6tilføjet af

jeg mangler hjælp fra en sød pige

jeg mangler hjælp fra en sød pige til at tabe mig for jeg får da tit at vide at jeg ser for tyk ud
og jeg tror da at hvis jeg har et sammenkomst med en sød pige at jeg taber mig.
kh pallek
tilføjet af

Hejsa

Hejsa jeg skriver til dig fordi jeg gerne vil hjælpe..give nogen god råd til hvad du skal gøre og ikke gøre..:)
For det først synes jeg at du skal spise meget grønt, og ikke noget med sliK, og fedt mad!
Og prøv at se om du kan begynde med at løbe en tur, 2 gang om ugen, eller 3 gange...Det hjælper utrolig meget. ÒG så skal du selvfølgelig tænke positivt hele vejen igennem din vægttab...Håber det bedste for dig..
Held og lykke..
Knus
tilføjet af

Vil gerne hjælpe

Hej med dig.
Det kan godt være, at du kan få hjælp fra en sød pige til at tabe dig. Men du finder altså lettere en sød pige, når du selv tager ansvaret for din vægt. Bestem dig til at tabe dig - og efterhånden som kiloene rasler af dig - så stiger selvtilliden - og så er du moden til at finde en pige.
Og nu til reklameindslaget: Meld dig ind hos De Danske Vægtkonsulenter eller Vægtvogterne. Jeg har selv gået hos Vægtkonsulenterne i 2 omgange og hver gang tabt 10 kg. Man får virkelig støtte og møder en masse andre søde mennesker. Der er også mange mænd/drenge. En af mændene havde tabt 62 kg fra januar til september.
Jeg kan ikke sig andet end: Prøv det! Når du holder af dig selv, er det meget lettere at få andre til at holde af dig!
Jeg håber det bedste for dig.
Kærlig hilsen
Kisser
tilføjet af

umm

Jeg ville bare lige høre om man måske kunne lokke dig til at fortælle lidt mere om De Danske Vægtkonsulenter eller Vægtvogterne? men hvis der er en hjemmeside eller noget hvor man kan læse mere om dem så kunne jeg også godt tænke mig at høre den. har også selv lidt problemer med vægten efter egen mening.
Men Mange Varme Hilsner "herfra" :)
tilføjet af

hejsa

jeg er selv overvægtig og kunne også godt tænke mig lidt hjæælp til at begynde at tabe mig,så jeg synes det lyder som en god ide at du gerne vil have en sød pige til at hjælpe dig.hvis du er intereseret vil jeg gerne hjælpe dig, ellers må du have held og lykke i fremtiden og håber du får mod til at tabe dig. :-)
tilføjet af

vægttab

Hej med jer - og tak for de varme hilsner.
Her er adressen:www.weightconsultans.com/da/. Eller gå ind og søg på "vægtkonsulenter".
Man kan bare gå med til et møde og se, hvad det er for noget - det koster ikke noget før man melder sig ind og bliver vejet. Vælger man at melde sig ind, så koster det 200 kr. i startgebyr med vejledning og kostplan, derefter 45 kr. om ugen i vejegebyr. Det er meget inspirerende at være sammen med andre i samme situation. Jeg tror det er lige meget, om man vælger vægtkonsulenterne eller vægtvogterne. Principperne er lidt forskellige, og jeg kender flere der har tabt sig på begge "kure".
Vægtkonsulenterne er ikke noget med at sulte - jeg havde svært ved at spise alt det, som jeg skulle pr. dag.
Held & lykke
Kisser
tilføjet af

HEJ

Jadu er da meget velkommen her så taber vi os sammen hvis du nu gerne vil SKATTER
kh palle
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.