5tilføjet af

Knurrende mave

Hej.
Jeg har i et stykke tid oplevet at min mave knurrer.
Jeg spiser meget til morgenmad (sundt), men alligevel går der ikke mere end 1,5 time inden den begynder igen. Dette går mig utrolig meget på, da jeg igennem hele dagen føler, at jeg skal spise noget, for at få det til at gå væk, og jeg synes det er pinligt når man sidder der i klassen, er hjemme hos nogle osv. Jeg oplever også at den knurrer lige når jeg vågner, og jeg føler mig ikke engang særlig sulten på dette tidspunkt.Lydene kommer fra venstre side lige ved ribbenene. Har jeg ikke spist et stykke tid, kommer der også underlige høje lyde i takt med min vejrtrækning, og hvis jeg f eks prøver at hoppe, lyder det som en vandballon der skvulper rundt derinde også fra venstre side. Jeg føler mig også øm omkring det område.
nogle der kan hjælpe med dette problem?
tilføjet af

Jeg har det samme, men ved ikke hvad det er

så jeg følger lige med her. Jeg kan "snakke" med maven, når jeg bevæger den ud og ind eller bruger vejrtrækningen sådan ned i maven. Så siger den også meget høje lyde. Og min mave rumler også meget i skolen :-( Pinligt...
tilføjet af

ja da

det er fordi du hare lavet en profil her og så ikke aktiveret den!
tilføjet af

Altså har samme problem

og har altid haft en knurrende mave, men det er gerne hvis jeg er sulten -
vi er nogle der skal spise ofte for at føle os mætte. Min teori er at det hænger sammen med et højt stofskifte, men ved selvfølgelig ikke om det gælder for dig.
Jeg er i hvert fald nødt til at spise ret tit for ikke at gå helt kold.
Men så oplever jeg altså også at en knurrende mave gerne opstår når man har spist sukkerholdige fødevarer, eller drukket meget koffein, så det kunne også være det. Du siger selv at du spiser sundt, men måske der er sukker i det alligevel? Bare min erfaring.
tilføjet af

SAMME prob! Læser med.

For mig er det sådan at det er DØD pinligt på studiet. Den brøler nærmest. Og det er voldsomt højt. Det lyder næsten som en prut.
Jeg oplever at drikker jeg vand når det er der, så går den HELT amok.
Jeg kan kun få det væk ved at spise :(
Og jeg har prøvet alt, lige fra havregryn om morgnen osv.
Men det kommer alligevel 1,5 time senere.
IH! [:|]
tilføjet af

Samme problem

Hej Kære Hello1..
Jeg har faktisk det samme problem med maven. Men nogle gange sker det i højre side det som om der ligger noget i tarmen som bobler hele tiden. Og det er bare så irriterende at have det, jeg har haft det i næsten halv år nu. Og lægerne siger at det bare er irriteret tyktarm eller allergi overfor et eller andet. Og det fylder maven op med luft, det ligegyldigt om jeg har spist sundt eller ej. Det bliver stadigvæk det samme. Jeg går snart psykisk ned så meget jeg tænker over det.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.