7tilføjet af

Er forholdet Carrie og Aidan er slut - hvorfor

Jeg nåede ikke at se sex and the city i aftes. Jeg kom ind i serien hvor carrie og Aidan (ved ikke om det er rigtigt stavet) hvade slettet forholdet. Hvorfor sluttede de det? Var Aidan ked af det?
Please fortæl mig det. jeg synes at han var så søg og lækker og lige den mand som Carrie skal have:-)
tilføjet af

????????

Få dig et liv........
1 mill. mennesker er ved at dø af kulde i Pakistan, og så er du ved at gå til og få stress af ikke at have set et afsnit i en sæbeopera......Gaaaaaaaab.
tilføjet af

Øh....

der er vist en, der er i dårligt humør :-( Sandt nok er der større problemer at tage fat på i denne verden, men man har da lov at spørge andre om præcis, hvad man har lyst til??!!
Svar: Ja, Aidan og Carrie sluttede forholdet, fordi Carrie ikke ville giftes med ham alligevel -hun følte ikke, hun var klar til ægteskab.
Og ja, de var begge kede af det.
tilføjet af

finder de ikke sammen igen?

Jeg mener at de finder sammen igen. Big bliver gift med en og så er Carrie sammen med Aidan og samtigutro med Big.
Eller er det mig der husker forkert??
tilføjet af

Ikke helt

Er Big ikke blevet skilt nu? Jeg mener at Aidan ikke kan lide ham nemlig fordi han var utro med Carrie. Og Aidan får et barn med en anden...
/Ami
tilføjet af

Aidan

Jeg mener at huske at Aidan og Big finder sammen, adopterer 6 børn fra Pakistan, og lever lykkeligt til deres dages ende:)
tilføjet af

Hej...

Nej - Aidan og Carrie finder ikke sammen igen, men Carrie møder ham i et senere afsnit hvor man ser han har fået et barn. Så han er glad.
Carrie finder en ny mand som er en Russisk kendt kunster. Carrie dropper alt hjemmme, og flytter til Paris med hendes nye russiske-Lover.
I Paris går det ikke særlig godt i mellem dem. Han er optaget af hans liv, og hun har ikke noget i Paris. Det ender med at hendes russiske elsker slår hende(ikke med vilje) Carrie tager sine ting og går fra hotelet midt om natten.
Imellem tiden, har BIG tale med De andre tøser, og han er derfor Fløjet til Paris for at finde Carrie -uden at vide hvor han skal starte. Da carrie står nede i lobbyen og ikke kan få et nyt værelse kommer Mr. Big. De ender med at flyve sammen hjem til Manhatten - og man får hans virkelige navn at vide. SLUT!!
tilføjet af

Big

hans rigtige navn er forresten John.. personligt synes jeg at hun sku ha beholdt Aidan.. han var da en frækkert :p
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.