7tilføjet af

Knallertpapirer

Hej alle sammen. Jeg skal til at købe en puch fra 1987 men køberen har ingen papirer på den. Er papirerne noget du skal bruge eller behøves det ikke på så en gammel knallert?
Svar venligst hurtigst:)
tilføjet af

selvfølgelig...

Selvfølgelig betyder papirer noget, det har de gjort i evigheder!

Hvis du ikke kan få papirer på tidligere køb og forsikring, som ofte er "smidt væk" af tidligere ejere! Så tag selv et grundigt syn på STELNUMMERET og spørg FØR købet ved politiet om knallerten/genstanden er meldt stjålet!!
tilføjet af

Politiet

OKay så hvis det viser sig at den ikke er stjålet kan jeg godt købe den og køre lovligt på den?
tilføjet af

Nej.

Hvis politiets database viser at den ikke er meldt stjålet, så viser det bare at den ikke er MELDT stjålet. Derfor kan den godt være stjålet alligevel.
tilføjet af

Ingen papir på gamle knallerter.

Det er kun de nye knallerter med nummerplade som der er papir (registreringsattest) på.
Alle gamle modeler findes der ikke noget på, det er da kun hvis ejeren har gemt en gammel kvittering for forsikring, eller måske en købskvittering fra forhandleren.
Så altså, det er kun nye knallerter som skal have nr.plade på der er papir på, alle før den regel er der ingen papir på.
For at køre lovligt skal du jo lige have en ansvarsforsikring, men det ved du jo sikkert godt.
tilføjet af

Der bør være...

En forsikringspolice....
Det er jo lovpligtigt at have en ansvarsforsikring, så nuværende ejer bør kunne finde en sådan frem fra et af sine gemmer.
Hvis knallerten har været forsikret inden for de sidste 5 år burde der være en chance for at forsikringsselskabet stadig har oplysninger om ejeren i deres arkiver, så du kan bekræfte ejerskabet på den måde.
Politiet kan som en anden nævner oplyse dig om hvorvidt knallerten er meldt stjålet, men det er jo ikke en 100% sikker fremgangsmåde.
Jeg ville være meget forsigtig med den handel selvom du sikkert kan påberåbe dig god tro hvis du skulle blive snuppet på den....Vel at mærke hvis du vitterlig har gjort en indsats for at tjekke ejerskabet før køb.
Hvis du henvender dig til forsikring eller politi, så få et evt svar på skrift, så du kan bevise at du HAR gjort noget
tilføjet af

papirer

Super mange tak jeg må ind og kigge på forsikring
tilføjet af

i tidernes morgen da hafnia krakkede

havde jeg haft en forsikring hos dem i 14 år, på grund af et ophold i udlandet på 2 måneder solgte jeg bilen, og det nye forsikringsselskab forlangte at jeg skulle have en ny forsikring som nybegynder, selvom jeg på daværende tidspunkt havde haft kørekort i 35 år.
jeg viste dem de gamle kviteringer fra hafnia, men dem var de ligeglade med, for som de sagde, så kan vi ikke kontrolere hafnia's oplysninger.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.