5tilføjet af

Kan ikke blive gravid

Hejsa Alle sammen her inde......
Jeg har lige været hos min læge da jeg ikke få relmæsige mens der går nogle gange 7 6-7 uger i mellem han siger så at det er fordi at jeg ikke har æggeløsning og dette betyder at jeg ikke ville kunne blive gravid dette skal lige siges at vi prøver at blive gravide mig og min dejlige fyr og dette har gjort mig meget ked af det hjan siger at der hjælp at få ved at gå til en gynækolo og blive meget mere testede men så kommer denne lille tanke i mit hovede skal jeg aldig blive Mor til en dejlig lille trold jeg vil høre om der er nogle der har været i den samme sitation som mig og måske kunne give nmig nogle gode råd til hvordan jeg skal komme i gemmen dette her
For mit højeste ønske er at blive mor for jeg føgler mig ikke som en kvinde lige nu
Mange tak for hjælpen
tilføjet af

Har det på samme måde

Hejsa
Du skal ikke fortvivle.... Jeg har ikke haft mens siden juli 2003 og har lige være til nogle undersøgelser hos en gynokolog. Det viser sig at jeg har PCO, det er en tilstand, ´hvor man ikke selv kan få ægløsning..- men der er hjælp at hente... Jeg er netop startet på hormoner som skal sætte gang i ægløsningen. Du kan prøve at gå ind på www.pcoinfo.dk der kan du måske finde lidt trøst. Ellers er det bare om at komme igang med undersøgelserne.
Held og lykke..
tilføjet af

gravid

Jo du kan
tilføjet af

bare rolig

jeg har selv haft henholdsvis 5 og 7 uger imellem mens. og fået at vide jeg ikke skulle regne med at få børn, sjot nok venter jeg nu mit 3 barn og jeg tror selv at det var efter jeg begyndte at motionere 3 gange om ugen, der satte gang i noget. Men der gik en del år inden den første kom.. Held og lykke.
tilføjet af

måske kan du allligevel?

Kære den ulykkelige
Jeg har en veninde som har det ligesom dig, hun fik ingen ægløsninger, men hendes læge gav hende en mini hormonbehandling fordi hun skulle ha en blødning for at få målt sit hormontal via blodprøve. Denne blødning gjorde åbenbart at det satte en ægløsning igang, FOR HUN BLEV SGU GRAVID. Helt tilfældigt med sin forlovede.Kan du ikke spørge om du kan få målt dit hormontal hos din læge? Jeg selv har svært ved at blive gravid har haft to mislykkedes graviditeter bag mig med kun 1 æggeleder :-( Jeg håber stadig og jeg er midt i 30'erne.
Held og lykke. KH Dorthe
tilføjet af

mange muligheder

Hvis ikke hormon kure kan hjælpe dig, kan du højst sandsynligt blive gravid ved en IVF behandling (reagensglas behandling)
Jeg kender en med samme problem, som har fået 2 børn ved hjælp af IVF.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.