4tilføjet af

FCK fans amok igen igen igen

FCK-fans har givet politiet en travl eftermiddag i Aalborg. Først blev en AaB-pub angrebet. Senere blev bomberydderne tilkaldt efter fund af pose med røgbomber.
Sig mig hvad har det med fodbold at gøre?? Kan da godt forstå der er indført FCK away så de spader der laver den slags lort bliver udelukket for evigt!!
Hilsen Janie
tilføjet af

Idioter!

Den kategori af halvaber, der misbruger fodbold til deres sygelige adfærd, kunne aldrig drømme om selv at spille fodbold. Hvis det er med til at give dem livsindhold, må de da leve et elendig og fattigt liv. Så de bør jo i virkeligheden have hjælp - på lige fod med andre psykisk syge!
tilføjet af

Tjaaa

Sylvia alias Brian Hansen plejer at have så travlt hver gang det er Brøndby-fans (eller andre) som opfører sig usportsligt....Men når det vedrører fusionsklubben, skal han nok holde sig laaaangt væk
Kunne være rart, hvis han snakkede med sin usynlige ven, Don Øf, og fik rettet de såkaldte "fans" ind på linie
tilføjet af

fodboldvold

Hvorfor stopper man ikke dette en gang for alle, hvordan ??? det er nemt, forbyd publikum at se kampene, så vil klubberne hurtigt løse problemet, for uden publikum ingen penge, og det gør ondt, og sidegevindsten vil være, at vi ikke skal afgive utallige politifolk til stadions, de ville i stedet kunne overkomme rigtige politiopgaver. mvh. brixen
tilføjet af

Hunde til fodbold

Politiet i Aalborg har faktisk forslået, at man bruger politihunde ved fodboldkampene. Dette synes jeg personligt er en god ide, men forslaget bakkes ikke op i politi-ledelsen.
Politiet fortæller, at de nogle gange har problemer med at gå ind og stoppe slagsmålene, og at hunde ville være bedre til dette. Samtidig er det måske lige værd at nævne, at hundene erstatter 10-12 betjente, dette siger tillidsmanden for politiet i Aalborg.
Er dette en idé?
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.