6tilføjet af

Jeg vil gerne købe et hus.

Mange vil gerne have et hus , mange vil gerne sælge et hus. Har du et hus , kan du lave en fri kapital , økonomisk trykhed. Man kan måske ikke finde en lejlighed , så køber man et hus. Er det så en forkert beslutning ?? I disse arbejdsløsheds tider , kan man altså komme i sådanne problemer , så huset ryger på tvangsauktion. Hvordan arbejder man så med en tvangsauktion?? Jeg kender til mange eksempler , hvor et hus tvangs sælges til langt under købs prisen. Det giver en stor gæld + renter. Der var så en der købte et billigt hus , og var lykkelig for det. Jeg ser et ungt par i fjernsynet , der køber et hus til en mill.kr. .... God weekend. Kunne man ikke behandle aktive mennesker på en lidt anden måde???? Der er jo også penge i nødlidende mennesker.....
tilføjet af

aabenraamand

Nu har jeg gennem den senere tid læst indtil flere indlæg af ovennævnte. Jeg ved ikke om jeg er den eneste, men jeg har altså lidt svært ved at fatte meningen med de fleste af dem. F.eks. det om at købe hus. Kunne du ikke præcisere dit budskab lidt - mener du at nogle bondefanges til at købe hus eller er det forkasteligt at nogle kan købe billige huse på tvangsauktion. Ja hvad er det egentlig du vil sige med dit indlæg??
den forvirrede.
tilføjet af

manden fra åbenrå har ikke noget at lave

han keder sig, derfor alle hans absurde indfald.
tilføjet af

hvad for noget?

Jeg har også forsøgt at læse hvad manden fra aabenraa skiver, men har næsten opgivet at forstå meningen. Så hvis han lige gider at forklare hvad han mener.
Og hvorfor dog have så ondt i rø.... over, at der er nogle der har råd til at købe et hus, måske ville det være en stor fordel hvis køberne ikke satte sig for dyrt og tænke sig lidt om når de køber. For udgifter vil der altid komme.
tilføjet af

Lyder kedeligt

Jeg ved ikke om manden keder sig,men meget af hans indlæg er noget forvirret og ikke rigtig noget med mening i,men mere et synspunkt om lidt af hvert,så lad ham dog endelig fortsætte med det,han genere jo ingen med det.Han virker nu heller ikke særlig kvik i bolden,så lad dog barnet lege.
tilføjet af

lad dog barnet..........

være ifred i sin sandkasse, måske han fortæller om et sandslot har får lavet?
tilføjet af

Jeg vil gerne vinde i Lotto

Jeg ville også gerne vinde i Lotto. Man ser mennesker i fjernsynet der vinder hele tiden. Man hører også om dem...
Aabenraamand, det er fint at drømme. Men jeg kan kun spørge som de andre, hvad er meningen med dette indlæg?!?
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.