58tilføjet af

Jeg har såret hende...

Hey.
Jeg skrev indlægget "Hun skal være min" for et par uger siden, hun blev min, men nu er den virkelig gal... vi har nu været sammen i et par uger og alt går fint, hun har både mødt mine forældre og mine bedste venner, og de alle synes at hun er dejlig. I går besøgte jeg hende, efter en hyggelig dag faldt jeg tidligt i søvn... pludselig hørte jeg en snøften ved siden af mig i sengen... der lå hun med min mobil i hånden og græd, så jeg på 1/10 sekund blev lysvågen; hun havde læst nogen temmelig uheldige beskeeder på min tlf, som jeg havde sendt til en anden pige... jeg havde flirtet for hårdt, havde skrevet hvordan jeg ville kysse, kramme osv med den anden pige; det var KUN en flirt, jeg kedede mig en dag ! Jeg havde endda skrevet at mit forhold med Christina ikke er seriøst, det er det jo... jeg ved ikke hvordan jeg redder denne situation, jeg har aldrig i mit liv været så forelsket - og så ødelægger jeg det hele med en flirt... HELP ME, hvordan vinder jeg hendes tillid tilbage ?
C. Jensen
tilføjet af

Altså . . .

Du er et stort fjols, C. Jensen! Hvis hun gider blive sammen med dig, skal du vist prise dig lykkeligt, for hvad finder du på næste gang?
tilføjet af

:-(

Hej - jeg ved ikke om du husker mig, men jeg skrev også
til dig på det andet indlæg...
(Jeg havde selv været i lign situation)
Puh....din situation er godt nok noget grim....
Jeg ville meget gene hjælpe - og skrive lidt mere om hvad jeg gjorde og hvad man tænker når man har prøvet hvad hun har... Men jeg synes det er lidt for "offentligt" her...
tilføjet af

Kontakt mig.

Kontakt mig så på min mailbox krapylmis@hotmail.com.
C. Jensen
tilføjet af

Mega tåbe

Hvis du igen skulle gå ind i et fast forhold håber jeg du har lært af din fejl......tror faktisk at din tid i dette forhold er slut for hun kan da aldrig nogensinde få tillid til dig igen.
Tænk på hvordan du selv gerne vil behandles og lev efter det.
tilføjet af

For fanden....

Pige... jeg ved ikke hvad jeg ska gøre, she is THE one.. Jeg har altid været en stor flirter og jeg har aldrig kunnet lade være med at flirte... det skal lige siges at Christina har ramt mig lige i hjertet, og jeg er hamrende forelsket. Jeg har taget fri fra mit job i dag for at tænke det i gennem, jeg gjorde hende utrolig ked af det; hun græd hele natten og ville knap nok tale med mig i morges... og jeg kunne ikke se hende i øjnene...
C..
tilføjet af

Hallo ?

Hej Jensen
Du er sgu da for dum, men det har du selvfølgelig allerede selv fundet ud af. Den bliver nok svær at redde hjem igen.
Jeg undrer mig over at du, og i øvrigt mange af mine venner, gemmer beskeder på mobilen? Slet dem dog, når de læst, det har jeg altid gjort. Jeg kan kun se en eneste grund til at beholde dem, nemlig for at vise andre, hvilken helt man er og hvor mange sms'er man får.
Peter
tilføjet af

kære du

jeg kontakter dig rigtigt senere - men arbejdet kalder nu.
Tænk lidt over at du ikke kun misbrugte hendes tillid, du bagataliserede også noget som garanteret er meget dyrbart for Christina.
Jeg skriver det bare sådan som jeg tror hun opfatter det.
Tillid er meget svært for "os"...
Og alle er under mistanke... (Sikkert derfor hun havde din mobil)
Hun gør det ikke af ond mening, men hun er bare blevet så frygteligt såret, så ligenu er alt noget L***
En ting du kan gøre er at vise hende dit indlæg - begge to. Skrive til den pige du flirtede med at nu må kortene på bordet, sende en besked til hende hvor der står du "løj" ang kæresten, at det er seriøst, at du elsker hende ( Gør du? ) og at det er slut med at skrive til hende "din flirt" ( + evt andre)
Det er et offer du må tage hvis du virkelig vil have Christina.
Hvis du skriver den besked til den anden, så spørg Christina om hun ikke godt vil se den besked, for du mener det...
Held og lykke
tilføjet af

Ja, jeg ved det.

Hey.
Jeg ved det godt, og jeg føler mig som en kraftidiot !
tilføjet af

Ny side af dig

Du er da godt nok en sød fyr, du er lige hvad hun har brug for, for at få sin tiltro til mænd tilbage - sig pænt farvel til hende, forholdet er slut og jeg har ikke ondt af dig.
tilføjet af

Dig igen.

Du lyder godt nok hoverende, som om det her er til stor glæde for dig ?
C...
tilføjet af

Undskyld mig.

Jeg har ingen problemer med at forstå, at du er trist. Men dér stopper min sympati med dig også.
Du har higet efter hende. Hun var dén du ville have - hun var HENDE.
Er du alligevel så sikker på, at du ville hende SÅ meget?
Jeg mener....hvis du virkelig var ubeskrivelig forelsket i hende, hvordan kunne du så føle trang til at flirte med andre kvinder?
Du har tydeligvis haft en stort behov for at blive bekræftet af hende den anden, siden du skriver til hende, at forholdet til Christina ikke var så seriøst.
Du skriver at du kedede dig. Jamen for pokker, forestil dig, hvis alle gjorde som du, når kedsomheden indtraf.
Du har handlet meget primitivt. Hvad med at læse en bog når du keder dig?
HVIS kærligheden og begæret efter Christina virkelig var ægte, så ville du vel have brugt tiden, mend du kedede dig, på at drømme om hende - og ikke en helt anden kvinde.
Ja, du har ødelagt meget med din flirt. Jeg mener det er sørgeligt, at du først indser skaderne når de er sket.
Om du kan redde dit "forhold", ved jeg ikke. Jeg kender hverken dig eller Christina. Men ét er sikkert. Hvis hun giver dig en chance mere, så bliver det hårdt. Meget hårdt, at genoprette tilliden.
Og DU bliver nødt til at finde ud af med dig selv, om du KAN stoppe din trang til at flirte med andre - end din kæreste.
Og må give de andre ret i, at det er ubeskriveligt dumt at dig at gemme de beskeder. Hvorfor?
For mig at se, vil du både blæse og have mel i munden.
tilføjet af

Et spørgsmål.

Har lige et spørgsmål til dig.
Er du ked af hvad du har gjort? - Eller er du ked af, at du blev opdaget?
tilføjet af

Trist. Knust.

Hej...
Jeg er sindssyg ked af hvad jeg har gjort... jeg har aldrig haft problemer med at score, og har nok også kun haft en ting i hovedet, sex, før jeg mødte min kæreste... de andre kærester som jeg har haft, dem har jeg ikke følt noget for... men da jeg mødte Chrisrina, da slog lynet ned... nu ved jeg ikke om hun tør stole på mig igen... og det er min egen skyld...
tilføjet af

du er ikke videre...

genial.
Flirt her og flirt der. Hvad er det lige du tænker med....hmmm....nej jeg har ingen sympati med dig. Men et og andet sted vil jeg da gerne give dig et rigtig godt råd.
Hvad er det egentlig du vil med livet?
Og husk at lige meget hvad man gør så har det konsekvenser. Det er måske en lærestreg til dig om at mens man bager på en skal man ikke flirte med andre.
Dit tidligere indlæg om at "hun skal være min" får mig til at grimmes på mine medmenneskers vegne.
Hvad er det for noget lort at fyre af?
Min...du kan da ikke eje et andet menneske.....du har åbenbart ikke forstået at vi hver især er individuelle individer og skal behandles derefter. Du har forkert udgangspunkt og derfor går der så meget kage i dit liv. Bliv voksen og begynd at opføre dig ordentligt og tænk over at alt du gør har konsekvenser. Få dig et liv selv istedet for at du begynder at trække andre mennesker med ned i dit søl.
tilføjet af

Halshug mig.

Rolig nu... jeg er ikke ude på at være led ved hende, slet ikke... jeg ved ikke om jeg har opfattet hende som en erobring eller hvad, men nu kan jeg godt se, at jeg har dummet mig; jeg har ikke sat pris på hende. Hende, jeg flirtede med, er en pige på 16 som er vild med mig, og hende vil jeg ikke såre ved at lade hende vide, at jeg er optaget... jeg ved at det lyder underligt ! Men jeg er så vild med min Christina, dog aner jeg ikke hvordan jeg genvinder hendes tillid. Glemmer ikke hendes sårede udtryk i øjnene, eller lyden da hun græd hele natten.....
tilføjet af

Du er utrolig.

Du skriver:
"Hende, jeg flirtede med, er en pige på 16 som er vild med mig, og hende vil jeg ikke såre ved at lade hende vide, at jeg er optaget... jeg ved at det lyder underligt !"
Ja, det lyder sgu underligt! Hvad vil du? Have Christina? Så må du fandme bevise du er en "mand". Herregud, en pige på 16 år forelsker sig hver anden dag.
Som skrevet tidligere: Du kan IKKE både blæse og have mel i munden.
Men helt ærligt, så synes jeg det virker som om, at du ikke er moden nok til et forhold.
Jeg håber du er bedre til at forklare dig overfor Christina, end du er til at formulere dig herinde.
For hver gang du skriver, mister man mere og mere sympati for dig.
Måske du skulle lade Christina komme videre, uden dig.
Så kunne du jo indlede et forhold til den 16 årige. Ét eller andet siger mig, at I har mere til fælles.
tilføjet af

Hvis

du ikke kan sige sandheden til den 16 årige, tror jeg ikke på at du elsker Christina.
Så elsker du kun dig selv og dit behov for at få opmærksomhed og beundring....en beundring der burde være nok fra hende der nærmest var gudinde i dit univers (Christina)
tilføjet af

For sent

Jeg ved at du er meget forelsket i hende, men det du har gjort er bare for svært at rette op på, til at det forhold i har er fornuftigt at fortsætte...
Du har på et eller andet plan været hende utro. Jeg ved ikke hvad det er for nogle problemer hun har, for hun lyder til at være en lidt skrøbelig pige, men hun kunne jo sagtens, efter en lang omgang undskyldninger fra dig, sige at du er tilgivet, men inderst inde i sin sjæl venter hun bare på at du gør det igen, og da hun allrede ikke nu stoler nok på dig til at lade din tlf være vil det kun blive værre, du vil få hende lavet om til et jalouxi-monster, selvom hun bare er en lille pige der vil elskes, det vil hun også komme til at hade sig selv for, fordi hun altid skal gå rundt med en bitter klump af jalouxi i brystet.
Derfor er mit råd, at det der vil være bedst for jer begge i længden, specielt hende, er at du fortæller det hele præcist som det er, at HUN er den du elsker osv., men at du har ødelagt det hele for meget til at det nogensinde vil blive ren kærlighed igen. Jeg synes du skal slutte det nu inden det ender i drama.
Og så er mit råd til dig: LAD VÆRE MED AT SPILLE PÅ FLERE HESTE!!! Det eneste du har fået ud af det nu er at du har såret tre mennesker, og ødelagt noget der kunne have været rigtig smukt og rent, men selvom hun ikke havde opdaget dig havde kærligheden alligevel ikke været helt ren, den lille pige betød jo ingenting, hvorfor så gøre det? Det er jo kun stenaldermanden i dig der har brug for hende, men det er du jo ikke, du er jo romantiker ik?
tilføjet af

Hmmm...

Har du læst mit tidligere indlæg❓Jeg har aldrig i mit liv været så forelsket, og jeg har fejlet; jeg har flirtet, helt uskyldigt (og uden grund !) med en ligegyldig pige... det er klart at Christina nu tvivler på mine følelser for hende, det gør jeg ikke selv, men jeg ved ikke HVORDAN jeg får rettet op på dette her ! HUn er blevet svigtet nok i livet, så jeg er ikke et hak bedre end de andre, det ved jeg... men jeg vil have hende ! No matter what.
tilføjet af

ENIG!

Jensen for fanden....
Nu er du virkelig NØDT til at tage dig sammen! Tænk over hvad du vil, og hvis det virkelig er Christina, så begynd NU med at gøre det rigtige og BLIV VED!!! Ellers er der virkelig ingen chance for jer!
Jeg læste Kittens indlæg, og jeg er helt enig i det forslag om at være ærlig over for hende på 16. Sige det som det er, og STOPPE kontakten. Vis Christina at det er det du gør!
Du har fået verdens bedste råd, det eneste der kan redde dig, og så svarer du noget i retning af, at du ikke vil såre hende på 16.... VÅGN OP!!! Hvis du ikke fatter det her -altså hvad der er vigtigt og hvad der er rigtigt at gøre, så mener jeg også , at du ikke er moden til et seriøst forhold. Hvis det virkelig er din holdning, så kan du aldrig vinde hendes tillid tilbage! Med den holdning vil du blive ved med at kvaje dig...
Der er ikke mere at sige. Du har VIRKELIG dummet dig, og jeg har faktisk IKKE sympati med dig. Jeg giver dig et godt råd fordi jeg føler med Christina. Hun fortjener at du gør det rigtige!!
tilføjet af

Hvis

du virkelig vil have hende så meget som du antyder, så havde du sgu ikke flirtet med en anden.
Hvis man elsker helhjertet, elsker, så det næsten gør ondt, så flirter man ikke. Af flere grunde:
1. Af respekt for den man elsker.
2. Når man er SÅ forelsket, er andre ikke interessante.
3. Af frygt for at miste.
Kom med nogle bedre argumenter.
For du kommer længere og længere ud. Er du inbund og grund ikke bare ked af, at du blev opdaget?
OG! Din flirt var jo netop IKKE uskyldig! Hvis den var uskyldig, så var Christina vel ikke blevet såret?
tilføjet af

Dette er hvad jeg føler...

Når jeg ser hende, går der lyn gennem mig. Når hun ser mig dybt i øjnene, smelter jeg. Når vi er i samme rum, kan jeg kun koncentrere mig om hende. Når jeg tænker på at hun er min kæreste, så forsvinder alle mine problemer som dug for solen - hun er KVINDEN for mig, men måske er hun væk når jeg kontakter hende i aften...
tilføjet af

Det er tænkeligt hun er væk.

Hvordan kan du så overhovedet have lyst til at flirte med en anden, når du åbenbart er så forelsket?
Hvis du er SÅ forelsket, hvorfor er Christina så ikke dét værd? At stoppe AL kontakt med den 16 årige - med 100% ærlighed?
Grow up!
tilføjet af

Uha!

Den var ikke smart.
Jeg har en veninde, der har været ude for det samme med sin kæreste i starten af deres forhold.
Hun fandt også sms'er på hans mobiltelefon og blev meget ked af det.
De talte om tingene og han forklarede, at det var en dårlig vane fra hans "single-dage".
Anyway - Han lavede en aftale med sit teleselskab om, at der ville blive sendt en kopi af regningen over hans mobilforbrug til min veninde. Så kunne hun se, hvem han havde snakket med og skrevet til. Hvis han så fik sms'er fra andre piger, så kunne hun se, at han i hvert fald ikke svarede tilbage på dem.
På den måde vandt han hendes tillid tilbage og hun sagde selv efter nogle måneder, at hun ikke længere havde brug for at få kopier af hans mobilforbrug, da hun stolede 100% på ham.
Det er nu halvandet år siden og de er stadig sammen den dag i dag.
Håber, du måske kan bruge sammme metode.
Held og lykke med kærligheden.
Knus Angela
tilføjet af

Hvorfra kender man det???

Jeg synes du skal fortælle hende alt det du har fortalt alle andre. Skriv det hele ned, at du altid har flirtet, men at hun er dit livs kærlighed. Hvis du ikke kan fortælle det til hende, så giv hende brevet hvor du har skrevet det hele, og be hende om at tilgive dig, for du har nu erkendt at du ikke længere har behov for at flirte eller noget i den stil efter du har mødt hende.
Men generelt så skal man ikke læse på sin kærestes tlf, det kommer der kun misforståelser ud af... Sig til hende at du ved du har dummet dig, og at du godt kan forstå hvis hun ikke vil være sammen med dig mere, men at du vil vente på hende, altid støtte hende og give hende al den tid hun har brug for. Hun skal ikke være i tvivl om hvor højt du elsker hende, og hvor ked af situationen du er....
Held og Lykke. Kæmpe Knus
tilføjet af

Bingo.

De talte om tingene og han forklarede, at det var en dårlig vane fra hans "single-dage":
- før i tiden var jeg vant til at hoppe på alt, hvad der rørte sig, indtil jeg mødte min kæreste som slog benene væk under mig. Men til en fest for en uge siden skrev en af mine venner til mig, og så kørte flirten. Jeg har ikke været min kæreste utro, har kun flirtet... men det er vel slemt nok.
tilføjet af

hvorkender man det fra...

Har skrevet et svar til dit svar, under overskriften hvor kender man det fra? Den synes jeg du skal tage at læse.
Håber du finder det....
tilføjet af

Dig giver

Jeg ikke en dyt for, du var så forstående, sød og rar. Hulemands taktikken var ikke noget for dig, nej men i virkeligheden er du jo en hulemand, du har bare skiftet køllen ud med en mobil telefon.
Hoverende, næh det er jeg ikke, det er man kun overfor nogen der betyder noget for en. Men jeg elsker, når folk der udgiver sig for at være åhh så gode, søde og rare får skrællet facaden af, og viser deres sande jeg.
Dig er jeg ligeglad med, men det er synd for din ekskæreste!!
tilføjet af

.....

Hun er altså stadig min kæreste.
tilføjet af

Er du

nu også sikker på det ??
tilføjet af

Egoistiske lyster !!

Du er da et dumt svin.. mere tydeligt kan det ikke siges.
Din fremtid : hun vil ALDRIG lære at stole på dig igen og hvorfor skulle hun? Du er åbenbart en meget svag person som kun tænker på sig selv og sine lyster!!! Man flirter ikke fordi man keder sig... men af seksuelle undertoner og lyst, så i virkeligheden har du mentalt været hende utro... og der er ikke langt fra mentalt til at gennemfører det!!!
tilføjet af

Ja....

Ja, det er jeg... selvom hun var knust, så sagde hun da pænt farvel til mig i morges.
tilføjet af

Pisse godt svar

er så enig... der er ikke ret meget mand i ham!!Det eneste din kæreste har at trøste sig med er at den anden pige er ude af verdenen....OG DET KAN DU IKKE ENGANG SØRGER FOR!!!....... jo det kunne du godt..men du vil ikke! det er der skoen i virkeligheden trykker!
tilføjet af

Hvis jeg var dig

Ville jeg have været mere tryg, hvis hun havde sagt: på gensyn, vi ses eller hej hej skat .
Farvel er sådan et afsluttende ord.
tilføjet af

Sårer andre!

Ved du godt, at det sårer hende den 16-årige mere, at du ikke fortæller hende sandheden? Hun finder jo alligevel ud af det på et tidspunkt - og så bliver hun VIRKELIG såret. Fortæl hende dog sandheden, så hun ikke skal leve på en løgn... så kan hun også komme videre i sit liv. Måske finde én, der gengælder hendes følelser - det har du jo givet hende god grund til at tro, at du gør. Efter min menig, er det at skide på andres følelser!!!
tilføjet af

sig det dog til hende

Det er Christina, du skal fortælle dine følelser for... ikke os!
tilføjet af

Summa Sumarum

C.Jensen bliver forelsket i en pige. Han bliver så forelsket, at han i et debatindlæg fortæller, at han må have hende.
C.Jensen får gudinden. Gudinden Christina.
C.Jensen kan dog godt lide at flirte. Og på trods af hans altoverskyggende kærlighed til Christina, så stopper han ikke med at flirte, selv om han endelig har vundet hendes hjerte.
C.Jensen flirter med en meget ung kvinde på 16 år. Kun en pige. Han fortæller hvordan han vil kysse og kramme hende. Og han fortæller endvidere, at hans forhold til Christina, ikke er seriøst.
Christina læser beskederne på mobilen. Hun bliver, logisk nok, meget såret og græder.
C.Jensen bliver også ked af det. Ked af, at Christina er ked. C. Jensen skriver igen et debatindlæg.
C.Jensen er fastbesluttet på, at han vil beholde Christina. For han elsker hende højt. Dog vil han ikke såre den 16 årige ved at sige, at han har en kæreste.
Man kan så spørge sig selv. Elsker C.Jensen Christina højt nok?
Han pointerer flere gange, at det jo "kun" var en uskyldig flirt.
Hvis det nu havde været tilfældet, ville Christina så være blevet ulykkelig?
Og hvis flirten havde været uskyldig, hvorfor vil C.Jensen så ikke melde klart ud til den 16 årige?
Tænker han på andre end sig selv?
For ham var flirten uskyldig.
For Christina var det et stort tillidsbrud - det var utroskab.
For den 16 årige pige var det ikke en uskyldig flirt. Hun er forelsket.
Hvem tror C.Jensen egentlig han er? Hvordan kan lege sådan med andres følelser?
Skal Christina tage ham tilbage?
Mit svar: Nej. Så absolut ikke.
For spørgsmålet er, om C.Jensen ikke bare er allermest ked af, at hans løgne blev opdaget?
Og hvis Christina ikke havde læst disse sms-beskeder, havde han så ikke bare fortsat med den 16 årige også?
Hans egoisme har spændt ben for ham og hans lykke. Hans egne behov var de vigtigste.
Det er dét han betaler prisen for nu.
tilføjet af

Sådan vinder du hende tilbage !!!!

Du køber den størte bukét røde roser du har råd til , og sviner hende til i forkælelse i aften ( og fremover ! ). Vis hende at hun kan stole på dig , lad dig mobil ligge frem , og vis hende herved at det sker ikke igen ( og lad det SÅ ikke sker igen , for så er hun væk for altid ). Lad os høre , hvordan det går fremover . Held & lykke med hende !!!
tilføjet af

Hvorfor ???

Du skulle ikke have trøstespist...men gjort er jo gjort, men hvordan du får reddet den hjem har jeg ingen anelse om.
JEg forstår faktisk ikke hvad der er sket i hovedet på dig, jeg husker nemlig godt dit forrige indlæg, og det undrer mig du har været såå dum :-(
tilføjet af

dum kan man ikke kalde dig

haii...
jeg vil lige sige, at din flirten med den 16-årige sikkert ikke havde noget som helst at gøre med Christinna. mange kommer helt uvidene til at ligge op til en flirten, og pludeslig er den ude på dybt vand. du har sikkert et eller andet sted tænkt at du burde holde op, men jeg tror på at du sikkert har haft adrelinen pumpene mens du har flirtet, og ja så er det jo ikke til at stoppe. man kan sagtens elske en meget højt og være helt væk i hende, mens man flirter med en anden.
jeg ved ikke hvordan og hvorfor at jeg ser sådan på det. men gør jeg altså, at hun er blevet såret er forståeligt, og ville du jo sikkert også blive hvis det var omvendt.
det med at rede den ud er svært, for det afhænger jo af hendes personlighed, men jeg håber for dig at i finder ud af noget. men husk fremover at slette beskeder du selv ville blive såret over at læse hvis det var modsat....
tilføjet af

..har du lært noget?

Fremover????... Efter sådan som du har det nu, tror jeg ikke det handler om at slette dine spor på mobilen så de ikke bliver opdaget.. Mon du er blevet så moden, at du har lært hvor grænsen for en flirt går? Jeg har ingen respekt for at du ikke har kunnet sige stop til din flirt, da du kunne mærke at det begyndte at gå for vidt ift at Christina ville blive såret.. Ovenikøbet har du jo forledt BÅDE din flirt og din kæreste.. LØGN, LØGN!! Lyver du mon også overfor dig selv, hvis Christina påpeger ting hun er utilfreds med, ked af eller jaloux over? Du lyder ihvertfald som typen, der kunne få din kæreste til at tro, at det er HENDE den er helt gal med, og ikke dig!!!! Næh, nej.. for du er jo sådan en charmerende personlighed, der ikke vil nogen noget ondt?! Kællingen må da bare tage sig sammen og give dig det du har brug for, med den store indsats du iøvrigt lægger i forholdet.. Er det ikke på den måde du kunne "vælge" at se på jeres forhold, hvis du skulle blive mødt med bare et rimeligt krav fra din kærestes side?
Måske det ligefrem er Christinas egen skyld at du har været hende utro? Du har jo dine behov....
Tulle
tilføjet af

Pose og sæk.

Du er så lam i roen, at du fortjener at miste hende og ende med fladlusbefængte 15-årige resten af dit liv. Magen til latterlig opførsel og klynkeri skal man sgu' da lede længe efter.
Hvis du ikke kan afslutte helt og aldeles med den 16-årige, så skal du ikke kede debatten med alle de store ord om dine følelser for Christina. ("jeg vil dø for hende, men ikke fortælle en 16-årig at jeg har en kæreste")
Du er manden, der vil have både elskerinden og konen - og synes det er så uretfærdigt, at det er vildt besværligt.
Er dit behov for at blive bekræftet så stort, at du ikke kan slippe en 16-årig flirt? Slet hendes nr - og alle andre tidligere flirt's numre. Hvis du elsker Christina så skab et liv med hende uden alle de ærgerlige småpiger, du kan imponere....
Fuck, hvor er du et sørgerligt menneske, men så dum at du er svær at have ondt af..
tilføjet af

Say what?

Du skriver flg.: "man kan sagtens elske en meget højt og være helt væk i hende, mens man flirter med en anden."....nej, det kan man ikke sagtens. Med mindre man da slet ikke respekterer sin kæreste.
Hvor pokker smuldrer folks moral hen?
Endvidere skriver du: "men husk fremover at slette beskeder du selv ville blive såret over at læse hvis det var modsat.... " - Herregud! Essensen af det hele er jo, at der IKKE skal forekomme sådanne beskeder igen. Han skal da ikke bare opfordres til at slette dem. De skal slet ikke tikke ind på hans mobil!
Den dreng/fyr/mand skal til at lære at være voksen. Han må tage konsekvensen af dette og lære af det.
Tag Jer sammen, I der finder det ok at flirte og "grise" bag kæresten ryg! I fortjener sgu ikke kærligheden så.
tilføjet af

That is the way love goes !

Jeg havde lovet at ringe til hende, men gjorde det ikke, så hun ringede til mig kl. 6 i morges, hvor jeg dumt nok svarede, at min tlf var løbet tør for strøm. Et par timer før hun ringede modtog jeg de her beskeder fra hende: "Jeg troede virkelig at det skulle være os to, at du holdt af mig, at du holder af mig... nu kan jeg godt se, at jeg håbede på alt for meget" - "Selvom jeg ikke er så stærk, så ved jeg, at jeg ikke kan leve med en person som flirter. Hvis man flirter, så holder man ikke af sin kæreste. Derfor har jeg valgt at give slip på dig, selvom du betød (betyder ?) meget for mig. Ha det godt".
Jeg ringer til hende i aften og forsøhger een gang til... og viser hende denne debat.
Tak for med/modvind.
tilføjet af

Mads?

Jeg har snakket med Christina - hun siger det er en fælles mail.. jeg ved ikke om du kan komme til den mere. Har du en anden mail adr? - Hvis du stadig gerne ville snakke om div. ting...
T
tilføjet af

Parodi!

Nu må I sgu stoppe.
Har fulgt med i Mads/C.Jensen/Christina-sagaen - helt fra start til afsnit 1238.
Så skriver Mads, så skriver Chriatina. Så svarer en pige Christina, at hun vil maile til hende. Så skriver pigen til Mads, om han har en anden adr., for nu har hun talt med Christina - og er ikke sikker på, at han kan bruge deres fælles mail adr.
Ét eller andet sted, så tror jeg er der er nogle skolebørn der griner af os. At alt dette er fiktivt.
Dette har taget overhånd.
"Mads" - "Christina" - klar Jeres problemer selv herfra.
Hvis I ikke kan løse problemerne, uden hjælp fra andre her på Sol, så er Jeres forhold alligevel dødsdømt.
Giv plads til nye indlæg.
Dette er en parodi.
tilføjet af

Hej Bunny.

Desværre er dette ingen parodi, det er usikkerhed, liderlighed, forelskelse i en stor pærevælling, som forhåbentlig får en afslutning senere i dag. Derfor fortsætter jeg min snakken på email !
Christina - som har fået nok af dette.
tilføjet af

mænd ER bare for dumme

og du er en STOR mande-dummie!
tilføjet af

*Griner*

Det er bar efor sjovt det her! Den ene skriver om den anden, og den anden skriver som den ene i samme debatforum!
Jeg sidder og nyder underholdningen, mens de skriver og skriver om hist op og herned.
"Nu gør han det..." , "Hun siger sådan..." , "Prøv at gøre det..." , mens den ene prøver at lokke den anden i en slags fælde (!).
Hvad er det her for noget?? Kan I tage jer selv seriøst? Hvor gamle er det lige I er?
I har sgu nok fortjent hinanden, så jeg ønsker jer held og lykke fremover...
tilføjet af

hehe.....

enig... synes nu også det her er gået hen og blevet ret komisk... ´hold da op ! mennesker !
tilføjet af

tjaa....

Hvis du virkelig mente noget med det forhold du har til hende, så var du aldrig begyndt at flirte med en anden...Kom du hellere ud af det her på en ordentlig måde, hvis du da er voksen nok til det, hrmppff.
tilføjet af

Du keder dig jo

Hej CJ..seJt navn iøvrigt! :-p
Du ved jo godt at du har været hende der Christina utro, fordi du kedede dig - jeg har også en kæreste, han er skide kedelig, får kun sex af ham onsdag og lørdag *gaab*
hvad om vi skider på vores kærester og har et hemmeligt forhold sammen, hvor vi kan få al det sex vi vil have?
PS: hende på 16 er ikke noget for dig, Carsten, du har bedre af en erfaren elskerinde som mig.
Knuz vi ses!
tilføjet af

ja de psser godt sammen

for to med så lav IQ findes der da vist kun 2 af!!
tilføjet af

Er for kedelig desværre

Hej Agneska
Tak for dit spændende tilbud, men jeg er desværre en for stor tøffelhelt til at turde sådan noget. Jeg kan jo ikke engang tage mig sammen til at slå op med min kæreste. Nej så venter jeg hellere til hun tilfældigvis opdager noget som sårer hende dybt og slår op med mig. Så slipper jeg nemlig for at tage en besværlig beslutning til her i livet...
Iøvrigt tror jeg ikke at jeg kan leve op til dit sexbehov, jeg er nemlig impotent og har tænkt mig at konvertere til munk og leve i cølibat resten af livet. Efter at have prøvet det med piger, tror jeg nemlig ikke det er mig. Nej så vil jeg hellere høre søndagsandagten på P2, det tror jeg lige jeg tør.
tilføjet af

Fast-food eller Gourmet?

..spørgsmålet er om han kedede sig med Christina fordi han har det dårligt med sig selv, eller om det er fordi hun ikke er den rette for ham? Ud fra hans "tømmermænd" om hvordan han får hende og hendes tillid tilbage, så tyder mest på det første....
Manden må trods stor umodenhed dog være i stand til at tage ansvar for sig selv.. selvom det udfra debatten tydeligvis kniber med at være ansvarlig overfor andre. Men med den portion egoisme han ser ud til at indeholde, så bør han kunne se, at hans utroskab i bund og grund ikke handler om at han sårer sin kæreste... Han sårer sig selv. Hermed mener jeg, at han virkelig lader til at ville ÈN BESTEMT KVINDE, og at han ønsker et fast forhold. Den han sårer ved at være utro er sig selv, da det er hans eget ønske om at få et sådant til at fungere med alle de glæder og sorger der følger med.... Men sådan tænker han nok ikke da det jo er langsigtet. Utro mennesker søger jo alle her-og-nu-behovstilfredsstillelse. De er ikke nødvendigvis onde.. Men det er nærmere et spørgsmål om valg. Er du til fast-food eller lækker gourmet-mad, hvor der er kælet for detaljerne? Den kvikke læser ville nok mene, hver ting til sin tid.. og det er der moget om. Problemet ligger desværre i, at når det kommer til parforhold hvor den ene er utro er der INTET VALG.. Menuen kommer til at bestå af fast-food både "ude" og "hjemme", da der aldrig bliver kælet så meget for detaljerne til gourmet-måltidet at man når til at indtage det. Den partner der er utro lader umiddelbart til at få opfyldt begge slags behov - fastfood og gourmet - men det er en løgn. De fleste forhold overlever ikke utroskab - medmindre begge parter arbejder på det - nok af den grund at risikoen for at skulle leve af fastfood resten er livet er utiltalende for langt de fleste.... Men det er jo selvfølgelig ikke alle, der evner at tænke på konsekvenserne af deres handlinger. Er sikker på at større ansvarlighed er nøgleordet, hvis CJ og Christina skal udvide menuen til andet end fast-food...
MVH Tulle
tilføjet af

*LOL* !!

SUVERÆNT ironisk/satirisk svar! (Jeg går ud fra at det ikke er C. Jensen der selv har skrevet), du får virkelig udstillet den ynkelige mandsling!
Nu tror jeg at jeg har det godt resten af dagen :o)
tilføjet af

Fjols...!

Seriøst ikk'.... jeg kan godt forstå hun er ked af det, og det med at vinde hendes tillid tilbage er altså ikk det nemmeste.. Hvis du prøver at forklare hende at du ikk mener noget m de beskeder du skrev og spørger om du ikk nok må få en chance til, forstår jeg hende ikk hvis hun siger nej.. for hvis i virkelig "elsker" hianden så er der stadig håb for jer.. og hendes tillid komer tilbage lidt efter lidt.. men vær forberdt på at hun er mere mistænk som over for hva du siger og gør end normalt..
tilføjet af

du er måske

lige kommet ind i debatten LIGE LOVLIGT SENT.. for ellers havde du vidst hun havde droppet hans sørgelige røv
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.