6tilføjet af

minister rokade

Så fik Fogh endelig rokeret lidt rundt i ministerrækkerne.
Fint han beholdte Haarder herhjemme, og samtidig gav ham udviklingsbistanden. Den er der jo blevet pivet meget over fra den anden fløj og de så "sociale" lande i EU.
At få Connie ind på miljøposten bliver spændende at følge, da miljøet ikke lige blev vægtet allermest under den nuværende regering.
Der er sikkert mange herinde som gerne havde set Haarder i EU eller?
tilføjet af

Milijøet

De bragte da Lomborg på banen. Det gav da nogle nye vinkler på milijødebatten. Connie er kendt og har en høj profil. Det vil nok hjælpe på de konservatives stemmetal.
Haarder håndterer den nuværende position brilliant. Det er jo en position, hvor han hele tiden er i skudlinien og under pres fra flere sider. Jeg ved slet ikke, hvor Danmark ville være uden ham. Vi ville nok være i samme suppedas som Sverige. Jeg ber faktisk til ham hver aften, inden jeg går i seng.
Jeg er i store træk tilfreds og ser gerne, at regeringen får 4 år mere. Kun hvis S erklærer, at de er parat til at lave regering sammen med DF, vil jeg stemme anderledes.
tilføjet af

Godt for landbrug og fiskeri

DEr er ingen tvivl om at det er godt både for landbrug og fiskeri at Boel er blevet valgt.
Haarder må jo så se hvad han kan gøre omkring integrationspolitiken i ministerådet.
the old baker
tilføjet af

Fogh's rævesmil.

Fogh smiler sit velkendte rævesmil, som han har lært at den engelske premierminister Tony Blair, men det holder kun et år mere.
Når der skal være valg næste år, får vi en S. R. regering, med Mogens Lykketoft som statsminister, og Marianne Jelved, som økonomiminister.
Den regerings rokade som vi fik i går, mandag d. 2/8-2004, får ikke tid til at trække i arbejdstøjet. Den ny skatteminister, ligner en der ikke er blevet tør, bag ørerne endnu, han er for ung, til det job, det kræver en mand med hår på brystet.
tilføjet af

bertel i eu nej tak

han har en god post han bestrider udemærket og nu vor han får udviklinghjælpen med kan han bedre styre asylfolket så de bliver vor de høre hjemme.
tilføjet af

fedt

jeg har lige bladret lidt rundt i folks meninger her på netop denne side,der er sgu ikke grænser for hvad folk bruger tid på nu tildags.
foresk.der er ret mange med "kærligheds problemmer,der er mange som diskutere meget om politik osv"!.det er her ,på denne side der bliver rost til punkt og prikken."JEG" har aldrig i min vildeste fantasy læst om andet her på ´"sladrer spalten´!.-men det er jo nu rart noget ikke er færdigt diskuteret ordenligt.-det er osse rart hvis man mener at man kan få ,en lille smule medhold i sagerne.
-jeg så den ´velsødme udsendelse´ igår om de nye politikkere,det var skide godt det hele:man kunne jo spørge selv om der var andet man ville have.´jeg håber at det nye parti kommer godt ud af tingene-det må vi håbe de gør.
-det er osse skide godt vi kan beholde "bertel haarder"!.
-jeg ved ikke om der er nogen som har set at man kan skrive sinne meninger til "folketinget"-der er lavet et par sider så man kan stille spørgsmål til ministrerne.jeg har blandt andet tilmeldt mig ´GRATIS´ til deres komne nyheder som man kan få ´GRATIS´til sin hjemmeside.så,istadigt for man indebære en masse ubesvarene spørgsmål er det måske klogt nok at danne sinne ubesvarene svar til "folketinget"-tro mig de er tilbehjælpelige med et hvert spørgsmål.
go´sommer med politikken.fr.hedebølgen:-)
tilføjet af

først solskin, nu hedebølge

vi ses fr efterår.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.