3tilføjet af

kort slankeophold

Hejsa
Jeg er en normal bygget fyr på 1.89, og vejer lige nogle kg for meget, men umiddelbart ikke noget som ses af andre. Jeg vejer 93,5kg og er egentlig i okai form. Men jeg ville meget gerne tabe mig 6-7kg og kommer ofte ind i gode rytmer med løb, spise sundt osv. Men falder hurtigt ind i min normale rytme igen, som egentlig også er okai hvad sport angår, men jeg spiser bare lige lidt for meget.
Derfor kunne jeg godt tænke mig at komme på et kortere ophold(3-4-5-6ish dage?) et eller andet sted i dk eller hvorend det nu måtte være, hvor man bare trænede sammen med andre og spiste sundt, og der var INGEN alternativer. Altså en form for slankeskole, men jeg vil ikke tilmelde mig en normal slankeskole, da det virker lidt plat, da jeg jo ikke ligefrem er overvægtig.
Er der nogen der har nogle gode forslag? Husk at man må ikke kunne fristes på opholdet. Jeg har ikke noget imod bare at blive totalt presset og for den sags skyld ikke spise i en uge. Jeg vil bare presses og motiveres!
Tak
tilføjet af

Og hvad så bagefter?

Så gør du, som du plejer og så vejer du 98,5 næste gang, du vil holde op med at spise. Du vinder ingenting, før du lærer at modstå fristelser eller, du får det vent til, at det mest fristende er det sunde.
Det er ikke din krop du skal gøre noget ved, det er det, der er inde i dit hoved. En coach ville være det bedste og eneste der duer for dig.
tilføjet af

Livsstilshoejskolen

Hej.
Kan varmt anbefale dig et ophold på Livsstilshøjskolen i Gudum - de har 6 uegrs kurser - til bare 995 kr pr uge.
Super fedt sted - her kommer alle - både unge og ældre - tykke og tynde🙂Et godt sted at starte - se: www.livsstilshoejskolen.dk🙂
tilføjet af

kort slankeophold

Hej khb123,
Jeg søger præcist det samme og kan ikke rigtig finde det.
Livsstilshøjskolen i Gudum ser umiddelbart ud som om det er for "modne" og kvinder der er lidt mere overvægtig (måske tager jeg fejl).
Hvis du finder noget godt, må du endelig formidle kontakten.
BC444444
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.