6tilføjet af

Beroligende middel til alkoholabstinenser

Jeg har tidligere benyttet baldrianpiller til at opnå en beroligende effekt. De virker bare kun første dag, jeg tager dem og derfra er jeg immun i et stykke tid efter. Jeg søger derfor alternativer til baldrian/sovethe. Det skal helst kunne købes i Matas eller andre helsekostforretninger. Jeg har ikke selv brug for dem, da jeg har opnået et kontrolleret drikkeri nu med kun en til to drukture om måneden, men jeg skal bruge dem til en ven.
PS: Til dem der ved at de burde gøre noget ved deres drikkeri. Det kan godt lade sig gøre at opnå kontrolleret drikkeri. Gå nu op til den flinke doktormand, du kan være anonym på mange hospitaler. Han stikker dig nogle beroligende piller og efter et halvt til et helt års afholdenhed, så kan du godt tillade dig at drikke op til hver anden weekend. Bare husk den her regel: aldrig drikke søndag til torsdag igen og spring mindst hver anden weekend over. Så lander du aldrig i drukfælden igen.
tilføjet af

Det tror du!

Man er IKKE anonym nogen steder - alt bliver registreret!
tilføjet af

Har hørt om...

Jeg har hørt om midlet "Kratom" til afgiftning og til at dæmpe nerverne ved ophør med stoffer som alkohol og hash. Jeg har ingen erfaring, men har hørt gode ting. Læs selv mere på nettet.
tilføjet af

Gå til

lægen og bede om Klopoxid, det er tørsprit, og det tror jeg ikke nogen læge har noge imod at udskrive. Det er farligt, ikke at indtage noget beroligende,hvis man bare holder op, hvis der er mange abstinenser.
Kramper og delerium tremens, er bestemt ikke sjovt.Jeg har prøvet det adskillige gange.
tilføjet af

kom dog ud af den fantasi-verden..

Jeg sidder lige og læser denne tråd,Rystet.. I er da helt væk fra vinduet..
Hverken Alkohol eller beroligende piller (Benzodiazepiner) er noget man bare skal spøge med, har man først har fået et problem med alkohol så er det altså ikke bare at holde et halvt til et helt års pause og så tro at man kan drikke kontroleret igen, heller ikke hver anden weekend.. nr 2. Man kan ikke bare gå op til en læge og få udskrevet den slags medicin, en hver læge med en smule respekt for sig selv og for de, af sundhedsministeriet ham givne regler, vil aldrig udskrive den slags uden først at trække folk igennem en grundig samtale.. I de fleste tilfælde en god og pligtopfyldende læge, henvise til det stedlige alkohol-ambulatorium da dette normalt ikke er noget som sorterer under den praktiserende læge, men er lagt over til specialister på ambulatorier. Husk på der ligger mere bag hele historien, et overdrevent brug af alkohol bunder altid i noget, skam, svigt, skyld, lav selvværd og går man ikke ind og for ændret på de ting, vil ingen medicin nogensinde hjælpe, man vil HELT SIKKERT ende med at drikke igen igen igen... Så glem alt om clopaxid, beroligende piller, eller sove-the.
TAG DEN!!!!!
tilføjet af

svar til fordrukkenM....

Nu må du vågne op og se din benægtigelse i øjnene.. det er rent utopi og drømme-tanker du har der, om at man kan lære at drikke kontrolleret..det er i orden at du selv kan leve med dit selvbedrag og benægtelse og tro på det her som du nu har fået bildt dig selv ind,men lad være med at bind andre mennesker såden en omgang "Løgn" på ærmet..
detsom du her beskriver vil kun kunne lade sig gøre i en meget kort periode, 1 måske 2måneder, hvis man er rigtig dygtig, et halvt års tid, men tro mig det vil stille og roligt overmande dig og ende med at du drikker konstant igen..
tilføjet af

erfaring?

synes ærlig talt det bare lyder som om du snakker lort.... beroligende piller virker fint for mig mod hash misbrug... og "tag den!!!!!" virker bare lidt for hånligt. er der overhovedet en mening med dit indlæg
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.