke i samme land som os, men jeg ved at de sms´er. Siden jeg fandt sex sms´erne i hans telefon, har jeg konstant checked hans telefon, men finder aldrig noget. så ærligt talt troede jeg han ikke havde haft kontakt med hende længe. Forleden dag fandt jeg igen et sms hvor der stod,,,, nu kommer jeg snart hjem.....
Men samtidig som jeg synes at vi skal vente med et barn til, så tror jeg også at det er mærkeligt at han vil have et barn til, hvis han går ud og har kontakt med en anden..... Hvad synes i...
Jeg ved at han ofte sidder på hans arbejdsplads, og surfer på nettet, men jeg kan ikke gøre for at spekulere, om han har kontakt med denne pige derfra.
Jeg har hans email, og koden dertil, men har ikke checked hans email, er det at gå for langt eller???
Hvad synes i...
Hvis der så ikke er noget i det at han har været mig utro, så synes jeg stadig at vi skal vente med et barn til, fordi jeg er ikke begyndt på min uddannelse endnu, og synes at det bliver for hårdt at studere med to børn...
tilføjet af

vent da endelig...

Hej hej..
jeg sys ikke der er noget galt i at vente til den ældeste er 4 år, sådan er det med mig og mine søskende hele vejen igennem og vi er 4 søskende.. den første må jo også gerne forstå betydningen af at der skal et barn mere til familien..
Og så længe du har tvivl med hensyn til din mand, sys jeg helt bestemt du/ i skal vente til han har bevidst at du kan stole 120 % på ham.. for nej det er ikke sjovt at stå med to små børn og gerne vil have en uddannelse også.. I det værste tilfælde og han skulle forlade dig til denne anden pige... hvilken forhåbentlig ikke sker.. Men så længe du intet får ud af at snakke med ham, sys jeg det er okey at være bare en smule mistroisk..
Held og lykke med det hele..
Orv og så lige en god nyhed, i hvert fald for mig selv.. :o)
jeg skal have en lille baby til marts og mig og kæresten glæder os..
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.