15tilføjet af

Jeg troede bare det var en prut....

Men det viste sig at være lidt mere end det!
SÅÅÅ pinligt - jeg er lige startet på ny arbejdsplads i mandags og så bliver jeg på 4. dagen nødt til at gå hjem, fordi jeg har skidt i bukserne...
Enten er jeg ved at blive syg eller også har jeg spist noget dårligt...Lige nu ville det nok bare dulme min flovhed at høre om andre har haft den samme slags uheld? Har du nogen sinde oplevet noget lignende?
.....Tror jeg har feber....øv...
Hilsen en flov anonym
(Jeg HAR en profil herinde, men jeg foretrækker altså at være anonym i forbindelse med denne lille hændelse!)
tilføjet af

hos lægen

Ja da, har engang ja det var helt uforskyldt, men har engang kommet til at slippe en næsten lydløs prut lige i ansigtet på min læge, altså ved en gynækologisk undersøgelse. Der var en sygeplejerske tilstede, det gjorde lissom ikke situationen meget bedre at se hendes ansigt fortrække i en harm grimasse! Hendes dag var helt sikkert ødelagt, jeg selv kom til at grine hvilket resulterede i endnu een "luftkastel".
Så spurgte lægen mig om jeg ville op at sidde lidt, så jeg lige kunne få lidt styr på mine tarme! Jeg blev ganske tomatrød i ansigtet, det var en helt absurd/komisk situation!
Resten af undersøgelsen foregik i absolut stilhed!
Prutmarie!
tilføjet af

Så kan vi måske få standset

det fisen i det offentlige rum? Tænker du dig mon ikke om næste gang der skal lukkes luft ud. Den slags hører hjemme på toilettet og ikke andre steder.

Men jeg kan godt forstå du er pinlig berørt og der går nok noget tid (hvis nogensinde) inden de opmærksomme "tilhører" glemmer den hændelse.
Det er da sødt at supermum, hun forsøger at trøste, men der er ikke så meget at gøre ved det vel. Såååå - husk det til en anden gang.
tilføjet af

må ha luuuuft!

GRINER!
tilføjet af

Det værste

Jeg stod i checkin i en lufthavn i moskva, der var mange mennesker og jeg var fuldesyg. Der skete det værste du ved. holdda kæft hvor var der langt til københavn.
tilføjet af

Det gik bare så stærkt

at jeg faktisk slet ikke selv var klar over at der var "noget" på vej. Normalt ville jeg bestemt have holdt luften tilbage og ventet til jeg var i behørig afstand fra mine kolleger...Jeg havde ikke nogen kontrol over det område, så det var godt nok en ubehagelig varme, der pludseligt bredte sig!!!
...og nu er jeg bare hundesyg - godt nok længe siden jeg har haft det så skidt!
tilføjet af

Pinligt!

Men en ret sjov historie!
tilføjet af

Åh hvor ubehageligt!

Jeg føler bestemt med dig - DET må have været en rigtig dårlig dag :-)
tilføjet af

Jeg føler med dig, jeg kan en der er værre

min venindes veninde er en hot lille single pige der går/gik i byen hver weekend. En aften scorer hun en fyr som hun har været fuldstændig vild med i laang tid. De hygger sig hos ham, og næste dag skal han på arbejde.
Du kan bare smække døren efter dig når du går siger han. Pigen står op og skal helt vildt på wc, desværre kan toilettet ikke trække ud. Og hun kan bare stå der og se den der store l... flyde rundt i vandet. I panik går hun ud i køkkenet og henter en grydeske og en pose hvorefter hun så hun kan fikse den op af wc´et, og ligger så grydeskeen med ned i posen. Da hun endelig forlader lejligheden og smækker døren efter sig kommer hun i tanke om at hun har glemt at tage posen med ud........
Hun har ikke været i byen i 2 måneder nu.
tilføjet af

Hehehe...

Hvad har fyren ikke tænkt, da han kom hjem? *G*
tilføjet af

Jeg kan en mere

Min kæreste fortalte mig en historie om en kammerat der var på vej hjem fra byen på gåben.
Plusselig skal han bare helt vildt på toilet, så han går ind i en have og aflevere en lort. Derefter tager han en skjorte fra deres vaskesnor og tørre sig med den.
Næste morgen ringer telefonen og en meget gal mand siger at hvis han vil have sin pung tilbage så kan han lige komme forbi og vaske hans skjorte også.........
tilføjet af

Som man siger:

Hvad man ikke har i hænderne, kan man ikke holde på!
Der florerer en del i øjeblikket. Min datter har kastet op siden i går aftes, men er heldigvis i bedring nu.
Til gengæld tror jeg, at jeg er ved at få noget med maven nu. Øv.
Jeg har også prøvet det der med, at man pludselig skal på toiletet - FOR 10 SEK. SIDEN!!! Det er mange år siden, og jeg var ikke ret gammel. Men jeg havde spist en masse jordbær, og var så taget med min far i marken. Ih, hvor han gloede mærkeligt, da jeg meddelte at: Nu GÅR jeg altså hjem! *LOL*
tilføjet af

Og så var der

forresten engang, da jeg arbejdede på fabrik. Pludselig var der vild opstandelse, fordi herretoiletet var stoppet. Kl. var over 23.00, så hvem ringer man lige til?
En af de mandlige "bosser" meldte sig: Den klarer jeg! Et øjeblik efter indfandt han sig igen. Helt kvadret af grin. Han havde fundet "proppen". Et par MEGET beskidte herretrusser! Heldigvis for ejeren, var der ikke navn i...
tilføjet af

Mega grineflip........

Tak for den gode historie!!! Jeg sidder med tårene trillende ned af kinderne af grin. Samtidig føler jeg da virkelig med den stakkels pige!
tilføjet af

Øh ja,

jeg kender det desværre godt. Har dog kun oplevet det hjemme! SÅ pinligt alligevel, så jeg føler med dig. Jeg sad på bordkanten og skulle lige luske en lille fis ud og splat!!!! Gyser ved tanken endnu! SÅ ku jeg lære det!
tilføjet af

*LOOOL*

hvor ondt*GH*
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.