1tilføjet af

Koner og kørekort

2 mænd sad på kroen og diskuterede, hvordan det gik med konerne, som var ved at tage kørekort.
- Det er forfærdeligt, sagde den ene. Min kone ligger og brummer og dytter i søvne, tager fat i min fyr og skifter gear hele natten.
- Ak ja, sukker den anden. Det er ikke til at holde ud. I aftes tog min kone fat i min fyr, stak den op i enden og sagde "20 liter - men lad det gå lidt kvikt!"
tilføjet af

sexuel gearstang.

under en af mine utallige køreture på de asfalterede veje i hovedstaden Nuuk, med 15000 indbyggere, og et trafiklys, 3 rundkørsler, og 86 km. vej, fik jeg en sniger op i min Pajero, bentøjet måtte blive udenfor, selvom det var ret koldt, men man må jo gøre sin samfundspligt, og give pigen hele kødfløjten.
pludselig begyndte hun at skrige højlydt, jeg troede hun havde set en klamysse, eller måske en polarræv, men det viste sig, at hun havde fået reduktionsgearstangen op i endetarmen, hvorefter jeg måtte ringe til politiet efter hjælp.
heldigvis var pigen så slank, at de kunne dreje hende rundt, så knoppen på gearstangen blev siddende i hendes rectalåbning, og efter at ambulancefolkene havde sover deres brandert ud, blev hun kørt på hospitalet, hvor en kyndig jordemoder med en fødselstange, kunne få knoppen ud igen.
politiet i Nuuk er ikke uden humor, en sen aften kørte jeg en tur på Rinks vej, og en person lå ude midt på vejen, jeg ringede naturligvis til det kære politi, og den vagthavende spurgte mig, hvor langt ligger han ude, kan du selv flytte ham ind til siden, så kommer vi senere.
det kunne jeg naturligvis, der var masser af sne på vejen, så jeg slæbte parkacoaten ind i vejsiden, det viste sig at være en ældre tandløs kvinde, så jeg slæbte hende op på en af snedriverne, kort tid efter kom sneploven, og pludselig var hun væk, da sneen begyndte at smelte, fandt de hende stivfrosset, ude ved chokoladefabrikken, eller der hvor byens lordt bliver dumpet fra de sorte sække.
efter en snestorm kører man normalt rundt med en gummiged, og lastbiler, og kører sneen væk, ellers bliver gaderne snart kun til ensporede, men bare mærkeligt, at hun ikke var blevet dumpet de ca. 10 meter ned i vandet.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.