2tilføjet af

Det dufter jo ikke ligefrem godt, vel?

- Men de kan være en kilde til masser af sund morskab! Jeg taler selvfølgelig om prutter.
Herunder ses en mulig typeinddeling af disse flygtige skabninger:
Normalprutten:
Denne prut kommer til enhver lejlighed. Den lugter ikke så slemt, idet den ikke slippes med så megen kraft. Det er den type, der ofte slipper ud, når du kommer gående på gaden f.eks. Du vil have den skal komme ud langsomt, men den snyder og giver lyd fra sig…pinligt!
Stueprutten:
Du er til fest og får sådan en lyst/trang til at gå på toilettet, men beslutter dig for at vente lidt og går hen i et hjørne af stuen, spiller lidt dum eller mentalt fraværende, løfter foden lidt for med denne bevægelse at sprede balderne, så prutten kan slippe ud. Du håber at ingen hørte noget, men allermest, at ingen lugter noget.
Velkommen til stue prutten :-)
Kontorprutten:
Det er den man skjuler med en let hoste, men lugten, ja den kan du ikke skjule. Tilbageholdelse af denne prut igennem længere tid, kan resultere i en voldsom mavepine – så hold den ikke tilbage – det kan resultere i en sygedag :-)
Gaveprutten:
Dette er den typiske “våde” prut. Det er prutten, der kan gøre en almindelig gåtur i byen eller et cafebesøg lidt mere kompliceret end normalt, specielt hvis der ingen offentlige eller ledige toiletter er i nærheden. Helt klart en af de værste...
Morgenprutten:
Den bedste måde at starte morgenen på er med en god prut. Ikke tale om at dele den med andre. Ned under dynen og snus ind. Den kan også gå under dæknavnet Egoist-prutten. Ingen vil dele den med andre.
Bobleprutten:
Denne prut har en tendens til altid at melde sig, når du er i selskab med venner eller familie, som regel under spisning. Den laver en ordentlig luftboble i dine underbukser og når du så rejser dig fra stolen........ mamma mía!
Smerteprutten:
Den mest hadede af alle erfarne pruttere. Når den trykkes af, er det som om den river alle hårene i numsen med og du oplever en brændende varme i området.
Prutte-kendere kalder den til tider også ”Riven”. AV!
Stort smil og ønsket om en god dag til alle, der læser dette!
Peristaltika :-)
P.S. Der findes selvfølgelig mange flere pruttetyper, end der nævnes her – har du nogen at tilføje eller en sjov historie om en af de ovennævnte typer?
tilføjet af

en mere:

Spøgelses Bæ - Det er den hvor man mærker bæen komme ud, der er bæ på toiletpapiret, men når man kigger er der ingen bæ i lokummet.
Den Rene Bæ - Man skider en bæ, ser den svømme i lokummet, men der er ingen bæ-rester på toiletpapiret.
Den Våde Bæ - Man tørrer røven mindst 50 gange, og den føles stadig våd. Derfor lægger man toiletpapir mellem balderne og underbukserne, for ikke at ødelægge dem med bremsespor.
Tvilling Bæ - Det sker når man er færdig med at skide, man har trukket bukserne op til knæene, og så skal man skide igen.
Presseve Bæ - Man presser så hårdt for at få bæen ud, at man næsten mister bevidstheden.
Isbjerg Bæ - Bæen er så lang, at en trediedel af den stikker op af vandet.
Hvidovrekur Bæ - Man skider så meget, at vægttabet er mindst 50 pund.
Majs Bæ - Det siger sig selv.
Træstamme Bæ - Man laver en bæ som er så stor at man frygter lokummet splintres, medmindre bæen deles op et par gange med toiletbørsten.
Fuldemands Bæ - Det er den bæ man laver dagen efter en ordenlig druktur. Det mest karakteristiske med bæen er den trådligende stribe som efterlades på bunden af lokummet.
"Bare jeg dog kunne" Bæ - Man sidder på lokummet og prøver at skide, men kan ikke. Det eneste der kommer er et par trompetlyde.
Mareridt Bæ - Det er den bæ der gør så ondt at skide, at man ville have væddet på at den kom ud sidelæns.
Dunke Bæ - Det er den bæ man skider så hurtigt, at røvbalderne bliver plaskvåde af toiletvand.
Sandpapir Bæ - Den gul/brune bæ-substans man skider sprøjter ud som en vandballon der eksploderer, alt imens det føles som om nogen har skoddet en cigaret i røven.
Råddenmave Bæ - Lugten fra en bæ der sniger sig ud på gangen og breder sig i hele bygningen, således at hele bygningen bliver syg eller evakueres af sikkerhedsfolk.
Yo-Yo Bæ - Den bæ der kommer halvt ud, da der træder en anden person ind på toilettet, så man må trække den tilbage for ikke at skræmme den fremmede med det store plask det gir’ når den rammer vandet.
Pissebæen - Det er den bæ, hvor maven knurrer og man bliver helt svedig, og pludselig løber man ned på lokummet og skidder sådan en tynd bæ at man føler at røven pisser lort.
Prut plask prut bæen - Den bæ man skider een og prutter en kæmpe brøler og skider igen, og sådan fortsætter det til man er færdig med at skide.......
Hvilken bæ syntes du bedst om
tilføjet af

Spøgelsesbæ.....

Ahahahahahahaha.....åh,hvor sjovt!
Tak for tilføjelserne!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.