2tilføjet af

vedholdenhed

Hej Rasmus
Jeg har rigtig mange ting som jeg synes jeg er god til og nogle ting kunne jeg godt tænke mig at blive bedre til. Det er alt fra at strikke til at blive bedre til at løbe til at forbyde mig i historie. Jeg oplever gang på gang at jeg hurtigt mister interessen og søger videre imod noget nyt og ofte ti lmin store ærgelse.
Har du nogle gode råd til hvad jeg kan gøre for at holde fokus og være vedholden så tingene ikke bare løber ud i sandet for mig?
Ser frem til at høre fra dig.
tilføjet af

vedholdenhed

Tak for svaret. Jeg vil fremover huske at stille mig selv spørgsmålet om hvorfor jeg ikke er så vedholden. Jeg kan se at når jeg skal spørge mig selv om hvorfor tingene løber lidt ud i sandet så står nogle af årsagerne tydeligt frem. Pt handlet det i hvert al om hvordan jeg vælger at prioritere min fritid. Så jeg tolket det som at at jeg har et stærkt hvorfor på andre områder i mit liv end f.eks. løb. Nu vil jeg da lige reflektere lidt over dine tanker om vedholdenhed.
tilføjet af

vedholdenhed

Hej Rasmus.
Tror du at man aktivt kan styre motivation på et personligt plan ?
Kan man rette ind mod målet, og bruge et system til at holde sig låst fast, uden at man taber motivationen.
I Business sammenhæng, kan man opsætte mål og politik. Men det er min erfaring, at det ikke virker på det personlige plan.
Tager jeg fejl, findes der værktøjer til det ?
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.