7tilføjet af

Jeg ryger og vil sige det

Okay sådan ligger landet jeg er 15 år har røget i over et år, og jeg gider ikk at hører på hvor dumt det er og hvilke ting jeg kan få ud af det (sygdomme) det ved jeg allerede og er gået meget ned i hvor mange jeg ryger om dagen, men vil sige det til mine forældre men ved ikk hvordan, på min fars side (forældre er skilt) ryger begge mine storebrødre de har fortalt det, og de ved jeg ryger men ved ikk hvordan jeg skal sige det nogle gode råd.
tilføjet af

Jeg ryger og vil sige det

bare sig det. Så vil du nok høre om hvor dumt det er igen🙂Desuden så burde dit spørgsmål lyde: "hvorfor ryger jeg som 15 årig, hvad mangler jeg?"
Ps: En 20 smøgs ryger mister i et liv 7 år og 3 millioner kroner
tilføjet af

Bevæg læberne.....

Det burde vel ikke være så svært; du har taget en beslutning om dit eget liv og helbred, og vil stå ved den uanset hvad, så kan det vel ikke være så fandens svært at fortælle familien hvordan landet ligger.
Du skal bare huske på at hvis nogle i din familie prøver at få dig til at stoppe, er det jo i en god mening.
Et lille spørgsmål på sidelinjen...
Jeg har aldrig røget, og kan simpelt hen ikke få ind i mit hoved at nogle starter på det, velvidende at det i sidste ende vil slå dem ihjel, eller ihvertfald smadre deres helbred.
Uden at fordømme dig (Det er dit liv og din krop), kan du så fortælle hvad der får folk til at gøre det?
tilføjet af

Jeg ryger og vil sige det

En 20 - smøgsryger mister 7 år af sit liv, og tre mio. kr., men det positive er jo så at den tilgengæld ikke mister penge i de syv år, hverken på smøger, mad eller noget som helst andet, så på den måde sparer man jo alligevel penge.
Men det er yderst fornuftigt at du er startet på at ryge, min far er fx i gang med at få lungekræft af det, og det skulle efter sigende være hylende morsomt, så fortsæt bare.
Hvis du stopper nu er du fri for at sige det. Egentligt utroligt hvis de ikke allerede har opdaget det, jeg kan tydeligt lugte om folk ryger.
tilføjet af

Jeg ryger og vil sige det

Nu kan jeg ikk svarer dig hvorfor alle andre ryger men i mit tilfælde så elsker jeg bare følelsen du for.
tilføjet af

Oki,

Så du elsker følelsen af det...
Var det sådan du begyndte?
Det jeg ikke kan forstå er at man kan synes at det er lækkert at inhalere røg, og at man derfor starter på det.
Er det ikke sådan at man starter af andre årsager, og når så fælden så at sige er klappet i, og man er afhængig, så synes man at det er en god følelse, præcis som de andre narkomaner fixer for at få suset igen?
tilføjet af

Jeg ryger og vil sige det

Nej da self ikk ville da være fuldstændig skudt i hovedet at begynde at ryge fordi man kun elsker følelsen, jeg begyndte nok mest fordi at når jeg var til fest og lidt fuld så bliver man tilbudt en også nogle gange tænker man sig ikk om
tilføjet af

Må jeg

kondolerer ..
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.