6tilføjet af

Julepynt og mænd.

Hej mænd.
Hvordan har I det egentlig med julepynt?
Er det konens skyld at der er julepynt hjemme hos jer, eller pynter I op sammen? Er det for meget? Hvad med jer singlemænd...pynter I op til jul?
tilføjet af

Hvorfor spørger du mænd?

Jeg er bare nysgerrig...
Mest fordi jeg synes det vil give et skævt billede af sammenhængen mellem køn og behovet for julepynt ved kun at spørge mændene. Så jeg er da nysgerrig efter, hvad du søger svar på...
(Jeg er kvinde og pynter ikke op til jul.)
tilføjet af

Jul er børnenes fest.

Men selv om vore gæster til Jul er voksne, er det min kone, der vil have juletræet stillet op det er tradition.
tilføjet af

Pynter ikke op til jul

Da jeg lige nu sidder i min lejlighed og det er alligevel ikke her jeg skal holde juleaften, så der er jo ingen grund til at pynte op :-)
Men hvis jeg skulle holde juleaften alene i denne lejlighed (som jeg heldigvis ikke skal) så ville jeg ikke pynte op da jeg ikke føler et behov for at se nisser og andet på vægene, som en tidligere skribent skrev, så er julen nok børnenes fest, håber du kunne bruge dette til noget
Hilsen (Sa)i(nta)n
tilføjet af

Jo..

Julen er børnenes fest, har to af slagsen. Den ene er flyttet hjemmefra, den anden er bare 6 år.
Jeg pynter op og laver jule og nisseting, men reelt siger det mig ikke så meget.
Min mand siger det heller ikke noget, Tror bare han er glad for at jeg pynter op..
Vi er enige om at det skal være sjovt og mystisk for børn i julen, og han køber nissegaver og er med på spøgen om nisser og julemænd.
tilføjet af

Mandens julepynt

Jeg har fået mig noget mandejulepynt fra www.mandensjulepynt.dk Det pynter meget godt.
tilføjet af

ja undskyld jeg blander mig

Men har ikke nosser til at sige at i ikke gider det der jule pynt.
min kærste gider ikke jule pynt så vi er gået på konpromi. jeg får mit jule træ den 23 lige meget om vi holder jul der hjemme eller ik. det er mellem 40 og 60 cm højt og det kan jeg pynte med alt hvad jeg vil. der ud over kommer der den 1 dec./1 søndag i advendt 4 små trip trap nisser på bordet og 3 georg jensen jule guld uro op i stue og det var så det. og ja så har jeg kraule nisser inde i klæde skabet. det kan jeg nyde dem hver morgen uden at der er nogen andre der behøver se dem. et kompromi alle kan leve med, det bedste er egentlig bare og snakke stille og rolig om det og ikke bare sige jeg hader julepynt. så er din chance ødelagt.
held og lykke🙂
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.